ameria 02.07.08, 17:58 ... nie jestem zadowolona.. mam 6 dzien diety.. nic nie schudlam wrecz mi przybylo.. masakra Z tej zlosci .. zjadlam lody. chyba jest mi pisana waga kolo 70kg .... Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
madziuus Re: Niestety... 03.07.08, 07:57 nie dołuj się, waga napewno wkońcu się ruszy musi.. Odpowiedz Link
maniusza Re: Niestety... 03.07.08, 08:21 słuchajcie własnie - bo ja świezynka jestem. po jakim czasie waga powinna ruszyc? bardzo ciekawa jestem. dieta mi sie bardzo podoba jest smaczna, nie trzeba sie głodzic - tylko ciekawa jestem po jakim czasie (srednio) sa rezultaty? Odpowiedz Link
madziuus Re: Niestety... 03.07.08, 10:00 jak byłam pierwszy raz na diecie to po kilku dniach a po 2 tyg miodzio Odpowiedz Link
anial0 Re: Niestety... 03.07.08, 10:43 hej, ja jestem juz w II fazie i nadal jestem pod wrazeniem tej diety, juz po 4 dniach schudlam prawie 2 kg. Teraz juz minelo 1,5 miesiaca i schudlam prawie 10 kg. Wszystko spada mi z tylka. Fajnie. A miesiace uciekaja szybko. Kupuje rzeczy rozmiaru 36, i powoli one staja sie tez juz za luzne . Moze narazie dam spokoj temu odchudzaniu, hm...... Takze bierz sie do roboty bo warto, naprawde. Odpowiedz Link
klara1503 Re: Niestety... 03.07.08, 12:30 niestety do roboty !!!!! Ja przeszłam trzy tygodnie I fazy i w trzecim tygodniu jak się ruszyło tak nie może skończyć Fajnie i bardzo się cieszę, 1,5 miesiąca 10 kg, rozmiar 36 PRZECHODZISZ OD DZISIAJ DO FAZY III BO ZNIKNIESZ!!!! Odpowiedz Link
maniusza Re: Niestety... 03.07.08, 12:45 Ja póki co nie bedę się ważyć zeby sie nie denerwować niepotrzebnie najwazniejsze jest to że moge pysznie jeśc - wczoraj miałam rewelacyjnego pstraga z tutejszych przepsiów - matko niebo w gębie!! nawet mój niedietujący mąż do dziś go z rozrzewnieniem wspomina więc waże się w poniedziałek - zobaczymy czy coś już drygnie Odpowiedz Link