the-only.agata 05.08.09, 10:39 noo to zaczynam jakby jeszcze raz cel 8kg czy któraś z Was słyszała / zna zasady diety płaskiego brzucha? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
elkarh Re: wielki powrót:) 05.08.09, 15:32 A za pierwszym razem jak Ci poszło? Pozdrawiam! Odpowiedz Link
the-only.agata Re: wielki powrót:) 06.08.09, 13:43 za pierwszym razem SUPER Byłam na tej diecie w maju 2007 po 3 tygodniach ważyłam 4 kg mniej potem jeszcze zeszłam z 2 no ale wszystko wróciło, BO zaczęły się letnie wieczory dojadanie, miłość do chipsów i "konkretów" ja nie jestem słodyczowa - ale nie wiem co gorsze za drugim razem mi się w ogóle nie powiodło teraz mam: - 163cm - ważę 60 - marzenie 54 - cel 56 ale jem owoce nie jestem w stanie oprzeć się MALINOM, pysznym jabłkom, których nie będzie za chwilę, porzeczkom wczoraj zjadłam; - śniadanie - wiejski + ogórek - lunch - sałata + feta+ oliwki - obiad pierś indyka z sałatą + pomidor - kolacja - gołąbek w IKEA ( jak Pana spytałam czy jest w nim ryż, to prawie padł ze zdziwienie ale nie było) do tego gdzieś pomiędzy zjadłam jabłko aa i piję kawę, chociaż teraz już podobno można dzisiaj - śniadanie - mozarella ( cala kulka) z sałatą - lunch 1/2 pudełka MALIN + 2 śliwki - obiad - indyk będzie znów z sałatą i pomidorem potem muszę przejechać 250 km i mam na drogę dwa jabłka - kolacji nie zamierzam w związku z jabłkami już jeść a Ty jak? Odpowiedz Link
elkarh Re: wielki powrót:) 06.08.09, 15:14 No ja jestem na tej diecie dopiero pierwszy raz. Minęły mi 2 tyg I fazy ale postanowiłam jeszcze na tydzień ją przedłużyć bo straciłam tylko 2/3 kg, ale nie ma się czemu dziwić, bo zdarzało mi się zgrzeszyć i to nie raz! No ale trudno trzeba iść dalej, może będzie lepiej. Mam 163cm i na początku ważyłam około 68kg, a teraz około 66, 65 bo waga różnie mi wskazuje, a dopiero co ja kupiłam więc co chwilę na niej staje Pozdrawiam! Odpowiedz Link
moniak7 Re: wielki powrót:) 28.08.09, 16:07 Ja tez chcialabym wrocic, probuje i wielkie g!!! nie moge przestac jesc pieczywa, owocow i choc troszke slodkiego. za pierwszym razem schudlam z 6-7 kg , bez wielkeigo problemu, teraz za nic w swiecie nie moge sie powstzrymac. A niestety wiekszosc kg mi wrocila i nei czuje sie z tym dobrze. Wiem, ze to moj problem, ale jak tu sie zmusic? Pozdrawiam Odpowiedz Link
minkipinki Re: wielki powrót:) 29.08.09, 08:29 Ja też planuję, bo oczywiście odpuściłam sobie wszystko przed wyjazdem wakacyjnym. Potem jedna impreza, druga w domu, na szczęście wszystko wyjedzone. Zacznę 31.08, oby się udało. Odpowiedz Link
kasia_g4 Re: wielki powrót:) 29.08.09, 15:34 U mnie też nie jest dobrze. Za pierwszym razem schudłam bez problemów. Teraz mimo diety nie spada nic, a chciałabym jeszcze 4-5kg. Przy wzroście 1,72 waże 67kg. Jest zatem z czego zdjąć. Na szczęście zrzucone za pierwszym razem kilogramy nie wróciły. Odpowiedz Link