vangie 06.11.13, 09:50 ... i konca nie widac wczoraj moj syn "zaliczyl" czwarte urodziny, a ja wciaz nie widze konca tego karmienia; jak jestem, to do snu potrzebne mleko, czesto rano, czasem w ciagu dnia... i ten tekst rozbrajajacy mnie- "ty jestes moja mama, masz mleko" Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
fizula Re: 4 lata... 06.11.13, 22:51 Uściski dla Szanownego Jubilata I gratulacje wytrwałości dla jego Mamy Odpowiedz Link
aguar Re: 4 lata... 08.11.13, 18:37 Jak mój kończył cztery lata to też miałam takie uczucie, że końca nie widać! Ale minęły trzy miesiące i szok - koniec pojawił się na horyzoncie, ssie o wiele rzadziej i krócej, często zdarza mu się zasnąć samemu, często po przebudzeniu od razu chce się bawić zapominając o mleczku. Poza tym w prawej piersi nie mam już mleka. (Przez pierwsze dwa lata karmiłam go równo z obu piersi, ale potem przestałam tego pilnować i zrobiła się dysproporcja na korzyść lewej). W każdym razie gratulacje!!! Odpowiedz Link
mooi1 Re: 4 lata... 09.11.13, 13:48 Ale fajnie ładny wynik i synek mający 100% rację Gratuluję! Odpowiedz Link
vangie Re: 4 lata... 11.11.13, 18:43 dzieki dziewczyny jak jestem w domu, to do spania mleko musi byc, chocby potem wtulil sie w kat do samego zasypiania; rano jesli uda mi sie wstac przed nim, to jak sie obudzi na ogol wola mnie spowrotem do lozka; ale zdarza sie, ze tego porannego mleka nie ma; no i zdarza sie nocne podjadanie... Odpowiedz Link