marysienka-81 30.06.09, 08:05 Kupiłam wczoraj preparat Aqua slim. Mam 15 lat i nie wiem czy mogę go przyjmować, ponieważ na saszetce pisze, ze jest on przeznaczony tylko dla osób dorosłych. Czy mógłby mi on zaszkodzić ? Z góry dzięki Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
joahana Re: Aqua Slim 30.06.09, 09:16 to chyba nie jest odpowiednie miejsce na znalezienie odpowiedzi. Jeśli producent zaleca preparat tylko osobom dorosłym, to jest ku temu powód. Może idź do lekarza rodzinnego/ internisty i zapytaj. Może wyrazi zgodę, jeśli wyniki badań masz ok? Nie decyduj sama... zdrowie najważniejsze, choć wiem że w wieku 15 lat można inaczej na to patrzeć.. Trzymam kciuki! Odpowiedz Link
laluna1111 Re: Aqua Slim 30.06.09, 11:49 Zgadzam się z Joahaną całkowicie. Nie bierz takich rzeczy na własną rękę. Poradz się lekarza, bo młody organizm może inaczej zareagowac niż dorosła osoba. I pamiętaj odchudzanie odchudzaniem ale zdrowie najważniejsze. Oczywiście zamiast różnych specyfików polecam South Beach. Tu nie ma granicy wiekowej. Jednak trzeba się również skonsultowac z lekarzem która faza. W Twoim wieku raczej druga.Pozdrawiam serdecznie Odpowiedz Link
madziuus na sb tez mozna przesadzic 04.07.09, 13:17 ale na south beach tez musisz uwazac bo jak w tym wieku zaczynasz juz odchudzanie to moze sie zle skonczyc, wiem co mowie, zaczelam sb w 3 gimnazjum i wpadlam przez to w anoreksje potem bulimia, obecnie jakies nie wiadomo co ale zdrowa nie jestem, prosze, uwazaj Odpowiedz Link