pysio86 20.04.09, 18:19 Witam. Czemu podczas stosowania diety SB nie można pić herbaty i kawy? Może mi ktoś odpowiedzieć? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
keiyra Re: Herbata i kawa 20.04.09, 23:04 dobra pytanie, bo sama się nad tym zastanawiałam, myślę, że to chodzi o to, że w kawie i herbacie jest kofeina/teina (których nie powinno się spozywac w trakcie diety), ale są przecież odpowiedniki decaff.. Odpowiedz Link
malicki8 Re: Herbata i kawa 30.06.09, 15:52 To spróbujcie wybrac bezkofeinowa.Jest taka z Astry- a i nawet do tego niskodrazniaca. Odpowiedz Link
ola5777 Re: Herbata i kawa 01.07.09, 15:59 Ja tez ja bardzo lubie. Zreszta kawa mogła by dla mnie byc kólowa Odpowiedz Link
malgosiach.2 Re: Herbata i kawa 21.04.09, 13:32 Według nowej książki Arthura Agatstona "Dieta SB Turbo" kawa i herbata są dozwolone już od I fazy. Odpowiedz Link
ewamate1 Re: Herbata i kawa 30.06.09, 22:03 Piję herbatę czerwoną codziennie ok.3-4 szklanek bez cukru.Kawę tylko w weekendy a to dlatego że do tej pory zawsze słodziłam a teraz nie i jest ok z mlekiem 0,5%nawet smakuję.Jestem 16 dzień i schudłam 5 kg. Odpowiedz Link
madziuus Re: Herbata i kawa 04.07.09, 13:15 no to Wam powiem ze bylam kieds na tej diecie kuuupe czasu , z rok i pilam kawe od poczatku , nie przeszkodzila mi chudnac, pilam codziennie i to nie jedna pilam z mlekiem i ze slodzikiem zwykla rozpuszczaln a a chudlam ladnie herbaty czarnej nie pilam, ale zielona, czerwona i inne ziolowe spokojnie bylo mozna nie wiem moze jakies aktualnosci sa w diecie, zaczynam sb od dzis wiec musze sie na angielksiej sdtronce rozejrzec, jak prezcytam cos fajnego to dam znac trzymajcie sie Odpowiedz Link