ceres9 20.07.09, 12:48 gdzie podzialy stare plazowiczki sie;p Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ania838 Re: ktokolwiek widzial ktokolwiek wie;p 20.07.09, 13:36 Zaginiona nr 1 - zgłaszam się. Cały czas jestem ale wstyd sie przyznać co jem, jak jem a do tego totalny brak motywacji ;/ A Tobie jak idzie?? Odpowiedz Link
ceres9 Re: ktokolwiek widzial ktokolwiek wie;p 21.07.09, 13:18 tak jak i Tobie;p a ze sie chajtam niedlugo to przydaloby sie z 5 kg w dol;/ piszesz sie?^_^ Odpowiedz Link
tripcafe Re: ktokolwiek widzial ktokolwiek wie;p 21.07.09, 20:04 czesc laski , tak wejszlam na forum zobaczyc co u Was , a Wy sie opierdzielacie dietowo . To mniej wiecej jak ja, choc nie jest najgorzej. Ale nie opierdzielam sie biegowo- z 5 razy w tyg jogginguje, a w sobote moj pierwszy bieg uliczny, jeszcze nie wiem czy na 5 czy na 10 km, wyjdzie w praniu. Buziaki Odpowiedz Link
ania838 Re: ktokolwiek widzial ktokolwiek wie;p 21.07.09, 20:30 uhuhu Tripcafe no to nieźle powodzonka życze. Ceres!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! nic mi o jakims slubie nie wiadomo ;/ nie no moja droga jak masz swój własny slub to sie bierzemy za siebie i juz!!! Od kiedy?? Od poniedziałku?? Ehhh co prawda mam w niedziele imieninki i w poniedziałek musze wziąść ciasto do pracy ale poniewaz to moje imieninki to sie moze wykrece ;p Ja tez powninnam miec mobilizacje bo 15 sierpnia mam imprezke rodzinna (duuuuuuuuuzzzzzaaaaaaa) - a tam takie "baby" czekaja zeby obgadac, której ile przybyło ;/ 12 i 19 wrzesnia mam wesela na a potem urlop w ciepłych krajach i nie wyobrazam sobie wyskoczyc w takim stanie na plaże Co do cwiczen to ja przynajmniej raz w tygodniu ostro jeżdże na rowerze - tylko mam nadal problem z kolanami i potem kilka dni sie kuruje ;/ Zamierzam w sierpniu wrócic na cardio na siłownie. Nie no tak własnie pomyslałam ze mam motywacje i walcze od poniedziałku Co Wy na to?? Ceres?? Tripcafe?? Lenka?? (widziałam ostatnio na forum) Madzius(też widziałam ze jest) ;p No i kto tylko chce ze starymi plażowiczkami walczyć ;P Odpowiedz Link
ceres9 Re: ktokolwiek widzial ktokolwiek wie;p 21.07.09, 20:45 no,wiec slubuje 29 sierpnia^_^takze tez motywacje mam ja to bym chciala nawet wczesniej niz od poniedzialku,od piatku dalabym rade pojutrze jeszcze grila musze przebolec ale Ty jak masz imieniny(STOOOO LAAAAT!!!!)to daj spokoj do poniedzialku,bo glupio tak ciacha nie podjesc kupa wesel Ci sie szykuje wiec wez sie babo w garsc;p;p;p trip niezle...ja po kilometrze ledwo dycham,a tu prosze,10 km...trzymam kciuki mocno Odpowiedz Link
ania838 Re: ktokolwiek widzial ktokolwiek wie;p 21.07.09, 21:01 jak to 29 sierpnia??? ożesz Ty - nic nie pisałaś ;p życzonka poproszę w niedzielę ;p yhymmmmmmmmmm nie wiem czy dam rade od piatku, ale postaram sie juz ograniczać a od poniedziałku jestem na I Odpowiedz Link
ceres9 Re: ktokolwiek widzial ktokolwiek wie;p 22.07.09, 12:25 oj mowilam,moze nie dokladnie datowo ale plus minus mowilam napewno;p zyczonka musze Ci niestety teraz zlozyc juz b wybywamy na mazury i nie bedzie nas 10 dni wiec wszystkiego naj samych szostek i tylko slonecznych dni;] wielka buzka;* Odpowiedz Link
ania838 Re: ktokolwiek widzial ktokolwiek wie;p 22.07.09, 14:39 jak to wyjeżdżasz to z kim ja sie bede odchudzała kto mnie zmobilizuje i ochrzani jak zbłądze Odpowiedz Link
tripcafe Re: ktokolwiek widzial ktokolwiek wie;p 25.07.09, 16:59 ja chetnie kopne na wsi bylam, nie cwiczylam, regenerowalam sie przed dzisiejszym biegiem. nie chce mi sie jak cholera! wlasnie zastanawiam sie, jakie piosenki na ipoda wrzucic, zeby sie w czasie biegu nakrecac anko droga, nie wiem czy jutro zajrze tu, wiec wszystkiego najlepszego imieninowego. dla mnie w sumie tez, bo ja tez mam anna w dowodzie, ale wole jak sie na mnie mowi Mania, Mańka, Maniuta etc Buziaki Odpowiedz Link
ania838 Re: ktokolwiek widzial ktokolwiek wie;p 26.07.09, 07:53 Dzięki za życzonka Tripcafe ;* W takim razie ja Tobie również życze wszystkiego najlepszego. Czy jutro wkoncu ktos zaczyna I faze?? Ja się szykuję, choć boję się jutrzejszego dnia w pracy ;/ - za dużo Ań mam nadzieje, że mnie bardzo nie będą molestowali, żebym jakiś placek jadła ;p wkoncu dla gości go zaniose Tak czy siak jutro zaczynam i mam nadzieje, że ktoś się dołączy. Miłej niedzieli papapa Odpowiedz Link
tripcafe Re: ktokolwiek widzial ktokolwiek wie;p 27.07.09, 14:02 ja mogie sprobowac, ale ze bedzie to czytsa 1 to nie obiecuje! bo moze wpasc jakis wafelek ryzowy, owocek itd, dzis juz chlebek jadlam. pisz jadlospisik Odpowiedz Link
sylwus.4 Re: ktokolwiek widzial ktokolwiek wie;p 10.08.09, 14:39 ja dołaczam jestem pierwszy raz i mam nadzieje że wytrwam w tej diecie do końca i że beda fajne efekty Odpowiedz Link
ania838 Re: ktokolwiek widzial ktokolwiek wie;p 10.08.09, 15:31 Super Sylwuś że dołączyłaś. My już jesteśmy stare weteranki - każda z nas kiedyś zrzuciła już na sb a teraz staramy sie wytrwać a wiekszym lub mniejszym skutkiem ;/ Najwwazniejsze sa chęci. Dużo masz do zrzucenia?? Odpowiedz Link
balbina_alexandra Re: ktokolwiek widzial ktokolwiek wie;p 28.07.09, 09:21 Jestem. Pamiętacie mnie jeszcze? Ale ja chyba nie muszę się wyjątkowo teraz odchudzać... ważę niecałe 55 kg co przy moim wzroście i budowie (mocno biuściasta i dupiasta) powinno już chyba wystarczyć... schudłam oczywiście nie odchudzając się wcale, jak zwykle. Wychodzę właśnie z kolejnej depresji, mam bardzo ciężki nawrót, najcięższy od lat, jestem pod opieką psychiatry od 9 lat. Właściwie to niezupełnie depresja, ale to już temat na inne forum... ergo, mam za sobą koszmarne 2 miesiące. Tak straszne, że chcę o nich zapomnieć. Teraz już jest lepiej, mam zmienione leki, ktore wreszcie zaczęły działać. Czuję się już coraz lepiej, ćwiczę w domu jogę, wg zaleceń mojego lekarza i terapeuty - mam na razie nie ćwiczyć siłowo bo za bardzo się nakręcam. Joga ma mnie wyciszyći pomóc mi się odprężyć, zwłaszcza że ciągle mam problemy ze snem. Mam to szczęście że moja mateczka praktykuje jogę od ponad 30 lat, zanim jeszcze Madonna upowszechniła i wprowadziła ją pod strzechy więc wzięłam od mamy parę książek z cyklu "joga for dummies" i ćwiczę różne asany i właściwe oddychanie... Chyba wrócę do was na forum - ale nie żeby się odchudzać, ale żeby unornomować swój stosunek do jedzenia. Bo choć wiem że wychudzona wyglądam okropnie - gdzieś tam w głębi duszy się cieszę i sobie myślę "a nuż schudnę jeszcze te parę kg". Nie mogę już schudnąć ani kg, nie chcę wygladać jak szkielet z przyczepionymi obwisłymi wielkimi cyckami, a tak się to może skończyć. Chyba pisałam wam kiedyś, że zaliczyłam kiedyś w młodości anoreksję... Może powinnam spisywać swój jadłospis, uczciwie, i nie ograniczać jedzenia. W sumie cały czas jestem wierna zasadom south beach, lawiruję gdzieś między II a III fazą... Jedynym ratunkiem dla mnie jest chyba jakaś sensowna zbilansowana dieta teraz! Ceres, gratuluję! Ściskam was wszystkie dziewczęta, jak miło was widzieć... Odpowiedz Link
ania838 Re: ktokolwiek widzial ktokolwiek wie;p 28.07.09, 13:24 o rany ale Cię balbinka długo nie było. Strasznie się stęskniłam za tymi Twoimi esejami ;p Trochę się przejęłam Twoją chorobą. Mam nadzieję, że z tego wyjdziesz jak najszybciej ;* U mnie totalnie nie dietowo ostatnio i wstyd mi bo wszyscy mi mówią ze przytyłam. Miała być 1 od poniedziałku, ale będzie od jutra bo dzisiaj musiałam jesc ciasto imieninowe ;/ i troszke winogron zostało w domku tom zjadł, zeby już nie kusiły. Troszke na rowerku jezdze mimo moich ciagle bolacych kolan ;/ wczoraj zrobiłam 20 km. Balbinka a jak tam włoski ;D nadal marchewka?? Buziaczki Odpowiedz Link
ceres9 Re: ktokolwiek widzial ktokolwiek wie;p 04.08.09, 01:30 wrocilam-moge kopac;p;p;p dieta przez ostatnie 5 dni byla wzorowa ale wczoraj i przedwcz katastrofa-wszystko odrobilam;/tak wiec tydzien sie nie liczy zaczynam znowu balbina ja nic o twojej chorobie nie wiedzialam niemilo mnie zaskoczylas;/tak czy siak ciesze sie ze cie widze pisz co zresz my ci powiemy ze jesz za malo ty ze nas lubisz to zjesz wiecej i bedzie git poradzimy se^_^ buziaki laski a na mazurach bylo cudownie,dusze sie w miescie ekheeeem;/ Odpowiedz Link
ceres9 Re: ktokolwiek widzial ktokolwiek wie;p 04.08.09, 01:31 tobie wstyd? ja za pare dni dopiero wstyd zalicze,jak pojde kiecke slubna mierzyc i beda mi musieli w dupie poszerzac.katastrofa:X na 1 przymiarce mialam 4 kg mniej.jak juz mowilam katastrofa Odpowiedz Link
ania838 Re: ktokolwiek widzial ktokolwiek wie;p 04.08.09, 17:59 jestem ;D Nie było mnie przez weekend bo byłam w górach i..... kończyć nie muszę ;/ Od dzisiaj się wzięłam i byloby super gdy nie fakt że zaraz wychodzę na spotkanie z koleżanką i marnie to widzę, ale z dwojga złego (piwo i wino) wybiore wino. Wpisze jadłospis: 7- jajecznica z 2 jajek + 2 plasterki polędwicy + malutki pomidoerk 12.30 - serek wiejski 17 - 2 jajka z fetą + 1/4 byczego ogórka małosolnego. PIKNIE Byłam godzinkę na rowerku - zrobiłam 16 km Ehhhhhhhhhhh i po co mi to spotkanie!!!! Trzeba mnie na klucz w domu zamknąć A Wam jak idzie?? Odpowiedz Link
tripcafe Re: ktokolwiek widzial ktokolwiek wie;p 05.08.09, 09:59 jak idzie? dosyc kijowo. w weekendzik i okolice mialam 3 grille i 2 ognicha, wiec same wiecie na ognichu nawet pianki marshmallow podgrzewalismy, wiec samiutki cukier. na szczescie nie przesadzalam z iloscia teraz juz lepiej . a jutro sie moze pogorszyc, bo smigam do 3miasta i choc w planie jest sie pilnowanie to roznie byc moze. na pewno skocze do gdanska na pieczonego ziemniaka ( polecam, bar pod ryba), ale zadnych piw , pizzy , gofrow i coli itd aha, ma ktoras pomysl jak zwalic w 3 tyg 15 kg ? Odpowiedz Link
ania838 Re: ktokolwiek widzial ktokolwiek wie;p 05.08.09, 13:13 u mnie wczoraj skonczyło sie na piwie a dzisiaj skusilam sie na 3 michałki poza tym I fazowo Tripcafe - sama chcialabym taki pomysł ;p tylko mnie wystarczy 5 kg w 3 tygodnie Odpowiedz Link
tripcafe Re: ktokolwiek widzial ktokolwiek wie;p 06.08.09, 00:28 5kg w 3 tyg to sie da ! milego odchudzania! w poniedzialek was skontroluje sesese Odpowiedz Link
ceres9 Re: ktokolwiek widzial ktokolwiek wie;p 06.08.09, 01:31 trip pieczone ziemniaczki mniammniam to jest to co tygrysy lubia najbardziej aniu 5 kg w 3 tyg damy rade,musimy;] u mnie dzis wzorowo rankiem 2 jaja na obiad hmm co ja na obiad zjadlam a juz wiem ser bialy chudy se doslodzilam slodzikiem i tak zjadlam;pwim-bez polotu ale smaczne;p kolacja serek wiesniak z pomidorem tadaaam ladnie,prawda? anka!te michalki chyba nie sa 1f czy sie myle?;p Odpowiedz Link
ania838 Re: ktokolwiek widzial ktokolwiek wie;p 06.08.09, 07:41 oj tem ceres Michałków się czepiasz A co Wy spać nie możecie w nocy?? to ja tez napisze co zjadłam wczoraj (ale bez Michałków ;p ) 7 - pół kostki sera białego 0% (około 125 g) + 2 rzodkiewki + szczypiorek i łyżeczka jogurtu naturalnego 11 - serek wiejski 13.30 - ogórek 15 - ser mozzarella + pomidorek 18.30 - sałatka mego pomysłu puszka tuńczyka + troszke ogórka małosolnego + troszke gotowanego brokuła + szczypirek Myslałam ze po tej sałatce to pekne ;/ A własnie mozna ogórka małosolnego?? No ja wczoraj w porównaniu do Ciebie Ceres to wiadro zjadłam ;D dzisiaj postaram sie mniej A powiedz mi moja droga jak zamierzasz te 5 kg w 3 tygodnie zrzucić he?? Jakos nie wydaje mi sie ;/ Odpowiedz Link
ania838 Re: ktokolwiek widzial ktokolwiek wie;p 08.08.09, 10:45 I jak Wam idzie?? Ja prawie idealni ;/ z małym grzeszkiem wczoraj ale waga na szczescie nie wzrosła. Wkoncu ruszyłam wczoraj dupsko na cardio było bosko ;p cwiczyłam 1h 40 . Jakbym tak nie grzeszyła i cwiczyła 3 razy w tygodniu (taki jest plan) + jazda na rowerze to jest szansa ze wleze w kiecke 12 wrzesnia ;p Odpowiedz Link
ania838 Re: hir aj em 09.08.09, 19:44 Monikinda gdzieś Ty sie podziewała??!! U mnie w weekend kiepsko ;/ Dobrze ze od jutra poniedziałek i mozna juz jeść porządnie ;p Odpowiedz Link
tripcafe Re: hir aj em 10.08.09, 17:06 bryyy moja waga chyba zglupiala, bo mowi mi, ze schudlam po powrocie z 3miasta, po tych ziemniakach, slodkosciach, salatkach, alko, litrach coli i orzeszkach! jutro sie przylaczam do Was, moje drogie. ale nie na totalna jedynke, bo mam faze na kuskusa i moglabym go na okraglo jesc. codziennie robie se miche tabule po mojemu i starcza na caly dzien ide dzis pobiegac, bo 5 dni przerwy mialam sciski Odpowiedz Link
ania838 Re: hir aj em 10.08.09, 18:24 ożesz Ty !!! To my sie tu katujemy a Ty ziemniaki itp ;p Żart - ja też całkiem bezgrzeszna przez weekend nie byłam. Wpiszę co dzisiaj zjadłam: 7 - około 12 dag sera białego + łyżeczka jogurtu + szczypiorek 8.30 - 2 krówki ;/ no tak mi się chcialo słodkiego że oprzeć się nie mogłam 10.30 - serek wiejski 15 - sałatka (puszka tuńczyka+1 ogórek konserwowy+3 kwiatki kalafiora + szczypirek) 18 - plasterek szynki yyyyyyyyy i jeszcze nie wiem co więcej Byłam dzisiaj prawie 2 godziny na cardio/siłowni Chyba całkiem nieźle dzisiaj Odpowiedz Link
tripcafe Re: hir aj em 12.08.09, 13:46 zawsze sie zalamuje patrzac na ilosc twojego jedzenia! tak malo. ja sie wlasnie obzarlam kuskusem z warzywami, chyba pekne zaraz! Odpowiedz Link