Dodaj do ulubionych

Naprawde działa?

11.09.06, 22:14
Czy naprawdę zmieniłyście swój styl życia i nie przytyłyście po
przeprowadzeniu 1 i 2 fazy? Kto wytwał najdłuzej?
Przeprowadziłam sobie 1 faze w maju i schudłam 5 kg choc wytwalam 13 dni smile
14 rzuciłam sie na bułki... wink
i 2 faza mi nie dokońca wyszła, a w wakacje to juz wogole zapomnialam co to
south beach ;/
zamierzam zaczac od jutra od nowa bo sie troszke przytylo po wakacjach ;/
tylko teraz chce zrobic normalnie 2 faze tylko boje sie ze znowu nie
wytrwam... czy wy uprawiacie w 1 fazie jakis sport? czy nie przeszkadza wam
calkowity brak weglowodanow!?
piszcie prosze, moze pomoze mi to wytwac smile!
Obserwuj wątek
    • monikinda Re: Naprawde działa? 11.09.06, 23:38
      dziala dziala, po 2 mies prawie 9kg bez wyrzeczenwink a ja jestem z
      niedowiarkow. podparta naukowa ksiega autora diety rozpoczelam ja i trwam wink
      • madzeska1 Re: Naprawde działa? 12.09.06, 09:17
        Działa,ale nie na wszystkich.Ja jestem juz na diecie 4 tydzień i schudłam tylko
        3 kg,mimo tylu wyrzeczeń.
        • monikinda Re: Naprawde działa? 12.09.06, 09:25
          ja mam teorie ze szybciej dziala na osoby, ktore maja wiecej do zrzucenia np 15
          kg niz takie co tylko 5, wink
          • magmanna Re: Naprawde działa? 12.09.06, 10:03
            Hehe, duzo chyba daje przeczytanie ksiazki - dobrze programuje mozg wink
            Dzis zaczęłam big_grin własnie oszamałam pyszna jajecznice na poledwicy z pomidorem smile
            • monikinda Re: Naprawde działa? 12.09.06, 10:07
              tak, ksiazka otwiera nas na powiedzialabym "filozofie" tej dietywink
              • madziuus Re: Naprawde działa? 13.09.06, 15:17
                ja juz ponad 4 miesiace, jakies 10 kg schudlam i nie zamierzam konczyc mimo ze
                juz mam niedowagebig_grin wygladam bardzo dobrze, czuje sie dobrze, niczego mi nie
                brakuje, glodna nie chodze ;] i mysle ze powinnas zaczac bo nie przekonasz sie
                dopoki nie sprobujeszbig_grintongue_out pozdro
    • anulka_99 Re: Naprawde działa? 13.09.06, 16:56
      chyba potrzbuje pocieszenia.
      nie spodziewałam się spektakularnych osiagnięc ponieważ jestem świezo po diecie
      cambridge.
      na I fazie SB jestem od niecałego tygodnia. nic nie schudłam. pocieszające że i
      nie przytyłam. potrzebuja niewiele a jednoczesnie tak wiele - 5-7 kilo (z 70 na
      65-63) a tu zupełny zastój. na razie jestem cierpliwa i pełna wiary. ale jak
      długo?
      czy codzienna kawa z mlekiem (niesłodzonym i odtłuszczonym ale jednak 4%
      tłuszczu-innej nie jestem w stanie wypić)i zbliżający się @ mogą wpływać na to
      co widze na wadze?
      PS. odnoszę wrażenie że jednak organizm dowiedział się, jaką diete stosujęsmile bo
      ciagle domaga się czegos słodkiego - ale ja mu nie daję - za wyjątkiem tej
      kawy. ale na wrazeniu się kończy.
    • betii85 Re: Naprawde działa? 14.09.06, 07:29
      hejka ja dopiero zaczełam ale mam nadzieje że dzialasmile narazie mam pierwszy
      dzien za sobą. brakuje mi troche chlebka czarnego bo jestem chleboszem choć już
      od dłuższego czasu się ograniczałam z jedzieniem pieczywa, jednak najgorszy dla
      mnie jest brak jogurtów. to poprostu jest tragediauncertain ale jakos sie trzymam
      chociaż to dopiero pierszy dzieńuncertain wytrwałości !!!!dla nas wszystkich!!!
      • ania838 Re: Naprawde działa? 14.09.06, 07:38
        Hej Beti!!!
        Ja też jestem wielką zwolenniczką jogurtów i strasznie mi ich brakowało ale
        tylko na początku, bo później dowiedziałam się o serku wiejskim. Pamiętam że
        jak kilka lat temu spróbowałam to uważałam że jest ochydny!!!bleeee a teraz to
        najlepsze jedzonko pod słoncem. Jem średnio 2 dziennie a czarami nawet 3
        Spróbój
        • emkaa3 Re: Naprawde działa? 14.09.06, 10:11
          Ja jugurty jadłam naturalne i te owocowe z jogobelli bez cukru i też chudłam,
          także myślę że Wam też nie zaszkodzą...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka