mmaaggaa 30.12.07, 21:43 mam pytanie, kiedy mozna zaczac pic kawe i herbate w 2 czy w 3 fazie? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gosia152 Re: kawa i herbata w south beach 02.01.08, 16:49 można pić już od pierwszej fazy Odpowiedz Link
zuza_130 Re: kawa i herbata w south beach 14.07.08, 12:40 Kawę i herbatę można pić nawet już od I fazy. Odpowiedz Link
madziuus Re: kawa i herbata w south beach 14.07.08, 20:25 w jedynce nie mozna kawy ani czarnej herbaty Odpowiedz Link
maniusza Re: kawa i herbata w south beach 15.07.08, 07:46 bezedura ja piję i kawę i herbatę i chudnę. jeżeli nie można to może jedynie ze względów zdrowotnych (ta dieta opracowana została przede wszystkim z myslą o chorych na serce) ale kawa i herbata na wagę wpływu nie mają o ile oczywiście są bez cukru a kawa z mlekiem 0% pozdrawiam Odpowiedz Link
madziuus Re: kawa i herbata w south beach 15.07.08, 10:40 no ja tez pije ale podobno nie mozna ale kiedys tez pilam i chudlam Odpowiedz Link
anhes Re: kawa i herbata w south beach 15.07.08, 11:08 można, można Agatston w swojej książce jasno mówi ze rezygnujemy z tylu rzeczy ze dodatkowa rezygnacja byłaby już zbyt dużym obciążeniem Odpowiedz Link
justynagar Re: kawa i herbata w south beach 15.07.08, 11:14 w kazdym razie jak by nie bylo, wiekszosc z nas pije rowniez kawke w I fazie i chudnie....)) W wiekszosci nawet jest ona korzystna w problemach z wyproznianiem sie )) Odpowiedz Link
malgosiach.2 Re: kawa i herbata w south beach 25.07.08, 08:13 własnie jestem po lekturze książki pana Agatstona, w której jasno i to parokrotnie jest napisane że kawę pić można już w I fazie; odetchnęłam bo kawe bardzo lubię tylko muszę się ja nauczyc pić bez mleka... Odpowiedz Link
maniusza Re: kawa i herbata w south beach 25.07.08, 08:25 a dlaczego bez mleka? odtłuszczone jak najbardziej z tego co wiem Odpowiedz Link
malgosiach.2 Re: kawa i herbata w south beach 25.07.08, 09:23 w książce pan Agatston pisze, ze w I fazie unikać należy wszystkich produktów nabiałowych, w tym także niskotłuszczowych i 0%. Ja planuję (dietę zaczynam od poniedziałku!) jeść serek wiejski, więc mleko juz sobie podaruję. Odpowiedz Link
malgosiach.2 Re: kawa i herbata w south beach 25.07.08, 10:20 własnie doczytałam, że małe ilosci nabiału niskotłuszczowego są jednak dopuszczalne. W książce, którą mam tego nie piszą...ale najwyraźniej robione są jakieś modyfikacje tej diety...no to jeszcze muszę trochę poczytać Odpowiedz Link
listekmiety Re: kawa i herbata w south beach 26.07.08, 21:20 Na oficjalnej stronie diety jst podane, ze teraz mozna jesc dwie porcje nabialu dziennie, ale niskotluszczowego (np. mleko i jogurt). secure.agoramedia.com/southbeach/updates.asp Odpowiedz Link