agusiaer2008 19.07.08, 16:21 moje BMI to30...muszę schudnąć i to naprawdę sporo,ile można na tej diecie schudnąć czy są jakieś przeciwwsazania co do stosowania tej diety,czy i jakie sporty czy ćwiczenia uprawiać.prosze o wsazówki Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
madziuus Re: dla kogo ta dieta 20.07.08, 09:52 ta dieta jest praktycznie dla kazdego, i jest tez z nia tak ze im wiecej ma sie do zgubienia kilogramow tym latwiej chudnac napewno dasz rade, zobaczysz, ta dieta jest swietna, powodzenia Odpowiedz Link
effrel Re: dla kogo ta dieta 20.07.08, 13:20 ja też niestety mam nie mało do zrzutu,wiem,że ta dieta działa,a ćwiczenia to zawsze im więcej tym lepiej dla ciała i ducha chociaż 5-7kg powinno zlecieć w 2tygodnie od samej diety i moim zdaniem tempo i ilość gubionych kg nie do końca zależy od wagi ale też od wcześniejszego sposobu odżywiania.. mam nadzieję,że tym razem na zawsze pozbędę się problemu z wagą.. zaczęłam 15.07. jeśli masz chęć to dołącz do mnieja chcę serio wrócić do nie tak dawnej figurki,która mi się popsuła.. długa i trudna droga ale wartomożemy zacząć nowy wątek,złapać kontakt na maila czy cuś i się wspierać.. pozdrawiam Odpowiedz Link
agusiaer2008 do effrel 20.07.08, 13:29 super!i jak Ci idzie od 15?ja zupełnie nie znam tej diety i potrzebowałabym istotnych wsazówek,jak by co to pisz na maila gazetowego!pozdrawiam i powodzenia! Odpowiedz Link
effrel ZAPOZNAJ SIĘ Z ZASADAMI I PODEJMIJ DECYZJĘ 20.07.08, 14:41 idzie dobrzebo apetyt opanowanyna początku głowa bolała,osłabienie- ale to moim zdaniem normalne przy odchudzaniu.. poczytaj na forum przepisy 1fazy i w ogóle co inni piszą,jedzą itd jest też temat "zasady diety PROSTO Z KSIĄŻKI" z książki z resztą są też inne strony i fora o tej diecie.. poszperaj masz listę dozwolonych produktów wcinasz i chudniesz 3razy już robiłam 1fazę i za każdym razem było -5kgteraz do ważenia mi się nie śpieszy,wiem,że będę chudła,chcę wejść na wagę i zobaczyć duuużo mniej,więc może za miesiąc sprawdzę,z resztą akurat jestem przed okresem i to może zniekształcać efekty,ale mam pełne zaufanie do south beach tylko nie wolno się poddawać i wracać do obżarstwa Odpowiedz Link