monteblack 19.08.09, 08:52 Dziewczyny,forum umiera nam smiercia naturalna ;) Wakacjujecie jeszcze? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
la_pink Re: Halo dziewczynki! 07.09.09, 18:22 witam :) ostatnio nie zaglądałam bo ... tyłam :/ było już tak fajnie (65 kg) , ale przez rok pracowałam na to, żeby dobić znowu do 73 kg !!! nic sie nie chwaliłam bo zawsze jak napiszę to nic z tego nie wychodzi, ale jestem na 7 dni dk ;) i jak narazie czuję sie rewalacyjnie i nadal jestem pełna zapału ;) ot wyczułam dobry moment ;) zostalo 6 dni do końca i jak narazie minus 3 kg także nie jest tragicznie... tak bym chciała jeszcze 5 kilosów zrzucić...jak się nie da to od razu po dk robię 5 dniówkę ;) piszczcie co u was :) pozdrawiam :) Odpowiedz Link
la_pink hej hej !!! ;) 10.09.09, 15:18 dziewczyny co z Wami ? meldujcie się co u Was ? ja dzisiaj 10 dzień dk i jak dotąd na minusie 4 kg :) zadowolona jestem, ale walczę jeszcze o -4 ;) także podejrzewam, że przez te 3 dni juz niewiele się zmieni zatem od razu po dk startuję z pięciodniówką- może któraś sie zdecyduje ze mną ;> ? macie 3 dni :) Odpowiedz Link
la_pink Re: hej hej !!! ;) 13.09.09, 18:01 aga proszę Cię towarzysz mi w pięciodniówce ;) dzisiaj ostatni dzień dk i na minusie tylko 4 kg, ale lepsze to niz nic...chociaż po 13 dniach mogłoby być conajmniej 6 ;) potrzebuję jeszcze ze 4 kg zrzucić no i jutro 5-dniówka ;) zapraszam ;) Odpowiedz Link
agamadrid Re: hej hej !!! ;) 16.09.09, 23:57 no ja ci (wam) potowarzysze innym razem, intencje były dobre, pojechalam nawet do kolezanki (takiej co to zawsze sie z nia odchudzam i albo ona mnie, albo ja ją na jakąś dietke namowie zawsze a gdy sie spotykamy to wiadra herbatek odchudzającyh idą) niestety tym razem, nachlałymysie obie rogalikow z czekoladą, tak ze żesmy sie ruszac nie mogly... raczej sie nie zmotywowałysmy tym razem:/ Odpowiedz Link
monteblack Od jutra kopenhaska;-) 14.09.09, 07:53 Dziendoberek wszystkim! Fajnie Was widziec.Smutna jesien znowu przed nami,fajnie ze jestescie! Ja od jutra startuje z kopenhaska.Namowilam kolezanke z pracy.Czuje ze mi tego potrzeba,bo i z jedzeniem i z piciem to u mnie ostatnio przegiecie;) Co tam u Was?Jak wakacje? U mnie wagogowo -22,ale jeszcze 12 musi zejsc...Tylko,ze od dwoch m- cy nie spadlo nic:-( Odpowiedz Link
la_pink Re: Od jutra kopenhaska;-) 14.09.09, 09:13 Witaj monte :))) super, że zdecydowałaś się na dk ;) ja właśnie wczoraj zakńczyłam (-4kg) mało schudłam, ale już widać, ze mnie jakos mniej trochę :))) od dzisiaj trzaskam pięciodniówke :))) a następnie wynalazłam jakąś trzydniową i tak będę walczyła dopóki nie zejdzie jeszcze 4 kg ;) pozdrawiam i 3mam kciuki :))) Odpowiedz Link
la_pink pięciodniówka... 14.09.09, 15:55 przy dk to pikuś ;) chyba zołądek bardzo skurczny a moze to, ze cos do zjedzenia co 3 godziny bo zero ssania. jeszcze "tylko" 4 dni :P Odpowiedz Link
b_sole Re: Od jutra kopenhaska;-) 14.09.09, 20:34 To ja też spróbuję od jutra tak na wszelki wypadek to już nawet szpinak ugotowałam (kupiłam Świeży nie wiem czy wytrwam' a po urlopie 3,5 kg więcej (ach te włoskie makarony). A przed wakacjami tak pięknie szkła mi na "okrągło" 5-dnióweczka. Pozdrawiam. Odpowiedz Link
monteblack 15.09.2009---->start;-) 15.09.09, 08:02 Nio to wsytartowalam...Ojojoj,strach sie bac Odpowiedz Link
la_pink Re: 15.09.2009---->start;-) 15.09.09, 08:41 no to trzymam za Was kciuki dziewczyny :) ja dzisiaj 2 dzień pięciodniówki, ale co to jest przy dk ;) Odpowiedz Link
b_sole Re: 15.09.2009---->start;-) 15.09.09, 17:00 Oj ciężko, własnie jem kolację i gdyby nie wpis na forum o rozpoczęciu diety to chyba nie wytrzymałabym. I dodam jeszcze że po raz pierwszy udalo mi się w pracy zjeść szpinak który mi nawet smakował. tylko okno szeroko otwierałam jak zabrałam sie za jedzenie jajek. Mam nadzieję że damy radę . . . . Odpowiedz Link
monteblack 2 dzień ;) 16.09.09, 07:52 Nio p-wszy dzien przezyty. Pije kawke z cukrem. Fajnie Was tu widziec :) Odpowiedz Link
b_sole Re: 2 dzień ;) 16.09.09, 16:01 I bliżej jak dalej do końca 2-go dnia, jescze tylko obiad. la_pink najbardziej z pięciodniówki to wieczornego winka Ci zazdroszsczę. Pozdrawiam Odpowiedz Link
la_pink Re: 2 dzień ;) 16.09.09, 16:17 he he dobre winko nie jest złe :) gdyby nie było wytrawne to pewnie bym wypijała pół butelki a tak trzymam się zalecanej dawki ;) nie lubię wytrawnego ;) Odpowiedz Link
b_sole Re: 2 dzień ;) 16.09.09, 17:03 A ja właśnie wytrawne uwielbiam co prawda wolę białe ale czerwone też jest git. Odpowiedz Link
agnesp1 Re: 2 dzień ;) 17.09.09, 18:31 Ja już 4 dzień mam prawie za sobą, było ciężko ale napewno juz będzie lepiej. Napisz co to jest ta pięciodniówka po skończonej diecie. Przeczytałam to na tym forum...Pozdrawiam Odpowiedz Link
monteblack Dzien 3 17.09.09, 07:53 Nio to rozpoczeli dzien 3 ;) A co do winka to wytrawne mniam,mniam ;P U mnie czesto i gesto szlo lepiej niz pol butelki,hihihi. Jem chelebk Wasa 3 ziarna zamiast grzanki i pije kawke.U nas pogoda jakas nie halo,cus czuje ze bedzie ciezki dzien.I tak kawy to u mnie ida ze 3 conajmniej,a obiecalam sobie ze ogranicze sie do tej jednej porannej... B sole a Ty z nami na kopenhaskiej walczysz? Odpowiedz Link
b_sole Re: Dzien 3 17.09.09, 16:32 Walczę , walczę z tymi kilogrami złapanymi na wakacjach. tylko dzisiaj z tego pośpiechu pominęłam grzankę, pierwszy posiłek jadłam o godz. 15.20 (tyle miałam dzisiaj pracy). Kawę właśnie trzecią piję i żuję gumę. także wg zaleceń to nie jest już żadna kopenhaska ( mam to głęboko w nosie), ale tej grzanki to sobie dzisiaj nie podaruję. Tak myślę co po DK pewnie najpierw 5-dniówka ,myślę też o SB. Odpowiedz Link
monteblack 5 dniowka 18.09.09, 08:21 Bylo tu kilka jak nie kilkanascie watkow o tej diecie poszperaj na forum,bo nie chce mi sie dwudziesty raz pisac jadlospisu ;P Jak nie znajdziesz daj znac,napisze ;) Odpowiedz Link
monteblack Dzien 4 18.09.09, 08:19 Nio to mamy dzien czwarty.Nie lubie tego dnia bo po p-wsze nie ma miesa a po drugie zestawienie-marchew+jajko+sereek jakos mnie zrywa delikatnie;-) Odpowiedz Link
b_sole Re: Dzien 4 18.09.09, 19:18 A ja najgorzej nie lubię dnia 5 z rybą. Ochyda. Może macie jakiś dobry sposób na jakąś dobrą rybkę - jaki rodzaj najlepszy do pieczenia. Pozdrawiam. Odpowiedz Link
b_sole Re:Dzień Piąty 19.09.09, 12:56 Gdzie jesteście dziewczyny!!!! Właśnie jem rybkę w końcu trafiłam na taką która po upieczeniu jest zjadliwa nazwy nie pamiętem ale zaczyna sie na literkę "T" pozdrawiam Odpowiedz Link
la_pink Re:Dzień Piąty 19.09.09, 21:13 la_pink po dk oraz pięciodniówce przebiła sobie język i teraz nie mogę rzucić sie na jedzenie bo boli jak cholera ;) moze tym razem efekty odchudzania utrzymają sie dłużej ;) dieta płynna co najmniej przez 1,5 tygodnia ;) zawsze mażyłam o kolczyku w języku :P Odpowiedz Link
la_pink Re:Dzień Piąty 19.09.09, 21:13 o jaaaaaaaaaa marzyłam oczywiście a nie mażyłam ;/ to z głodu :P Odpowiedz Link
agamadrid Re:Dzień Piąty 23.09.09, 23:30 hehe to pewnie tetra akwariowa... czytam was dziewczynki, ale zmowbilizować sie normalnie nie moge, za duzo zjadłam tego szpinaku w 2008 roku dosłownie nie moge na niego patrzec:/ Odpowiedz Link
monteblack dzien 7 21.09.09, 08:57 Witajcie po weekendzie! Ja przyznaje sie bez bicia,ze troche polamalam jadlospis w weekend bo mialam rodzinke z Poznania na glowie,ale dzis wracam na dzien siodmy Odpowiedz Link
b_sole Re: dzien 7 21.09.09, 16:22 Ja wczoraj poległam, smutno mi było samej, ale tak naprawdę to zastanawiam się czy ponownie zaczynać dk bo dla mnie problemem jest jedzenie w pracy zimnego szpinaku i jajek. I mam dylemat... Odpowiedz Link
monteblack Pseudo dzien 8 22.09.09, 07:57 Witam dziewczynki :) Nio i u mnie ta kopenhaska to kolo kopenhaskiej nawet nie lezala,ale cus tam moze spadnie. Silna wola gdzie sie zgubila,hehe;) Ale dzis pojemniczki zapakowane z soba do roboty wiec robmy cus na wzor,hehe Odpowiedz Link
monteblack ??? 29.09.09, 09:36 Na pewno nie w tym tyg bo siedze na zwolnieniu i na antybiotyku w chacie Odpowiedz Link