czarnaksc 10.06.07, 21:18 jestem na 3 fazie juz od 1,5 miesiaca waga stoi w miejscu ale troche mam wiekszy brzuch czy teraz gdy przejde na 2 tygodnie na 1 faze zmniejszy sie deko choc???? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
1dycha Re: mam pytanie 10.06.07, 21:22 więcej jesz, to masz większy brzuch, przecież to jedzenie gdzieś się musi podziać.. chyba ci nie pomogłam. ale katować się jeszcze raz jedynką IMO nie ma sensu Odpowiedz Link
czarnaksc Re: mam pytanie 10.06.07, 21:25 dzieki za odp . ja scjhudlam az 15 kg . i teraz to jestem chuda tylko ten brzusio . z 72 schudlam na 57 a mam 1 .70 . wszyscy mi mowia ze jestem za chuda . wiem o tym ale brzuch moglby byc mniejszy Odpowiedz Link
weronika753 Re: mam pytanie 10.06.07, 21:53 Masz świetny wynik, tylko można Ci pozazdrościć! A co do twojego pytania, to może masz problem ze wzdęciami, niektóre warzywa, ciemne pieczywo lubią "wysadzić" brzuch. Albo ćwiczenia pomogą? Najlepsze na dolną część brzucha, jest przyciąganie do siebie kolan. Leżysz na plecach, nogi kilka centymetrów nad podłogą i przyciągasz nogi do siebie. Dobrze jest się trzymać czegoś za głową, bo wtedy nie nadwyręża się kręgosłupa, tylko pracują mięśnie brzucha. Odpowiedz Link
czarnaksc Re: mam pytanie 11.06.07, 20:52 dzieki ZA odp. ja robiac brzuszki ciagne kregoslup a to zle spruboje zrobic tak jak mi napisalas dzieki Odpowiedz Link