Gość: hjehje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.09.05, 11:19 Nic nowego. Ja nieraz wyłudzałem dodatkowe porcje w restauracjach po prostu wrzucając włos do żarełka. Od razu przynoszą nowe z przeprosinami, bardzo polecam - skuteczne i niedrastyczne. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Luki Re: Wyłudzali na odcięty palec IP: *.icpnet.pl 28.09.05, 11:28 Odcięty palec w dziale Deser hihihi smakoity kąsek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pablo Re: Wyłudzali na odcięty palec IP: *.crowley.pl 28.09.05, 11:46 ale z ciebie spryciarz Odpowiedz Link Zgłoś
pioterek Re: Wyłudzali na odcięty palec 28.09.05, 11:52 "Gościu portalu: hjehje": Brwao, no i masz sie czym chwalic...Zapewne takich Polakow potrzebuje Polska... Chłopie nie wszyscy tacy sa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: z USA Wrzucales wlos do zarelka? IP: 1.1.* / *.proxy.aol.com 28.09.05, 11:52 Jestes typowym polskim zlodziejem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Storm Re: Wyłudzali na odcięty palec IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.09.05, 12:04 Znaczy jesteś złodziejem? No to faktycznie, możesz być z siebie dumny! Odpowiedz Link Zgłoś
kolec_wroc Re: Wyłudzali na odcięty palec 28.09.05, 12:20 jestes pie... durnym burakiem ! szukaj miejsca w samoobronie - pasujesz jak ulal ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lucyna_rycyna Dobrze, że to nie był "palec boży". IP: *.proxyweb.net 28.09.05, 13:34 Odpowiedz Link Zgłoś
henben Re: Wyłudzali na odcięty palec 28.09.05, 14:43 To jeszcze ci powiem, że takim burakom sikaja i plują do tej "drugiej porcji". Smacznego! Odpowiedz Link Zgłoś
at_work Re: Wyłudzali na odcięty palec 28.09.05, 15:33 Big Lebowsky w nowej wersji! Szansa dla scenarzystów na Oskara, a już napewno na Złote Lwy. Aż się boję co mogliby zrobić z hot dogiem... _ Pies na kaczki. Odpowiedz Link Zgłoś
gumienny Re: Wyłudzali na odcięty palec 28.09.05, 16:54 Z moich obserwacji wynika , ze jest to zachowanie bardzo popularne. Znalem osobe, z ktora bylem w roznych restauracjach trzy razy i za kazdym razem miala powazne problemy z kelnerami i zadala wymiany porcji, itd. I to nie z checi zysku albo braku pieniedzy ale z paranoi, glupoty i slabosci charakteru. Plucie w "z.arel/ko" (?) przez kuchtow i kelnerow (zawody malo platne i charakteryzujace sie czestymi zmaianami pracy czyli niedlugimi karierami w jednym miejscu ) jest jeszcze bardziej popularne w USA i udokumentowane wielokrotnie na video i w sadach. Majac to na uwadze, roszczeniowe postawy obserwowane przeze mnie czestokroc w jadlodajniach sa doprawdy zadziwiajace. Osobiscie staram sie byc mily dla kelnerow nawet jesli w zupie jest mucha albo dwie. Jedyne co mozna zrobic to dac po ryju, obalic stol, wyjsc i nie wracac. Napluc w coleslaw moge sobie sam w domu. (jedankowoz ostrzegam: znam historie kelnera, ktory wysledzil wybrednego goscia i zdemolowal mu samochod po domem) Odpowiedz Link Zgłoś
at_work Re: Wyłudzali na odcięty palec 29.09.05, 00:08 gumienny napisał: > > > Z moich obserwacji wynika , ze jest to zachowanie bardzo popularne. Czyli, to prawda, co widziałem kiedyś w reklamie bodaj Playstation? Sceny z kelnerem na zapleczu knajpy, były drastyczne. A puenta była taka: lepiej czas, który zamierzasz spędzić w restauracji przeznacz na grę siedząc w domu. To bezpieczniejsze, a już napewno zdrowsze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fong Re: Wyłudzali na odcięty palec IP: 195.117.136.* 28.09.05, 16:51 ZLODZIEJEM jestes i tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ja Re: Wyłudzali na odcięty palec IP: *.magma-net.pl 28.09.05, 19:13 Gość....gratuluję pomysłu na życie, a co później? Kredyt w banku wyłudzisz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a Re: Wyłudzali na odcięty palec IP: *.ipt.aol.com 28.09.05, 19:36 angielska kielbacha wyglada jak sciety palec Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Wyłudzali na odcięty palec IP: *.toya.net.pl 28.09.05, 19:45 Jestes wiec lysy i gruby jak swinia! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aŁ Re: Wyłudzali na odcięty palec IP: *.lodz.msk.pl 28.09.05, 22:18 Kto pisał to...coś!! czy tylka ja widze te błędy stylistyczne?? PS. Szukam pracy. najchetniej w wyborczej w dziale DESER...!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: just 13 lat???? u nas tyle dostaje sie za gwalt zbiorow IP: *.euro / *.internetdsl.tpnet.pl 28.09.05, 23:19 ale stany to stany, tam jest sprawiedliwosc Odpowiedz Link Zgłoś