black.beatrycze 07.10.08, 11:31 PILNIE POTRZEBUJE TESTOW DO TEJ KSIAZKI JAK ROWNIEZ TEACHER'S BOOK! Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
teacherka Re: MATURA SOLUTIONS-TIM FALLA 07.10.08, 18:18 Sa dostepne dla nauczycieli testy nawet chyba nieodplatnie Jestes nauczycielem? Odpowiedz Link
alina.walkowiak Re: MATURA SOLUTIONS-TIM FALLA 07.10.08, 19:14 Nauczyciele DOSTAJĄ cały zestaw, więc łatwo wydedukować, że to leniwy uczeń jest w owej wielkiej potrzebie.Takie teraz czasy: żeby było łatwo, miło i przyjemnie, bez żadnego wysiłku. A że nieuczciwie - cóż... Odpowiedz Link
black.beatrycze Re: MATURA SOLUTIONS-TIM FALLA 08.10.08, 15:45 Sorry ..wiem ze to tepawo zabrzmialo...jestem nauczycielem..rzecz w tym ze nie korzystam z tej ksiazki w szkole...Bede szczera do bolu-na korepetycje mi jest potrzebna..Niestety nie mozna otrzymac ksiazki nauczyciela jesli nie pracujesz z danym podrecznikiem..Pozdrawiam! Odpowiedz Link
rachelgreen Re: MATURA SOLUTIONS-TIM FALLA 08.10.08, 16:43 Masz maila ode mnie na skrzynce gazetowej. Odpowiedz Link
black.beatrycze Re: MATURA SOLUTIONS-TIM FALLA 09.10.08, 21:37 Dzieki serdeczne za rade!Znalazlam na allegro!Pozdrawiam cieplutko;) Odpowiedz Link