frezyjka7 19.05.08, 17:02 Witam! Czy ktoś zna poradnię Bas-Med lub Saba (filia Saby dr Będzińskiej z Łodzi) w Poznaniu? Proszę też o opinie o innych sprawdzonych dietetykach. Dziękuję i pozdrawiam Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
puszysta_only Re: dietetyk Poznan 23.07.08, 18:51 Hej moja mama byla w sabie i szczerzez mowiac wyrzucona kasa w błoto... za 5 minut gdzie ja zwazyli i zmierzyli zapłaciła chyba z 60 zł, a pozniej dostała diete skserowana na 1000 kacl za ktora zapłąciła jakies 150 zł./...(nie pamietam dokąłdnie ) maskara tyle zdzieraja z ludzi straszne aha a to jescze bylo kilka lat temu takze odradzam, Ja tez sie borykam z kilogramamai ale bylam jakis ponad 1 tydz temu u fajjenej dietetyczki Malgorzata Daleszynska ta to przynajmniej profesonalnie podchodzi do sprawy, pełny wywiad zywieniowy... i robi dla kazdego indywidualna diete a nie jakies kserowki ...;) wiec teraz jak sie odchudzam to jem to co lubie a nie jakies swinstwa... jak chcesz to sma sprawdz www.trzymaj-linie.pl PS jestem po tyg diety a schudałam 2 kg;) Odpowiedz Link
jowkakotka Re: dietetyk Poznan 05.11.16, 20:27 Ja mogę polecić panią Joannę Tomczewską, bardzo dobry dietetyk, dzięki niej zrzuciłam zbędne kilogramy a do tego odzyskałam pewność siebie i dobre samopoczucie. Odpowiedz Link