pandora_ 26.03.07, 22:15 Proszę, żebyście wpisywali w tym wątku wszelkie ogłoszenia tego typu. Ułatwi to czytanie forum i nie będzie zaśmiecać wątków. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pandora_ POSZUKIWANY native speaker WARSZAWA 26.03.07, 22:15 • Re: Poszukuje native speaker (Warszawa) warta20 26.03.07, 11:32 + odpowiedz e-mail: warta20@gazeta.pl • Poszukuje native speaker (Warszawa) warta20 26.03.07, 11:28 + odpowiedz Poszukuje native speakera do nauki angielskiego w Warszawie. Mieszkam na Zoliborzu, na lekcje mogę dojeżdżać, a także mogą odbywać się u mnie. Znam podstawy. Proszę o kontakt na e-mail. Odpowiedz Link
pandora_ POSZUKIWANY korepetytor WROCŁAW 26.03.07, 22:16 • modyfikacja :) mangax 23.03.07, 11:23 + odpowiedz Nadal poszukuję kogoś kto udziela korepetycji, już nie typowo do matury, ale ogólnie - chodzi mi o angielski na poziomie mniej więcej matury rozszerzonej i wyżej :) <przed maturą uczyłam się z upstream advanced - był trudny, ale ciekawy i to mi odpowiadało :)> Zależy mi na tych lekcjach, bo na uczelni w wymiarze godzin 1,5h/tydzień czuję, że dużo rzeczy mi umyka, zapominam gramatyki itd. Jeszcze raz piszę, że chodzi o Wrocław. Jakieś namiary? Możecie kogoś polecić? Pozdrawiam, mangax Odpowiedz Link
ewa.11 Re: POSZUKIWANY korepetytor WROCŁAW 11.07.07, 18:41 Czy juz kogos znalazlas? 26.07 przylatuje do W-wia na rok syn moich przyjaciol z Kanady.Chcialby udzielac w Polsce lekcji angielskiego.Ma 28 lat ,jest po studiach.Chce poznac kraj rodzicow. Oni pochodza z Wroclawia.On wlasciwie tez.Wyjechal jako dziecko.To powazny mily czlowiek.Interesowaoby Cie poznanie go i sprobowanie z nim lekcji? Napisz prosze.Powodzenia.Ewa Wieczorek mail:ewa.11gazeta.pl Odpowiedz Link
pandora_ POSZUKIWANY US native speaker WARSZAWA 26.03.07, 22:17 Mam prosbe. Szukam nauczyciela angielskiego, ale nie Brytyjczyka, a Amerykanina (najchetniej mowiacego malo po polsku). Mieszkam w Warszawie. Jesli mozecie kogos (siebie) ;-) polecic, to bede wdzieczny. Jesli jest niebezpieczenstwo, ze administratorzy moga mi zarzucic wykorzystywanie forum do reklamowania i skasowac watek (na English Only jest jakas nadgorliwa moderatorka, ktora to robi, wiec jestem przewrazliwiony), to bardzo prosze o privy (maile na moj adres r-a-d-e-k@gazeta.pl). dzieki! pozdrawiam Odpowiedz Link
pandora_ POSZUKIWANY angielski za francuski POZNAŃ 26.03.07, 22:18 • francuski za angielski Poznań elzbietapoznan 17.03.07, 13:41 + odpowiedz Witam! Poszukuje osoby chętnej do nauki języka francuskiego w zamian za wymienne lekcje angielskiego. Jestem absolwentka filologii romanskiej (spej. nauczycielska). Mieszkam w Poznaniu. Prosze o kontakt na adres e-mail: elzbietapoznan@yahoo.fr Pozdrawiam serdecznie :)) Odpowiedz Link
pandora_ POSZUKIWANY nauczyciel do CAE WARSZAWA 26.03.07, 22:19 • szukam nauczyciela przygot. do CAE mokkaa 16.03.07, 08:33 + odpowiedz Jak w temacie - szukam doświadczonego nauczyciela języka angielskiego, który udzieli lekcji przygotowujących do egzaminu czerwcowego egzaminu CAE. Odpowiedz Link
piano_barti Re: Poszukuję lektora/ucznia 08.04.07, 09:59 Dam lekcje/korepetycje, Warszawa centrum-pl. Bankowy bjest@poczta.onet.pl 602 274 207 moje kwalifikacje: certykikat TOEFL, dyplom Podyplomowego Studium Nauczania Języka Angielskiego dla nauczycieli, obecnie na studiach Kolegium nauczycielskiego Jęz. Angielskiego, UW. Doświadczenie w nauczaniu 6 lat, obecnie lektoraty w szkole językowej dla dorosłych. Odpowiedz Link
e-polyglots Re: Poszukuję lektora/ucznia 03.09.14, 12:10 Pilnie potrzebny lektor języka angielskiego, do zajęć indywidualnych dla dzieci ze szkół podstawowych, gimnazjum i liceum. Od 1 października, od poniedziałku do czwartku w blokach zajęć: poniedziałek 14:30-16:30 wtorek 14:00 - 19:00 lub 20:00 środa 14:30 - 16:30 czwartek 14:00 - 19:00 lub 20:00 Zajęcia dla dorosłych grupy 4-6 osób, gotowe materiały od poniedziałku do czwartku w godzinach: 18:15 - 21:30 (2x90min) razem 12 tygodniowo. Zajęcia w szkole w Ursusie. Mile widziane doświadczenie w korepetycjach, stawka 30 zł. brutto, kontakt: biuro@e-polyglots.com Odpowiedz Link
amelia78 British native speaker wanted 15.04.07, 20:10 I'm looking for a native speaker from UK. I live in Ochota. I'm interested in converastion- general and business English. If you know somebody who can give me lessons please write me (and mention the price per 60 min.) Odpowiedz Link
sharmlover Poszukuję ucznia - Konstancin/Piaseczno/W-wa 29.05.07, 22:01 British Native Speaker poszukuje uczniow: szczegoly na: www.nativespeaker.webpark.pl/ Odpowiedz Link
toder Poszukuję lektorkę angielskiego - katowice 31.05.07, 13:40 Proszę uprzejmie o kontakt mailowy Pzdr. tomasz Odpowiedz Link
wyspiarz9 Re: Poszukuję lektora/ucznia 04.06.07, 11:00 PILNIE poszukuje korepetycji na poziomie srednio zaawansowanym w Ostrowcu Świętokrzyskim, województwo Świętokrzyskie, 35 zł/h! Jesli jestes zainteresowany zalicytuj tutaj: aukcjepracy.pl/show_zlecenie.asp?zlecenie_id=391 Odpowiedz Link
dolores12 potrzebny lektor angielskiego - Lublin 13.06.07, 09:31 Szkoła jezykowa w Lublinie poszukuje lektora do grup dziecięcych i młodzieżowych od września 2007. Kontakt na maila gazetowego. Odpowiedz Link
cieja47 Angielski -- skuteczna nauka 02.07.07, 18:32 Szkoła Speed School oferuje nauczanie języka angielskiego Metodą Callana. Metoda ta pozwala na skuteczne rozwijanie umiejętności komunikacyjnych poprzez położenie nacisku na konwersacje. Zapraszamy do zapoznanie się z naszą ofertą na www.metodacallana.org Odpowiedz Link
olka1975 poszukuje korkow z angielskiego 06.07.07, 17:33 Dzien dobry Szukam korepetytora/rki do j.angielskiego z dojazdem na terenie Bemowa / okolice sklepu Lidl/ . Potrzebuje lekcji codziennie po godzinie, jestem w stanie zapłacić cene w okolicy 20-25 zl. / lekcje przez wakacje, z nieustalonymi jeszcze przerwami/. nauka prawie od podstaw. W razie zainteresowania proszę o kontakt. Odpowiedz Link
milusiaa Re: Poszukuję lektora/ucznia 14.07.07, 19:37 Lektor i tłumacz języka angielskiego z doświadczeniem podejmie pracę w Warszawie proszę o kontakt na maila gazetowego Odpowiedz Link
easyenglishpz Re: Poszukuję lektora/ucznia 19.07.07, 10:06 zatrudnię od września lektora języka angielskiego w szkole jezykowej pod Poznaniem.Wymagane kwalifikacje oraz "magnetyczna osobowość". CV prosze przesyłać na adres pkalinowska@easyenglish.net.pl Odpowiedz Link
efpol Lektor z USA 10.09.14, 11:56 Wieloletnie doświadczenie. Specjalizacja biznes/finanse. Indywidualnie i dla firm. Odpowiedz Link
efpol Lektor z USA 10.09.14, 11:59 Wieloletnie doświadczenie. Specjalizacja biznes/finanse. Indywidualnie i dla firm. Kontakt: efpol@gmx.net Odpowiedz Link
topclass Re: Poszukuję lektora/ucznia 29.01.16, 08:03 Ja polecam Adriana - native speaker, brytyjczyk. Ciekawa osoba - absolwent Uniwersytetu Cambridge. Bardzo poważnie podchodzi do kursantów. Angażuje się i prowadzi w sposób arcyciekawy zajęcia. Przy nim nawet najmniej konsekwentna osoba staje się bardzo systematyczna i szybko widać efekty :). Wiem to z własnego doświadczenia oraz moich znajomych. Ma super głos. Posłuchajcie w tym nagraniu. www.youtube.com/watch?v=cOyJQlYLa0U tel. 662 341451 www.british.pl Odpowiedz Link
0diament Re: Poszukuję lektora/ucznia 01.02.16, 13:37 Szkoły to zmarnowany czas i pieniądz. Uczą wyłącznie gramatyki aż do znudzenia. ZERO konwersacji. Najlepszy Native Speaker w Polsce to Adrian (662341451) - Warszawa. Piękna, wyraźna wymowa. Absolwent uniwersytetu Cambridge. W ciągu kilku miesięcy znacznie lepiej mówię po angielsku. Adrian uczy przez ciągłą konwersację a nie jak te szkoły - wieczna gramatyka !!! POLECAM !!! Odpowiedz Link