grosssek 01.03.07, 21:26 powiedzcie dzieczyny co sądzicie o jedzeniu sera plesniowego w diecie sb? oczywiście mam nauwadze sery light, jeżeli to ma w ogóle znaczenie...jak nie orzeszki to ser pleśniowy....ajjj Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sihaja82 Re: ser pleśniowy 02.03.07, 07:42 ser plesniowy mozna, tylko sprawdz zeby nie mial wiecej niz 6gr wegli w 100gr. smacznego aha, mozesz tez kupic ten mniej tlusty. czasami jest tak, ze sery plesniowe maja malo weglo w 100gr, a potem sie okazuje, ze sa dosc tluste. musisz poszperac powodzenia! i smacznego Odpowiedz Link
grosssek menu diety sb:) 02.03.07, 10:30 dzieki wielkie, oczywiście, ze zwracam uwage na węgle...obecnie kupuję w biedronce za 2,50 taki camembert ehh pycha sa az mi ulzylo, że moge je jeść.. w sumeit o w ciągu dnia jadam: brokuły, paprykę czerwoną,rzodkiewkę, kapuste pekińska, troche oliwy z oliwek lub olej lniany, dzuo przypraw , ziół bez soli , kawke,herbatki czerwona i zielona jogurty naturalne lub z kakao, fistaszki light, ser plesniowy light, ser biały 0% tłuszcu, czasami zcekolada bez cukru, jajka, chuda szynka drobiowa lub filety gotowane drobiowe...i tak sobie z tego komponuje jedzonko..czy takie produkty można wcinac w diecie sb? jestem chyba juz w 3 fazie ..jem tylko produkty które wymieniłam..w róznych ilosciach raz wiecej raz mniej..no ale waga stoi w miejscu hmm chyba popełniam jakis bład, może coś powinnam wykluczyc z tego repertuaru? Odpowiedz Link
gosiula9 Hej Sihaja :-) 02.03.07, 12:06 Hej Sihaja co tam słychać? Dalej Sb? No ja niestety z pokorą wracam na plażę. Troszkę przesadziłam w tą zimę (mało ruchu, sporo słodyczy), no i parę kilo znowu do przodu. Fajnie spotkać "starą znajomą" ))))))))) Odpowiedz Link
sihaja82 Re: Hej Sihaja :-) 02.03.07, 12:17 hej Gosia!!! Kope lat! Ano ano! Ja nadal na SB, albo znowu. Kurczaki, we wrzesniu bylo juz 65,9kg, ale zima i brak ruchu zrobil swoje i doszlam do 72kg. teraz laze znow na silke, jem I fazowo, wiec luzik, bedzie dobrze, SB mnie jeszcze nie zawiodla. Tylko teraz wlaczam troche z diety montiego (montignaca) czyli wegle rano, potem warzywka i wegl z low IG i wieczorem juz tylko malo tluste bialko. No i nie lacze wegli z tluszczami... na razie jest ok, chcoiaz waze sie raz na tydzien to juz czuje luzik w spodniach (maly, ale jest). No a co tam u Ciebie? zesmy sie wtrynily w watek grossika, hehe A co do autorki watku to pokombinuj z montim troche, jedz wiecej straczkowych, wprowadz soje, moze troche mniej nabialu a wiecej warzyw? o ktorej ostatni posilek? aha, jak jesz tylko to co piszesz, to to jest jak dla mnie I faza, a nie III buzka i pozdrawiam sihaja Odpowiedz Link
gosiula9 Re: Hej Sihaja :-) 02.03.07, 12:30 No może troszkę się wtryniłam w ten wątek, ale jak zobaczyłam "znajomą twarz" to się nie mogłam powstrzymać. Cieszę się ,że tu jesteś, zawsze to raźniej, jak ktoś znajomy jest. Szkoda, że Sonkaka i Raszelika gdzies zaginęły. No cóż może przed latem skoczą na plażę p.s a Ty teraz na jedynce czy na dwójce? Odpowiedz Link
gosiula9 Re: Hej Sihaja :-) 02.03.07, 12:31 Aha jak masz na imię, bo jakoś tak głupio mówić na Ciebie Sihaja. Chyba , ze tak lubisz )))))))))) Odpowiedz Link
kasia.grubasia Re: Hej Sihaja :-) 02.03.07, 12:37 kochana, ja w necie juz jestem od tylu lat sihaja, ze nie podaje swojego imienia, hehe. ale w realu wolaja na mnie Kaska Odpowiedz Link
kasia.grubasia Re: Hej Sihaja :-) 02.03.07, 12:36 Gosia, sonkaka to sie niezla szprycha zrobila, to przestala do nas, grubasow, zagladac, hehehe a z raszelika to nie mam pojecia co sie stalo. nie wtrynilas sie, tylko razem sie wtrynilysmy ja teraz jestem na jedynce, wczesniej troche pofolgowalam, ale teraz juz 4 dzien jest bezgrzesznie + zero zarcia po 18. zobaczymy jak dlugo. mam tylko jedna zasade, nie moge byc glodna, wiec jem raczej duzo. to co, zaczynamy znowu? ile masz do zrzucenia tym razem? aha, jeszcze jedno, chce schudnac racjonalnie, bez pospiechu. do lata powinno sie udac Odpowiedz Link
gosiula9 Miło mi Kasiu :-) 02.03.07, 12:44 No więc mam do zrzucenia jakieś 4-5 kg. Też jestem na jedynce czwarty dzień. Może załozymy sobie nowy watek i bedziemy wpisywać swoje jadłospisy. Wtedy bardzo mi to pomogło.Przyznam się szczerze, że na razie plazuje całkiem nieźle,najgorzej było zacząć,a teraz jakoś idzie. p.s. ze starej gwardii chyba jest jeszcze Spragnienie i gdzieś tu mi kiedyś mignęła Dyszka rzucająca palenie Odpowiedz Link
venusgirl Re: ser pleśniowy 02.03.07, 18:22 polecam odtłuszczony "pleśniowy" president light - niebieskie, okrągłe opakowanie, 12 % tł. Naprawdę smaczny Odpowiedz Link
zawsze_do_przodu Re: ser pleśniowy 06.03.07, 09:55 Ja też lubię ten serek, tylko ostatnio miałam pecha i dwa razy kupiłam niby z dobrą datą, ale był nieświeży.... A ja mam pytanie o plesniowe typu rokpol, lazur....czy tego typu serka trochę można np do szpinaku? Odpowiedz Link