Dodaj do ulubionych

jest zle.....

29.09.04, 14:45
dziewczyny pomocy....
jest mi strasznie slabo nie mam ochoty na nic,nie poszlam dzis nawet do
pracy...najchetniej polozylabym sie na caly dzien do lozka i nic nie robila :
(wczoraj sie troche poddalam-zjadlam kawalek ciasta i lody...porazka na calej
lini ale nie chce teego sposobu zywienia przerywac bo uwazam je za bardzo
racjonalne i poczatkowe dni minely mi bez takich przygod....jestem dzis w 10
dniu.co sie ze mna dzieje?
ps:mam jeszcze pytanie co do kakao w proszku bez cukru takie do ciasta czy
mozna je bez ograniczen?
napiszcie mi cos bo wiem ze dzieki waszym postom dam rade...a przynajmniej
mocno w to wierze...pomachalabym wam ale jestem za slaba...papa
Obserwuj wątek
    • sonia25 Re: jest zle..... 29.09.04, 15:11
      witaj karamba
      wierz mi ze doskonale cie rozumiem bo ja tez mialalm taki kryzys wczoraj (u
      mnie 3 dzien dopiero). Nie wiem jak ty ale ja mam popoludniowe kryzysy na
      slodkie i wtedy po prostu czuje sie wyczerpana - mnie pomogla pepsi max z
      cytryna i juz znowu czuje sie ok.
      glowa do gory na pewno ci sie poprawi
      trzymam kciuki za nas wszystkie smile
      • karamba20 jest troche lepiej..... 29.09.04, 16:17
        czesc Soniu...
        Ja caly ranek- co ja mowie-do godz.15oo bylam niezywa-po prostu zwloki...teraz
        boli glowa ale jest troche lepiej-nie moge zrozumiec dlaczego teraz takie
        rzeczy sie dzieja przeciez organizm po tylu dniach powinien sie
        przyzwyczaic...eh...no i efekty nie sa powalajace-1 kg ktory na dodatek pojawia
        sie i znika...ale wierze ze ten kryzys mi przejdzie i bedzie mi lepiej...a jak
        Twoje efekty?pozdrawiam i zycze coraz mniej takich dni!
        • sonia25 Re: jest troche lepiej..... 29.09.04, 16:38
          wiesz nie wiem czemu tak sie dzije ale ja to sobie tlumacze przestawianiem sie
          organizmu, nie wiem jak ty ale ja pochlanialam naprawde dosc spore ilosci
          slodyczy codziennie wiec teraz jak nie jem nic slodkiego to moj organizm sie
          buntuje... mowie ci 1 dnia az mi sie rece trzesly taka bylam padnieta ale jakos
          oszukalam sie ta cola light
          moje efekty: nie najgorsze chyba - 1 kg w 2 dni , zobaczymy jak bedzie dalej
        • sun_flower7 Re: jest troche lepiej..... 29.09.04, 16:45
          ajj!!!a mi sie czasem wydaje ze jestem jednym wielkim chodzacym
          kryzysem,czasami tak mnie korci zeby wcisnac w siebie cos tlustego albo
          nieziemsko slodkiego,ze musze wyjsc z domu zeby tego nie zrobic.Ale jak wracam
          to wszystko zaczyna sie od nowa.Na dodatek wlasnie przyplatala sie do mnie
          angina,grypa czy inne cholerstwo i jestem bardzo oslabiona.A ze w patepektywie
          mam sobotni slub i zabawe na weselu...poprawy zdrowia nie widac...bede chyba
          niestety musiala siegnac do bardziej radykalnych srodkow(radykalnych dla mnie
          jako plazowiczki).Zacznie sie chyba leczenie domowymi sposobami-miodzik.mleczko
          i te sprawysad(Takze chyba wszystko,co do tej pory udalo mi sie osiagnac,pewnie
          pojdzie na marne.
          Ale Ty sie trzymaj mocno!!Pamietaj,ze nie jestes sama-chyba wiekszosc babeczek
          z tego forum rozumie przez co przechodzisz!!uszy do gory!!Skutki w odchudzaniu
          daje nie tylko prawidlowe odzywianie,ale i pozytywne podejsciesmilePrzeciez i tak
          wszystkie jestesmy piekne i jedyne w swoim rodzajusmile)
          pozdrawiam!!papa
          • karamba20 Re: jest troche lepiej..... 29.09.04, 17:38
            oj dziekuje dziewczyny...jak to dobrze ze nie tylko ja mam takie zalamki...ale
            prace w tym tygodniu sobie daruje-postaram sie skupic na sobie i poswiece sobie
            troche wiecej czasu niz zawsze.z tymi slodkosciami o ktorych pisalas Sun Flower
            to ja jem cukierki bez cukru i czasem pepsi light,pomagaja ale czasem sa takie
            dni jak dzis ze niczym sie nie oszukasz dodatkowo dochodza problemy w pracy
            domu szkole-po prostu sie odechciewa zyc...ble- ale mam nastroj jak jakis
            wisielec sad dziekuje wam ze mi piszecie ze jestescie i ze mam w was wsparcie...
            a co do wesela?to musisz miec duzo sily...ale wiesz ze jeden dzien w ktorym
            odpuszczasz nie znaczy ze zaprzepaszczasz diete-czyli kurujemy sie na wesele-a
            potem na imprezie spalamy ile sie da no i od poniedzialku wracamy na plaze smilehe
            he...alez to sie latwo pisze...smileprzepraszam was za ten moj humor ale czuje sie
            beznadziejnie...
            Soniu a co do slodyczy to ja raczej nie jadlam przed ani chleba ani ziemniakow-
            to pozostalosci po anoreksji ktora mialam prawie trzy lata-potem zaczelam jesc
            ale to bylo bardzo nieracjonalne i zle odzywianie...to bylo pare miesiecy temu
            jak zaczelam cos dla siebie robic a potem trafilam na ta diete...moze dlatego
            tez tak szybko nie chudne jak inne dziewczyny bo moja przemiana materii jest
            troche uposledzona smile? oh ale sie rozpisalam...smilepozdrawiam was kochane
            plazowiczki....
          • justynek13 Re: jest troche lepiej..... 30.09.04, 09:32
            a ja proponuje sposoby domowe i troch e kluzu ale nie na slodko!!!
            zjedz rosolek z minimalna iloscia makaroniku gotowanego na pol twardo i pij
            duzo rosolku bez makaronu, herbatka z cytrynka, gripex i do lozka do soboty
            musisz byc zdrowa
            wit C z owocow : grapefruit i pomarancza
            i duzo papryki ma mnostwo wit C
            twarozki wedlinki i chude mieska i rybki
            • romilka Oj dziewczyny... 04.10.04, 00:11
              nie przejmujcie sie mysle ze wasze słabsze samopoczucie jest spowodowane zmiana
              pogody,pojawiła sie w Polsce jesien,pada deszc,jest wilgotno i
              nieprzyjemnie.Mysle ze wasze złe samopoczucie nie jest spowodowane dieta tylko
              wieloma czynnikami,moze za mało jecie?? Musicie czytac inne menu i pamietac ze
              to nie jest dieta tylko zmiana sposobu odrzywiania.powodzenia!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka