26.01.07, 09:12

-Witam wszystkie plażowiczki, piszę ponieważ bardzo mi sie przytyło-i bardzo
bym chciała schudnać razem z innymi dziewczynami , poniewaz nie mam silnej
woli , wspolnie z innymi dziewczynami powinno sie udac. ZACZYNAM DZISIAj I
TRWAM DO 12 LUTEGO ZAPRASZAM.
tickers.TickerFactory.com/ezt/d/3;10726;87;1;0/c/-2/t/-8/k/7887/weight.png
Obserwuj wątek
    • madziuus Re: zapraszam 26.01.07, 16:43
      jeszcze dodaj: I NA WALENTYNKI SWIETNIE WYGLADAM smile;d
      • marinka3 Re: zapraszam 26.01.07, 16:46

• brzoskfa Re: zapraszam 26.01.07, 16:51
          JA CO PRWDA ZACZELAM W SRODE ALE MOGE POMOCsmileNA ZACHETA POWIEM wAM ZE MAM 2 KG
          MNIEJ OD SRODY...NAPRAWDEsmilesmileBYLAM OGROMNYM LAKOMCZUCHEM OBJADALAM, SIE
          SLODYCZAMI,SOSOAMI ,PIZZAMI:0 MOJ CEL 10KG !!!!REALNE????
          • basiamr Re: zapraszam 26.01.07, 21:27
            to ja tez sie dołącze.....zakupy zrobione bo chciałam zaczac w poniedziałek ale
            moge juz dzisiaj, bo moj jadłospis był całkiem sbsmile mój cel...to jakies 4-5 kg,
            zeby pozbyc sie zimowych zapasów i sadełkasmile brałyscie kiedys jakies proszki
            wspomagajace...cos jak chrom albo cos innego...bo mysle o tym zeby zwiekszyc,
            czy moze poprawic przemiane materii tylko nie chce brac czegos bardzo mocnego
            bo nie wiem jak na to bede reagowac...macie jakies doswiadczenie? napewno sie
            udasmile

pozdrawiamsmile
            • madziuus Re: zapraszam 26.01.07, 21:52
              napewno nie chrom, moim zdaniem to totalna bzdura ze pomaga oduczyc sie jedzenia
              slodyczy smile
              • brzoskfa Re: zapraszam 27.01.07, 09:24
                hej!Dziewczyny juz gdzies o tym pisalam tzn.o herbatce slim program Vitax jest
                troche droga bo 9 zł ale mi naprawde pomaga!!!codzinnie rano i wieczorem ide do
                toalety!!!trzeba ja pic 2 razy dziennie przd posilkiem zawiera l_karnityne i
                chrom a takze blonnik,jest tam 10 opakowan na 5 dni(Slim Active) -intensywna
                przemiana materii i oczeszczanie i na 10 dni 20 saszetek(Slim Max) - inetnsywne
                spalanie tkanki tluszczowej.sprubojcie!!
                • madziuus Re: zapraszam 27.01.07, 12:39
                  jak dla mnie najlepszy srodek przeczyszczajacy to herbatka RED SLIM TEA, bardzo
                  tania a genialna xD ale chyba silnie dzialatongue_out
                  • marinka3 Re: zapraszam 27.01.07, 13:54
                    Witam dziewczyny trwam dopiero 2 dzień zobaczymy w poniedziałek stanę na wagę
                    i dam znać, a co do herbaty to polecam xenna fix na mnie tylko ona działa.PA.
                    • basiamrr Re: zapraszam 27.01.07, 19:22
                      Witam dziewczynysmile jak Wam minał ten dzień, ja przyznam ze mam duze problemy,
                      bo siedze w domu, ucze sie do egzaminów i ciagle mysle o tym co by jeszcze
                      zjeśćsmile Za inf. o herbatah bardzio dziekuje, cos trzeba bedzie wypróbowacsmile a
                      co bierzecie do pracy/na uczenie bo ja nie mam pomysłu, jak wyjme sałatke to
                      sie dziwnei na mnei popatrza na korytarzu,a w bufecie to nie ma niczego sb.

pozdrawiamsmile
                      • madziuus Re: zapraszam 27.01.07, 19:58
                        przede wszystkim bedac na diecie musisz nauczyc sie nie reagowac na komentarze i
                        uwagi innych, dobra rada xD
                      • halabala86 Re: zapraszam 28.01.07, 15:05
                        hmm mam ten sam problem narazie jest okej mam przerwe od szkoły i robie
                        wszystkie posiłki w domku ale 12.02 zaczne 2 faze i to rowniez powrót na
                        uczelnie, no ale salatki to zaden obciach...wink
                        zycze wszytkim powodzenia i wytrwałosci
                        • basiamrr Re: zapraszam 28.01.07, 16:58
                          Witamsmile mój problem z jedzeniem na uczelni to kwestia kilku dni, bo w srode mam
                          ostatni egzamin, bedzie koniec sesji i upragnione feriesmile zreszta wymysliłam ze
                          jako przekaske bede po prostu wypijac sok pomidorowy, gdzies kiedys czytałąm ze
                          mozna go traktowac jak 1 przekaskesmile to ja zycze powodzenia reszcziesmile

Pozdrawiamsmile
      • marinka3 Re: zapraszam 30.01.07, 13:55
        Witam was dzisiaj wypróbowałam przepis madziuus kurczaka z fasolka i jest super.
    • marinka3 Re: zapraszam 29.01.07, 10:32
      Witam dziś moj 4 dzień bylo mi 2 kilo, trzymam się dalej mam nadzieję że
      wytrwam .pozdrowionka.
      • madziuus Re: zapraszam 29.01.07, 20:19
        ładnie wink
        • basiamrr Re: zapraszam 31.01.07, 10:53
          Ja odpadamsad wczoraj wieczorem jak wróciłam do domu po egzaminie to z tych
          nerwów rzuciłam sie na spora górke takich malutkich i pysznych ptysisad
          ech....zrobie kika dni przerwy i za jakis czas zaczne od nowa tą I faze. Życze
          powodzenia reszcie. Moze Wam sie udasmile
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka