kasia-1971 05.04.10, 22:25 Co dalej? Od 2 tygodni, nie je w dzień. Tylko wieczorem, w nocy i rano. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
fizula Re: 3 lata minęło :) 06.04.10, 23:07 Gratulacje :o) 3 latka- piękny wiek. Pozdrowienia ode mnie i mojej Tosi- rówieśnicy Twojej córci! Odpowiedz Link
kasia-1971 Re: 3 lata minęło :) 07.04.10, 07:50 Dzięki, również pozdrawiam Ciebie i Tosię. Odpowiedz Link
lizzy9 Moj synek tez z 5 kwietnia 2007...tez jeszcze ssie 07.04.10, 08:48 Kasiu, widze, ze nasze dzieci urodzily sie tego samego dnia, tego samego roku Moj Orlinek nadal ssie piers, ale tylko przed drzemka w ciagu dnia, przed snem wieczorem i rano. I nie widac konca, aby przestal, co mi zupelnie nie przeszkadza! Pozdrawiam! Odpowiedz Link
akaef Re: Moj synek tez z 5 kwietnia 2007...tez jeszcze 07.04.10, 09:06 Franek młodszy od Waszych ssaków o cały tydzień (12.04) od jakiegoś miesiąca przeżywa intensywny nawrót do piersi. Wprawdzie ssie tylko rano i wieczorem, ale za to z jaką pasją Odpowiedz Link
gosia_p1979 Re: Moj synek tez z 5 kwietnia 2007...tez jeszcze 08.04.10, 00:14 moj starszy jest z 12 kwietnia (10 lat) Moja corka tez pewnie dobije do 3 lat chociaz jej jeszcze duzo brakuje, ale chcialam zapytac jak to bylo w 3 roku u Waszych ssaczkow, jak czesto piły i czy to sie jakos zmienialo? Pytam bo od kiedy corka skonczyla 2 lata (3 miesiece temu) przestała pic w dzien (od jakiegos czasu nie spi w dzien) ssie wieczorem rano i w nocy, ale raz na jakis czas ma taki dzien ze prosi rowniez w ciagu dnia. Zazwyczaj udaje mi sie jakos odwrocic jej uwage ale czasem ulegam, szkoda mi jej, tymbardzij ze zaczela bardzo gryzc/ssac swoje palce. Jak ją zapytalam czemu tak gryzie raczki powiedziala mi ze ta są jej cycusie moze ona jeszcze potrzebuje ssac czesciej ?? zawsze jak prosi o piers to tak szeptem i z taka mina jakby prosila o cos zakazanego, a jak sie zgodze jej dac to skacze z radosci (dosłownioe) i mowi "dziekuje dziekuje mamusiu" no i co ja mam robic ? Odpowiedz Link
akaef Re: Moj synek tez z 5 kwietnia 2007...tez jeszcze 08.04.10, 00:39 gosia_p1979 napisała: > no i co ja mam robic ? Jak to co? karmić, karmić i cieszyć się razem z córcią z tego faktu Odpowiedz Link
asjula1 Re: Moj synek tez z 5 kwietnia 2007...tez jeszcze 08.04.10, 10:37 O maaatko. Czemu jej nie chcesz dawac? Przeciez z twojego opisu jasno wynika, ze sama widzisz, ze dziecku zle. Nie fajniej by bylo ja uszzcesliwic?? Odpowiedz Link
maly_glodzik Re: 3 lata minęło :) 08.04.10, 13:25 to gratuluje !! a jak to co dalej? Jak dziecko chce to karmić, tak jak ja Moja Karolinka "pije mleczko" ( tak sama mówi) tylko przed spaniem i czasem rano, albo nad ranem Odpowiedz Link