jestemsobiemalymis 16.06.09, 14:51 Urzekła mnie ta historia. He,he Co o tym myślicie? www.plotek.pl/plotek/1,78649,6723389,85_letni_aktor_wzial_slub _z_25_latka.html To może nieładnie komentować czyjeś wybory, ale temat na temat jest! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
coco-flanell Re: Urzekające! 16.06.09, 15:52 Moze nie mogl jej adoptowac? Zawsze sa odchylki od normy. Napewno jest trudno ocenic takie sytuacje z dystansu. U mnie ten link, ktory podales sie nie otwiera. Odpowiedz Link Zgłoś
kw_iatek Re: Urzekające! 16.06.09, 21:39 jejku nie wyobrazam siebie w takiej sytuacji...podobno jesli nie wiadomo o co chodzi to chodzi o seks lub kase, oczywiscie nie chce tutaj nikogo krytykowac moze naprawde sie w sobie zakochali ale dla mnie to conajmniej dziwne. Odpowiedz Link Zgłoś
jestemsobiemalymis Re: Urzekające! 16.06.09, 22:11 Tyle że Andrzej Łapicki milionerem raczej nie jest a ona długonogą blondynką. Ona typ myszki-teatrolożki skłonnej zamykać się w swojej wieży z kości słoniowej z możliwą fascynacją starym mistrzem-szarmanckim człowiekiem trochę z innego świata. On ..no cóż sama młodość w niej. Wielu aktorów czy facetów z ulicy lepiej wygląda przy 40-stce niż w swoim młodzieńczym nieco głupawym wydaniu. Dojrzałość i doświadczenie robią swoje. Ale do jakiego wieku może działać na kobitki taki powab? Odpowiedz Link Zgłoś
coco-flanell Wiesz, jezeli to Lapicki 16.06.09, 22:17 To jakos mnie to nie dziwi. Zawsze mial czar. Odpowiedz Link Zgłoś
dekadencja1 Re: Urzekające! 17.06.09, 00:02 Jak widać starebiałemisie też mają szanse:) głowa do góry! Odpowiedz Link Zgłoś