kasixxx 16.06.05, 14:23 lepsza gorzka z cukrem czy 90 procent kakao ale bez cukru?? bo jak dotad nie znalazlam 2 in 1 ...a moze sa takie?? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
12051976rok Re: chocolate 16.06.05, 15:04 A czy Ty musisz jeść tą czekoladę? Może zjedz więcej truskawek, przynajmniej są zdrowe. Uważam, że jak dieta to dieta i koniec! A wy ciągle wymyślacie jakieś czekolady, landrynki, dżemiki, wg mnie to już nie dieta. I Ty to ciągle myślisz o jedzeniu( ale ja też, tylko, że jak bym się pokusiła na kostkę czekolady, to już bym zjadła całą). Ale jeszcze jedno Ci powiem. Ja będąć kiedyś na diecie zjadłam 2 snickersy i waga mi nie skoczyła. Podobno dozwolone w dgrugiej fazie. Ma 57 Ig. Odpowiedz Link
kasixxx Re: chocolate 16.06.05, 23:10 ja ciagle mysle o jedzeniu?? bzdura, co Ty o mnie wiesz !!! Odpowiedz Link
wersia Re: chocolate 16.06.05, 15:30 Mniejsze zło - 90% kakao - ale nie każdemu ona smakuje Odpowiedz Link
marcelina1968 Re: chocolate 16.06.05, 15:48 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=20960&w=25143902 nie wiem jak dla ciebie ale dla mnie to juz jest spamowanie...co trzy dni bedziesz wpisywala jedno i to samo .....ja ci poradze kup se karto, zjedz i zobaczysz czy schudniesz czy nie....moze akurat tobie dieta czekoladowa posluzy... Odpowiedz Link
kasixxx Re: chocolate 16.06.05, 23:07 jaki karton czlowieku?? masz jakies problemy ze soba?? jak tak, to idz od psychoanalityka Odpowiedz Link
maghda81 Re: chocolate 17.06.05, 10:16 Kasixxx! Dlugo sie zastanawialam, czy napisac cos na temat Twoich postow. W koncu nie wytrzymalam i pisze. Naprawde sie zastanow!!!..pytania jakie zadajesz to az w glowie sie nie miesci a to chyba gdzies wczesniej pisalas, ze przeczytalas ksiazke. Nie dziwie sie innym plazowiczkom, ze juz maja tego dosyc, ilez mozna.. A wiec prosze, a mysle ze rowniez w imieniu innych plazowiczek troche pomysl zanim bedziesz znowu o cos pytala. Odpowiedz Link
marcelina1968 Re: chocolate 17.06.05, 09:18 hmmm zanim zaczniesz wysylac kogokolwiek gdziekolwiek popatrz na siebie ....., trzy dni wczesniej zalozylaś post pt. czekolada, jak dla mnie to jest on identyczny z tym postem....a moze to nie ty zalozylaś obydwa posty... Odpowiedz Link
misiunia.malutka Re: chocolate 17.06.05, 12:49 kasixxx, jeszcze chwila i zaczniemy prosić o usuwanie Twoich postów... jak widać - dużo czasu spędzasz na forum, to POCZYTAJ inne posty! Dowiesz się co wolno, a czego nie i kwita. Odpowiedz Link
12051976rok Re: chocolate 17.06.05, 14:49 Zastanawiałam się czy tylko mnie denerwują twoje posty, ale widzę, że jest nas więcej. Ty poprostu zadajesz głupie, banalne pytania. Po co ? Aby tylko zagaić rozmowę na forum? Zastanów się, bo to jest bardzo drażniące (tylko się nie obrażaj od razu!)Bo większość z nas czyta inne posty, a ty widocznie tego nie robisz Odpowiedz Link