Dodaj do ulubionych

1 dzień 1 faza ZNOWU !!!

22.02.05, 12:07
Nagrzeszyłam więc od początku z dietą lecę.
Na śniadanie zjadłam serek wiejski z solą
przegryzka biały twaróg z łyżeczką masła orzechowego
na obiad przygotowywuję brokuły fasolke szparagowa fasole czerwona smazone z
piersia kurczaka pocieta w paseczki.
Obserwuj wątek
    • kasiaia Re: 1 dzień 1 faza ZNOWU !!! 22.02.05, 15:11
      jako przegryzka po obiadku mam jogurt 0 % tł z otrębami smile
    • igrianna Re: 1 dzień 1 faza ZNOWU !!! 22.02.05, 15:26
      czyli dziś od nowa zaczynamy we dwie, wiec proponuje wzajemne wspieranie sie.
      co Ty na to? smile jakoś raźniej mi teraz, że nie tylko ja nagrzeszyłam i wracam smile

waże jakieś 59 kilo, w porywach do 60, bo efekt poprzedniego plażowania sie
      troche popsuł przez weekend. mam 164 wzrostu, i waga docelowa to dla mnie tak
      około 55-54. i też sobie bede wpisywac menu, ale w swój wątek smile

• kasiaia Re: 1 dzień 1 faza ZNOWU !!! 22.02.05, 22:43
        EXTRA !!! PLAZUJMY RAZEM !!!
        Dzis mojej mamie udalo sie dostać ser (w kostce tzw. twardy) żółty
        odtłuszczony a ja od miesiaca nie jadlam zoltego sera nietopionego i teraz w
        trakcie diety jadlam tylko serki topione odtluszczone wiec wlasnie zjadlam
        sobie 3 plastry zoltego serka smile
        • igrianna Re: 1 dzień 1 faza ZNOWU !!! 23.02.05, 13:56
          smaczny ser w kostce 17% tłuszczu można kupić w leader price,, i pewnie tez w
          geant.
          albo jest jeszcze taki co sie nazywa Holender. są też dość powszechnie dostępne
          goudy light smile

a przepraszam że sie tak niedyskretnie zapytam, ile masz lat? ja mam ledwie
          skończone 18, i mama póki co (tzn do poniedziałku) raczej mi w diecie zawadzała
          roznosząc po domu jakieś czekolady i inne ciasteczka niż pomagała kupując
          odtłuszczony ser smile ale od pon stwierdziła że też sie bedzie odchudzać. co
          prawda chyba jednak nie na dsb, ale słodycze z domu zniknęły tongue_out

• kasiaia Re: 1 dzień 1 faza ZNOWU !!! 23.02.05, 21:59
            ja mam 24 lata smile
            doła i conajmniej 10 kg nadwagi
            • igrianna Re: 1 dzień 1 faza ZNOWU !!! 23.02.05, 22:56
              doła radze pozbyć sie jak najszybciej, bo doły sie lubią źle kończyć. jak dla
              mnie, to zawsze tabliczką czekolady. wiec jak jestem na diecie, staram sie być
              w dobrym humorze smile

co do nadwagi, niedawno, tzn w październiku jeszcze, ważyłam 65 kilo, wiec wiem
              co znaczy 10 kilo nadmiaru.

a jak tam jadłospisik dziś wyglądał?
              • kasiaia Re: 1 dzień 1 faza ZNOWU !!! 24.02.05, 21:51
                hejka
                Dziś na śniadanie zjadłam 2 plastry chudego sera białego + łyżeczka masła
                orzechowego
                Przegryzka surówka z białej kapusty + sos francuski
                Obiad warzywa fasola szparagowa, czerwona, brokuły smażone z piersia kurczaka w
                paseczki
                Deser : 2 plastry chudego bialego sera z odziubiną masla orzechowego
                Kolacja : serek wiejski z łyżeczką kakao

Znowu chudnę smile
                Już jest jeden kg mniej
                I'm so happy
                • bo9 Re: 1 dzień 1 faza ZNOWU !!! 25.02.05, 15:00
                  hej,czy moge sie dolaczyc do kolka tych co zaczely teraz? jak to mowia, w kupie
                  razniejwink
                  ja mialam chudnac od wtorku,ale nie wyszlo-wiec od dzissmile
                  pytanko: jakie kupujecie maslo orzechowe? i czy to serio mozna w 1 fazie-
                  przeciez to slodkie!! a jak mozna to ile?
                  pozdrowionka
                  • fritillaria Re: 1 dzień 1 faza ZNOWU !!! 25.02.05, 16:17
                    Hej smile To ja może też się dołączę? smile
                    • kasiaia Re: 1 dzień 1 faza ZNOWU !!! 25.02.05, 21:27
                      OCZYWIŚCIE !!! JESTEM ZACHWYCONA !! WITAM WSZYSTKIE / WSZYSTKICH PLAŻUJĄCYCH OD
                      POCZĄTKU CZYLI 1 TYDZIEŃ 1 FAZY ONCE AGAIN smile
                    • kasiaia Dzisiejsze MENU 25.02.05, 21:37
                      ŚNIADANIE : Serek wiejski 3% z łyżką kakao + kawa z mlekiem
                      NA UCZELNI : Kawa z mlekiem i syropem - bardzo malo spalam NAUKA i bez kawy nie
                      PRZEGRYZKA : TO SAMO CO NA ŚNIADANIE + CHUDY TWARÓG 3 PLASTRY I 2 ŁYŻKI MASŁA
                      ORZECHOWEGO
                      OBIAD : Ryba smazona na oliwie z oliwe + kiszona kapusta
                      KOLACJA : 1/2 Wędzonej makreli
                      Zauważyłam że im jest zimniej to ja więcej jem, ale wczoraj i dzis już nie
                      bylam głoddna jadłam chyba z nudów. NIE WIEM. PEWNA JESTEM TEGO ŻE CHCĘ DOTRWAĆ
                      DO KOŃCA SB I SCHUDNĄĆ ALE JUZ NIE STAJĘ NA WAGĘ CODZIENNIE, ŻEBY SIĘ NIE
                      STRESOWAĆ ZA MOCNO
                  • kasiaia Re: 1 dzień 1 faza ZNOWU !!! 25.02.05, 21:45
                    Masło orzechowe można 1 łyżeczkę dziennie (- tak jest napisane w książce
                    poradniku do diety - w tej książce nie ma przepisów to jest mniejsza wersja tej
                    z przepisami). Masło orzechowe właśnie mi się kończy. Dostałam od znajomej z
                    paczki z USA w 1 chwili wydawalo mi sie obrzydliwe zarazem słodkie i słone .
                    Teraz szukam w okolicznych sklepach masła orzechowego o jak najniższej
                    zawartości cukru i tłuszczu - etykieta. Pytałam tez właścicielkę maleńkiego
                    sklepiku u mnie na osiedlu o maslo orzechowe light jeśli tylko takowe jest
                    dostępne na polskim rynku to ta kobieta je sprowadzi. Ona bardzo dba dba o
                    swoich klientów i ma towar ktorego w okolicy brakuje, (a w okoliczy mamy 3
                    hipermarkety - więc ona bardzo się stara )
                    • bo9 Re: 1 dzień 1 faza ZNOWU !!! 27.02.05, 12:47
                      slodkie+slone - jak dla mnie super!! musze tez poszukac...moze sklepy ze zdrowa
                      zywnoscia?? poki co, walcze z mega-apetytem.... ach, te poczatki...ale planuje
                      3 tygodnie I fazy, bo okropnie wolno chudlam..3majcie kciuki i zycze wszystkim
                      powodzenai!
                      pozdrawiam
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka