Dodaj do ulubionych

i od nowa ;)

05.09.04, 10:07
hej Slicznotki i Slicznotku smile
wlasnie (45 minut temu dokladnie, stanelam tylko na wage i od razu do Was
pisze)wrocilam z wakacji, bylam nad Adriatykiem, szalalam, plywalam,
wspinalam sie o gorach no i jak sie okazalo utylam troszke (ale sie nie
dziwie, bo po 3 godzinach plywania wcinalam cala tabliczke czekolady big_grin) W
sumie to nie jest zle, bo tylko 2,5 kg, a spora czsc tej masy to moje
sliczniutkie, jedrniutkie i stalowe miesnie, ktore sie odbudowaly od
treningow, ale doszlam do wniuosku, ze wroce na tydszien do piuerwszej fazy,
co mi szkodzi - to taka fajna zabawa big_grin
a wiec witajcie ponownie 1 - fazowicze!!
Obserwuj wątek
    • anatemka Re: i od nowa ;) 05.09.04, 23:02
      też uważam że pierwsza faza jest najfajniejszasmile
    • krecik78 Re: i od nowa ;) 06.09.04, 10:23
      Witajcie!
      Ja też muszę zacząć od nowa, bo w piątek miałam wpadki (tzn. od piątku się zaczęłosmile. A wszystko przez nieszczęśliwy wyjazd w piatek na szkolenie do Szklarskiej, dłuuugie siedzenie w sali i słuchanie nudnych wykładów... Niestety, nie miałam takiego szczęścia jak jedna z koleżanek, bo nie było szwedzkiego stołusad Na rozgrzeszenie dodam, że "wybierałam mniejsze zło", czyli owoce... Ale mięso na obiad i surówki na pewno nie były przygotowywane w duchu dsbcrying Następne dni (sobota i niedziela) minęły mi na planowym grzeszeniu. "Trzeba było" zjeść ciacho (drożdżuch ze śliweczkamiwink)), co by nie kusiło od początku tygodnia.
      Sądzę, że teraz będzie już z górkiwink Wiem co moge kupić i zjeść. No i w zeszłym tygodniu jak wszystko było ok, to po 4 dniach dietki waga poleciała 2 kg. Więc warto!!!
      A wczoraj zaserwowałam znajomym sałatkę a'la grecka i nachwalić się nie mogli!
      Buźka
      Madzia
    • dementia Re: i od nowa ;) 06.09.04, 13:32
      Witaj!
      Ja od dziś też wróciłam do fazy I. Niestety podejście w zeszłym togodniu do
      fazy I było totalną porażką - zaczęłą się w środę od piwa, skończyła (mam
      nadzieję, że to koniec porażkiuncertain) na czekoladzie i fast foodach w dniu
      wczorajszym sad W efekcie po tygodniu ok. 1 kg więcej sad Jestem troszkę
      podłamana i w dodatku masakrycznie głodna mimo jajecznicy, serka Figura i małej
      papryki sad
      Nie wiem czy wytrzymam tym razem... Za pierwszym razem była totalna fascynacja
      i euforia z powodu diety, teraz brak mi silnej woli.
      D.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka