monikinda 11.09.06, 22:43 to chyba cos zlego, moja kolezanka chce to wcinac, w polsce nie mozna tego nawet kupic wiec wynika z tego ze jest tym bardziej zabronione, ja tam wierzy tylko w SB juz prawie 9 kg Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sihaja82 Re: co to ten adipex 12.09.06, 14:15 monikinda, poczytaj sobie na necie. albo wejdz na allegro. ja dokladnie nie wiem, ale slyszalam, ze to jakis lek, ktory nie jest zatwierdzony w Polsce, podobno dziala bezposrednio na mozg i powoduje, ze nie chce ci sie jesc. ale ma od groma skutkow ubocznych... tyle wiem. nie polecam, poczytaj sobie na forum o tym leku czy specyfiku raczej. Odpowiedz Link
monikinda Re: co to ten adipex 12.09.06, 16:50 juz zdazylam to wczoraj zrobic, wydaje sie grozne ale ja nie mam zamiaru, myslalam ze ktos wie cos Odpowiedz Link
konkubinka Re: co to ten adipex 15.10.06, 13:24 forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=28434 Takie cus znalazłam-chyba lekkie przegiecie.Ciekawe czy ktoś w ogóle pilnuje jakie fora sa na gazecie. Adipex kiedys stosowalam i rezultaty rewelacyjne.Skutki uboczne chyba tez ,bo obawiam sie , ze własnie je odczuwam od kilku miesiecy.Cenowo lepszy od Meridii a działanie podobne. Odpowiedz Link
kwinta5 Re: co to ten adipex 25.10.06, 19:07 Baby dajcie spokój z chemią!!!!Po co, dla kogo? I nie klepcie, że dla siebie będziecie się truć. Dieta, ruch i buch- mały brzuch.Wiem,że trudne to ,ale jak mądrze, to bez skutków ubocznych. chcecie mieć wąsy, torbiele na jajnikach, guzy w piersiach?????????? Odpowiedz Link