Dodaj do ulubionych

herbatki odchudzające

15.04.05, 08:58
Dziewczyny, ja chciałam Was zapytać czy Was żołądki nie bolą od tych herbat
odchudzających. Ja gdy zaczynam je pić odczuwam dolegliwości zołądkowe. Prosze
wypowiedzcie się na ten temat.
I jeszcze jedno.Czy któraś mogłaby mi przesłać poradnik? Bardzo proszę, bo ja
jestem drugi dzień w I fazie.
Obserwuj wątek
    • laurka22 Re: herbatki odchudzające 18.04.05, 14:39
      Witam smilew tamtym roku bylam na tej diecie schudlam ladniesmile.Traz wrocilam poniewaz pofolgowalam sobie i 3 kilo wrocilo(ale -5 nadal jest).
      Pamietam ze wszyscy bardzo przestrzegali przed tymi herbatkami, bo one tylko rozleniwiaja uklad pokarmowy a pozatym zawieraja kruszyne a ja mozna stosowac nie dluzej niz pare dni.
      Tak wiec lepiej ich nie pic, lepiej kupic blonnik w aptece.
      pozdrawiamsmile
      • tolazopola Re: herbatki odchudzające 22.04.05, 11:17
        mam pytanie do dziewczyn,ktore pily figure 1 z senesem. pilyscie codziennie? po
        traz pierwszy wypilam w srode i w czwartek bylo ok. wypilam tez wczoraj
        wieczorem i dzis rano myslalam ze zakwitne wink) chyba jednak podana na
        opakowaniu dawka "1 szaszetka na dzien" to za duzo. jak bylo z Wami?
        • jolka_jp Re: herbatki odchudzające 22.04.05, 13:08
          ja właśnie tez niedawno kupiłam figure z senesem.Pierwszego dnia piłam-nic nie
          było.no w brzuchu burczało,w łazience to ze 2 razy byłam.Drugiego dnia-wypiłam
          ale czułam się dobrze.Trzeciego dnia na noc wypiłam herbate i spać poszłam.Rano
          wstaje...tak mnie brzuch bolał,że umierałam.Ale przeszło.Przeczyszcza mnie ta
          herbatka,ale codziennie juz niebęde jej piła.Może co 2-3 dni to tak.bo 1 na
          dzień wywołuje u mnie bóle zołądkowe.
          • tolazopola Re: herbatki odchudzające 22.04.05, 13:12
            no wlasnie tez tak sobie wykombinowalam, zeby pic co dwa-trzy dni. bo jak
            codziennie bedzie tak dzialac jak dzis, to sie wykoncze.
            • jolka_jp Re: herbatki odchudzające 22.04.05, 13:18
              no właśnie okropnie mi teraz w brzuchu burczy.
              a mam inny sposób na przeczyszczenie.niewiem czy u innych skuteczny ale u mnie
              tak.W 1 fazie niejest dozwolone zboze ale ono pomaga.a mianowicie płatki
              zbozowe Cheerios.2 garści wezmę zjem i zaraz w łazience 3 razy jestem.Taki mały
              grzeszek w diecie te płatki,ale pomagaja mi.
              • tolazopola Re: herbatki odchudzające 22.04.05, 13:32
                mi sie cos w zoladku przez ta diete poprzestawialo. kiedys wystarczylo jablko
                albo winogrona, do tego szklanka wody - i jechane smile a teraz...
                jeszcze tydzien i zacznme II faze, troche sobie urozmaice jadlospis wiec mam
                nadzieje, ze juz nie bede musiala siegac po wspomagacze. bo w tej chwili np.
                nie wiem - jestem glodna, czy nie? jakies dziwne rzeczy dzieja sie w brzuchu wink
                • jolka_jp Re: herbatki odchudzające 22.04.05, 13:47
                  NOP WŁAŚNIE.mOŻE W II FAZIE UDA SIĘ I MI BEZ WSPOMAGACZY.żYCZĘ POWODZENIAwinkJA
                  LECE TERAZ OBIADEK SOBIE ROBIC(DZIŚ OMLET Z 2JAJEK Z SAŁATA,POMIDOREM OGÓRKIEM
                  I PLAST.WEDLINKI Z SERKIEM LIGHT.MNIAM,MNIAM.oBJEM SIĘ NARESZCIEwink)
                  Pozdrawiam i trzymam kcuki ze odchudzanko a mianowicie JAK NAJWIĘCEJ KILOGRAMÓW
                  ZRZUCONYCH ŻYCZE!!!
                  • tolazopola Re: herbatki odchudzające 22.04.05, 13:51
                    smacznego smile ja wlasnie wrabalam serek wiejki z dodatkiem dzemu bez cukru, tak
                    dla smaku. a na obiad bedzie sola + salatka (kapusta pekinska, ogorek, por)
                    mniam mniem, juz sie ciesze smile
        • piaget11 Re: herbatki odchudzające 22.04.05, 15:34
          hej, ja też tak mam. Jedna herbatrka i następny dzień w toalecie... Ja teraz
          piję herbatkę "regulawit" i jest ok. Pomaga, ale nie przeczyszcza.
    • dobe1 Re: herbatki odchudzające 18.04.05, 14:43
      wysle ci poradnik ale powiedz czy na adres gazetowy?
      • laurka22 Re: herbatki odchudzające 18.04.05, 14:48
        A czy mogłabyś mi go też wysłać?
        kmks1@interia.pl
        dziękuję z góry
        • dobe1 Re: herbatki odchudzające 18.04.05, 14:52
          juz wink
          • laurka22 Re: herbatki odchudzające 18.04.05, 14:53
            Dzięki wielkie!
      • 12051976rok Re: herbatki odchudzające 20.04.05, 15:17
        Jeśli możesz t wyślij mi ten poradnik na adres gazetowy. Dziekuje z góry
    • dobe1 Re: herbatki odchudzające 18.04.05, 14:47
      wysłałam na 12051976rok@gazeta.pl bo nie podalas innego
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka