funfatale 12.08.02, 08:35 Ja mowie (z tych polsrodkow ogolnodostepnych;): Czeko-czekolada Excellence Lindt (z orzechem wloskim) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kamfora Re: Co na chandre? 12.08.02, 09:52 Pewnego dnia młoda kobieta otrzymała 12 róż z bilecikiem, na którym napisano: <<Od osoby, która Cię kocha>> Nie było jednak podpisu. Kobieta nie była zamężna, jej myśl pobiegła więc do mężczyzn jej życia: do dawnych sympatii, do nowych znajomych. Może to matka i ojciec? Jakiś kolega z pracy? Zrobiła w mysli listę ewentualnych osób. Wreszcie zatelefonowała do przyjaciółki, by ta pomogła rozwiązać zagadkę. Jedno zdanie przyjaciółki nagle podsunęło jej myśl. <<Powiedz, to ty przysłałaś mi te kwiaty?>> <<Tak>> <<Dlaczego?>> <<Gdyż ostatnio, gdy rozmawiałyśmy, byłaś w czarnym humorze. Chciałam, byś spędziła jeden dzień, myśląc o wszystkich osobach, które ciebie kochają>> Ferrero Odpowiedz Link Zgłoś
cyntia1 Re: Co na chandre? 12.08.02, 12:34 No mzm parę sposobów: - odstawić się, wymalować i lu na zakupy, zapuścić się w regały znaczy - rozejrzeć sę dookoła ile biedy i nieszczęścia i przestać biadolić nad sobą - przytulić się do moich dwu pocieszek słodkich (za parę lat już nie będą chciały się przytulać ( i co ja wtedy zrobię niebożę ) - zrobić coś dobrego - ostatnio nawet 2 godzinki na Forum Pzdr:) Odpowiedz Link Zgłoś
vicca Re: Co na chandre? 12.08.02, 12:45 herbatka + ksiązka (np. Musierowiczowej czy Makuszyńskiego) + czekoladka cynamonowo - jabłkowa Milki ;) Pzdr ciepło V* Odpowiedz Link Zgłoś