Dodaj do ulubionych

8 miesiecy

14.01.15, 16:09
Dziewczyny chcialam chyba sie pozalic sad. Kiedys pisalam o problemie z jedzeniem mojej corki - na dzien dzisiejszy mala je jak jadla tzn ciumka podczas snu. Stalych pokarmow brak - nie chce nic. W ostatnim miesiacu przybrala okolo 150 g. Nie chce zbytnio ssac piersi, a jak ssie to jakos dziwnie tzn jakby wykonywala plytnie ruchy jezykiem. Powiem szczerze, zevjestem juz tym zmeczona i zdolowana mega. W nocy budzi sie czesto, ale jak dam piers to polknie 2-3 razy i tyle. Jedzonko proponuje i tez nic nie chce nawet bym sie nie martwila gdyby ta piers jadla po ludzku. Jada tylko na rogalu, wieczorem koncowke usypiania robimy na lozku - kopie szarpie itp. Szczerze to nie wiem co mam zrobic zeby bylo lepiej. Mala od dawna robi wsiakajace kupy, w ktorych czasem nitki krwi - poszlam do alergologa to tylko uslyszalam, ze w tym wieku to piers tylko dobprzytulenia juz - riposta byla ciera z mojej strony. Nie wiem czy moja corka nue umie, nie chce czy co sad powiem szczerze jest mi ciezko crying
Obserwuj wątek
    • fizula Re: 8 miesiecy 15.01.15, 23:53
      Nie używacie smoczków-uspokajaczy i innych?
      Ten alergolog to- szkoda gadać!
      Całe szczęście, że karmisz piersią w takiej sytuacji, gdy dziecko nie wydaje się okazem zdrowia. Nitki krwi i wodniste kupy- pojawiły się, gdy próbowałaś wprowadzać jakieś jedzonko, czy już były wcześniej?
      • ona1983.10 Re: 8 miesiecy 16.01.15, 02:20
        Mala nie zna smoka ani butelki. Takie kupki byly wczesniej, jej dieta to praktycxnie 100% mleka. Pije tylko podczas drzemek od kilku miesiecy kazda drzemka z piersia w buzi i ile upije tyle zje. Nigdy nie udalo mi sie jej nakarmic poza domem. Takie karmienie jest bardzo meczace i oddalabym wiele za chociaz 5 min dobrego trzezwego ssania sad
        • zazuzi1 Re: 8 miesiecy 12.05.15, 22:31
          ona1983.10 - jestem załamana, mam ten sam problem co Ty...dokładnie ten sam nie wiem co robić...właśnie się poryczałam i szukam w internecie pomysłów co dalej...jak sobie poradziłaś...?napisz proszę...zaczęłaś podawać butelkę? je coś poza mlekiem? jak w ogóle sytuacja?
          • ona1983.10 Re: 8 miesiecy 13.05.15, 10:23
            Mala skonczyla rok i karmimy sie dalej - nie podalam butelki ( mala i tak by jej nie chciala) . Nadal nie jada stych pokarmow, ale sadzam z nami i dostaje to co my - czasem cos ugryzie? A przewaznie nic. Jak chcesz pogadac to mozesz do mnie napisac - to Ci moge troche popowiadac szczegolow wink

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka