Dodaj do ulubionych

dzielnie plazuje dalej...

24.11.04, 10:04
czesc dziewczynki
wczoraj byam dzielna i odmowilam sobie wieczornego deserku chociaz z lekka
czulam glod przed snem ale sie nie dalam - waga nadal mowi nie ale ja wezme
na przetrzmanie smile
Sniadanko: stanard twarzoek z warzywami - tak mi to smakuje, ze nawet nie
mysle o zadnych zmianach + 2 kawa z mlekiem
przeksaka: troche chrupkow sojowych - bardzo dobre jak chipsy i maja bardzo
malo wegli
lunch: salatka z czerwona fasolka z puszki, wedlina, pomidorami i papryka
przekaska: kilka cukierkow bez cukru + kawak
kolacja: piers z kurczaka z grilla + duszone warzywa - moj chlopak gotowal -
musze przynac, ze jest kochany i bardzo mnie wspiera w mojej diecie bo dla
siebie robil piers w mace kukuradzianej (pyszna i chrupka z tego co pamietam
sprzed diety) a dla mnie odpowiednio przyprawiona z grilla
no i to by bylo na tyle.
dzis juz od rana czuje sie strasznie glodna bo to przez okres chyba wiec
chyba zjem troche wiecej ale dzis tez sprobuje sobie odmowic deserku
pozdrawiam wszytkie plazowiczki
Obserwuj wątek
    • karolinach3 i ja tez;) 24.11.04, 10:37
      a w sumie to zaczynam 1 faze od poczatku. schudłam troche przytyłam teraz znowu
      i teraz chciałabym ją przepisowo pociagnąc 2 tyg. a potm przejsc do fazy 2.
      ufff do lutego musze zrzucic 17 kg a tak mi sie nie chce Cwiczycsad Soniu
      czytałam ze chudniesz powoli - a jak długo jestes na diecie i ile schudłas w
      sumie??
      trzymajmy sie wink
      • kamila1234 Re: do SONI 24.11.04, 11:39
        WITAJ
        chcialam cie zapytac o to jaka kawe pijesz i z jakim mleczkiem?
        bo moja ulubiona to maxwel hause 3 in 1 z cukrem((((
        kawa ze slodzikiem dla mnie nie da sie wypic a gorzkiej nie przełkne
        czekam na odp i pozdrawiam
        • sonia25 Re: do SONI 24.11.04, 12:04
          ja uwilebiam kawe tchibo zolta rozpuszczalna - pije ze slodzikiem - bardzo
          slodka - staram sie z mlekiem 0% ale jak nie mam pod reku to uzywam 1,5%
          pozdrawiam
      • kamila1234 Re: i ja tez;) 24.11.04, 11:41
        soniu masz moze gg
        chetnie bym wymienila doswiadczenia zwiazane z dietka sb
        • sonia25 Re: i ja tez;) 24.11.04, 12:08
          pewnie tez chetnie z kims pogadam : 2293191
          zazwyczaj jestem tylko w dzien bo wieczorem juz jestem zbyt zmecozna zeby
          siadac do komputera
          odezwij sie to pogadamy smile
      • sonia25 Re: i ja tez;) 24.11.04, 11:51
        czesc karolinko
        tak ja chyba zaslyne z tego ze jestem najwolniej chudnaca plazowiczka.
        Dzis to moj chyba 31 dzien - czyli juz miesiac czasu i schudlam dopiero 4-4,5
        kg (jakos tak bo mam niezbyt dokladna wagesmile. moim celm jest jeszcze zgubienie
        dodatkowych 5 kilogramow do swiat (jade do polski wiec chcialabym zrobic
        wrazenie na wszystkich znajomych i rodzincesmile. nie wiem czy mi sie to uda bo do
        swoat juz tylko 4 tygodnie ale zobaczymy.
        17 kg wydaje sie sporo karolinko ale staraj sie myslec w kategoriach
        tygodniowych (ja tak robie - tzn mysle w tym tygodniu musze schudnac kolejne
        kilo bo jak bym pomyslala na pocztaku diety ze mam do zrzucenia 10 to chyba by
        mnie to przeroslo a tak jak mysle ze to tylko kilo tygodniowo to jakos mi
        latwiej

karolinko zycze powodzenia i trzmam kciki za wszystkie plazowiczki smile
        • maghda81 Re: i ja tez;) 24.11.04, 14:00
          Czesc dziewczynki i Soniu..smile
          a propos deserkow ja dopiero wczoraj zjadlam 2 raz deserek(dzis moj 19.dzien) a
          to chyba dlatego, ze sie nudzilam i mialam w lodowce idealny kawalek twarogu do
          jego przyrzadzenia..smileA jem go tak rzadko bo po kolacji juz nie jestem glodna
          i szkoda mi rozpychac zoladek, ale jak mam ochote na slodkie to ratuje mnie
          kostka czekolady-tej gorzkiejsmile))wiec mysle, ze jak zrezygnujesz jeszcze kilka
          razy z deserka to o nim zupelnie zapomnisz i nie bedzie Ci po nim smutno..smileA
          jutro moje 4 dni berlinskich pokus-najbardziej to boje sie knajpianych
          wieczorow..ale coz, grzanego winka na pewno przynajmniej raz poprobuje..smile
          Pozdrawiam i w poniedzialek napisze jak bylosmile))Trzymajcie sie i buziaki
          • sonia25 Re: i ja tez;) 24.11.04, 14:21
            uuu takiego grzanego winka to sama bym sie chetnie napila - jak raz sobie
            pozwolisz to na pewno nic sie nie stanie
            powodzenia i milej zabawy w berlinie smile
        • karolinach3 Re: i ja tez;) 24.11.04, 14:07
          Dzięki Soni za słowa otuchysmile moim problemem jest słaba silna wolawink i milosc
          do słodyczy bardzo odwzajemniona bo jak juz cos slodkiego zjem to zostaje to ze
          mna na dłuugie lata - w cm na biodrachwink
          no nic musze sie wziac w garsc bo marcu chce zajsc w ciazę i musze zwyczajnie
          zrobic miejsce na te iązowe kg to raz, a dwa chce zeby moj organizm zdrowo zyłsmile
          A co do Twojego tempa - moze ono nie zawrotne, ale tez ni bardzo wolne, takie
          zdrowe przepisowe. Uda Ci sie jeszcze 5 kg do Światsmile!
          • sonia25 Re: i ja tez;) 24.11.04, 14:24
            mam nadzije ze sie uda - poki co jestem pelna optymizmu
            co do slodyczy to wierz mi, ze cie w zupelnosci rozumiem bo ja przed dieta
            pochlanialam ich naprawde ogromne ilosci i bynjamniej nie odkaldaly mi sie one
            za uszami...tylko tez prosto w biodra i uda
            teraz mnie nawet juz tak nie ciagnie do slodyczy - chyba jednak dziala ta nasza
            plaza smile
            • maghda81 Re: i ja tez;) 24.11.04, 14:28
              Macie racje z tymi slodyczami, tez mi jakos przechodzi na nie ochota a kiedys
              jak przyjezdzalam na weekendy do domu(do rodzicow)to zawsze opychalam sie
              slodyczami przy TV, tak jagby na zapas a czasami pochlanialam nawet takie
              rzeczy, ktorych w ogole nie lubie..cos mi sie wlaczalo i nie moglam
              przestac..ale teraz bedzie inaczej jak przyjade na swieta!!!!!!!!!!To moje
              postanowieniesmile))
              • sonia25 Re: i ja tez;) 24.11.04, 16:05
                moje tez - koniec ze swiatecznym obrarstwem - nie to ze zupelnie bede sobie
                odmawiac slodyczy ale powiedzmy zamiast 3 kawalkow sernika zjem tylko jeden -
                • jussi21 słodycze... 24.11.04, 16:22
                  Dziewczynki! Apropo słodyczy, jak pozbyć się chęci na nie??
                  Jak byłam po raz pierwszy na SB to rzeczywiście nie brakowało mi słodyczy,
                  wogóle nie odczuwałam ich braku i cm fajnie leciały. Co prawda wtedy nie udało
                  mi się dotrwać do końca, a teraz.....
                  już tyle razy próbowałam zacząć od nowa i wytrzymuję ewentualnie dwa, trzy dni,
                  a tego trzeciego dnia poprostu mnie roznosi i muszę
                  zjeść ........................... właśnie, coś słodkiego!!!
                  Dlaczego tak jest?? Co robiłyście takiego by zabić chęć na słodycze??
                  POMÓŻCIE bo tak naprawdę mam bardzo dużo do zrzucenia, a nie umiem bo...
                  • sonia25 Re: słodycze... 24.11.04, 17:11
                    jusiu ja tez tak mialam na poczatku diety - moim wyjsciem bylo popijanie pepsi
                    max bez cukru z cytryna i to jakos pomagalo - sprobuj - moze to nie najzdrowsze
                    wyjscie ale mi pomoglo przetrwac 1 tydzien smile
                    • jussi21 Re: słodycze... 24.11.04, 21:14
                      oj, wielkie dzięki - spróbuję już wszystkiego. Może mi to też pomoże!!!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka