Dodaj do ulubionych

WESOŁYCH SWIĄT!!!!!!!

24.12.04, 15:30
hejka dziewczyny!!!!!! jak tam sie trzymacie.... ja właśnie podkradam
uszka... big_grin po świętach do was wracam big_grin a narazie zycze delektowania sie
swiatecznymi potrawami i nie myslenia o diecie smile buziaczki kochane kisskiss
wesołych świąt... ide po jeszcze jedno uszko big_grin no po prostu zabić bym się za
nie dała big_grin
Obserwuj wątek
    • fugges1 Re: WESOŁYCH SWIĄT!!!!!!! 24.12.04, 21:52
      tak wiec moje dzisiejsze menu:
      rano zjadlam fasole tak zebym nie czula sie glodna (taka tradycja u nas w
      domu).wigilie zaczelismy po 17.najpierw 4 uszka (musialam je zjesc-wzrok mamy)
      z zupa grzybowa(mniami),pozniej karp,nastepny karp(juz inny),i oczywiscie w
      monstrualnej ilosci kutia!!!!!!!ajjjj jak sie nazarlam jej!!byla pyszna!pozniej
      salatka owocowa,kapusta z fasola(troszke),achhh no i salatka z tunczyka.i chyba
      na tyle,ale w pewnym momencie myslalam ze eksploduje...i przez to jedzenie i ze
      smiechu bo jedna z siostr tez opchana mowi "chyba zaraz eksploduje!i to nie na
      zarty!nawet juz brzuch mi sie nie faluje!" my wszystkie w ryk!!hehehehe starsi
      sie patrza jak na jakies wariatki...w sumie smiech nam dobrze zrobil...brzuszek
      troche sie poruszal hehehe jutro juz sobie nie pofolgujeuncertain oj nie!juz teraz
      czuje ze az mi ciasnouncertain blechhhh!po co sa te swieta zeby sie nazrec...bez
      sensu wink))
    • fugges1 Re: WESOŁYCH SWIĄT!!!!!!! 26.12.04, 00:07
      bakalandio,zyjesz???hehe bo ja raczej nie hehe.nie no pojadlam..blechhh.ale
      staram sie nie przejmowacsmile))) szkoda troche ze tak pofolgowalam no ale co
      zrobicuncertain masz moze takie cos ze jak zjesz wiecej to masz wrazenie jakbys
      puchla? bo mam takie cos i nie wiem o co chodzi.wracaj szybko!papa.
      • bakalandia Re: WESOŁYCH SWIĄT!!!!!!! 26.12.04, 21:51
        hej fugges... ja nie zyje... jestem po prostu tak przezarta ze ledwo co sie
        ruszam... tak sobie pofolgowalam ze nie wiem... moj brzuch jest okropny..
        wogole jestem cala napuchnieta... ale jutro robie sobie dzien oczyszczania...
        calusienki dzien na herbatkach i wodzie i dwa razy dziennie jogging az do
        sylwestra... zeby jakos wygladac.. smile wpadne jutro to poopowiadam co
        wyprawialam przez swieta big_grin buzka kiss ide umierac dalej smile
        • fugges1 Re: WESOŁYCH SWIĄT!!!!!!! 27.12.04, 00:43
          hehehe a wez ty,ja w sobote to tak poplynelam ze masakra jakas!blechhh dzis
          myslalam ze tez sie rzuce ale wszamalam tylko kutie (znowu sporo) i salatke
          owocowa uncertain troche pochodzialam,przy okazji prawie jakas narwana dziewczyna
          chciala mnie zabic,wskoczyla do mnie z nozem i to nie na zarty,no coz patologia
          sie szerzy w polsceuncertain
          wracajac do tematu to no znowu czuje sie jak pulpecik ale mam nadzieje ze jesli
          juz dzis zaczelam to w sumie do piatku powinno byc dobrze co?trza miec
          pozytywne nastawienie i tyle!!odezwij sie jeszcze!!
    • fugges1 Re: WESOŁYCH SWIĄT!!!!!!! 27.12.04, 20:01
      w ogole jak sie dretwo czuje uncertain dostalam okres przed wigilia (wow!) i do teraz
      czuje sie jakos dziwnie,cycki to mam monstrualnie wielkie(jak ja ich
      nienawidze!!!!),brzuch mimo iz nie jem duzo,to co zaleca dieta to jakis taki
      napchanyuncertain blechhhhh....napalona na sylwestra jestem ale to tylko dlatego ze
      wkoncu,po raz pierwszy od 3 lat spedze go m.in. ze swoja funfela z piaskownicy!
      bardzo sie ciesze ale no kurde ten moj brzuchuncertain i w ogole rece,ramionauncertain twarz
      tez jest jakas taka napuchnieta,nie wiem o co chodzi bo w sumie w nogach czuje
      jakas lekkosc wink nie jest zle z nimi ale powyzej to aaaa fee!moze to przez
      okres? nie znam sie na tym bo 4 lata temu uciekl i teraz znowu wrocil jakis
      steskniony chyba ;] kurcze blechhh!mam nadzieje ze pozegna mnie tuz przed
      sylwestra i nie bede musiala czuc sie skrepowana ze cos tam mam.... zaraz ide
      cwiczyc.musze jakos sie w to wszystko znowu wkrecic,pomalu ale wiem ze sie
      uda.codziennie sobie to powtarzam i w to wierze!jeszcze w lutym wszystkich
      zadziwie!
      aaaaa...i jeszcze dzis mialam taka nieszczesna przygode....boszzz....bylam u
      przyjaciolki,taa wyciagnela mi doslownie tuz przed nos talerz pelen przeroznych
      ciast(od sernikow po miodownik!!!!!) oraz krysztal z
      ciastkami,ciasteczkami...itd. zaczelam sobie tlumaczyc ze ok i tak wygladasz
      dretwo wiec zaszalej sobie dzisiaj,ale zaraz cos mnie oswiecilo i NIE! wiesz ze
      jak zjesz jeden kawalek to poleciiiiiiiiii!!!!walczylam ...oj boszz...jak
      walczylam...na szczescie wygralam ta niesamowicie trudna bitwe!ciesze sie ale
      jestem wkurzona ze nie moglam tego zjesc...nie no ciesze sie co ja gadam wink

w czwartek ide do fryzjera,farbuje wlosy itd. nieznosze chodzi do fryzjera
      przez te lustra,jak widze swoje odbicie,ta pulchna twarz.... nie no ryczec mi
      sie chce...ok powoli...powoli...powoli...
      • bakalandia Re: WESOŁYCH SWIĄT!!!!!!! 29.12.04, 18:31
        fugges jestem z tobą.. ja to sie załamałam totalnie ale po nowym roku wracam na
        plażę... boże ile ja bym dała żeby cofnąć czas i sie tak nie obżerać... jak ja
        na sylwestra będę wyglądać ?? sad sad sad buzka kotek i trzymajmy sie razem...
        będziemy szczupłe... ty już na sylwestra.. a ja może po feriach.. smile
        • fugges1 Re: WESOŁYCH SWIĄT!!!!!!! 29.12.04, 20:46
          witam obzartucha ;] szkoda ze nie dajesz teraz rady ale spoko!i tak bedzie
          lepiej,wez sie po sylwestrze i bedzie dobrze.u mnie....hhmmmm...nie bede sie
          chwalic no jest dobrze.cwicze jem zgodnie z dsb.cwicze jak narazie
          codziennie.zobaczymy jak wszytsko sie potoczy.juz sylwester w piatek a ja sie
          nie moge doczekac!!!!!jutro ide do fryzjera i takie tam bajery!!!najbardziej
          sie ciesze z tego ze potrafie sie podniesc po upadku tak jak bylo po
          sobocie.nie chce zapeszac ale wierze ze sie uda,chociaz boje sie ze jeszcze
          kiedys nie uda mi sie przezwyciezyc napaduuncertain bedzie dobrze bakalandio zobaczysz!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka