naila 04.11.04, 07:46 ... poszukuję uparcie (i wcale nie skrycie)... :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
paputerek Re: Rewelacyjny peeling enzymatyczny... 04.11.04, 08:22 enzymatyczny peeling drożdżowy Ban Di, bardzo bardzo dobry, i kosztuje ok.18 zł tylko ciezko go dostac, pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
naila Re: Rewelacyjny peeling enzymatyczny... 04.11.04, 14:33 Szukałam go, ale nie mogę nigdzie dostać :( Odpowiedz Link Zgłoś
porahora Re: Rewelacyjny peeling enzymatyczny... 04.11.04, 10:40 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=211&w=16858025&v=2&s=0Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gościu Re: Rewelacyjny peeling enzymatyczny... IP: *.chello.pl / *.chello.pl 04.11.04, 13:11 Peeling enzymatyczny Guinot w formie oliwki - delikatnie złuszcza - tańsza i znacznie lepsza wersja enzymatycznego biologicznego peelingu YSL Odpowiedz Link Zgłoś
naila Re: Rewelacyjny peeling enzymatyczny... 04.11.04, 14:33 Właśnie o tych dwóch myslałam, o Guinot i YSL.... naprawdę Guinot jest lepszy (bo tańszy to na pewno)??? O YSL na wizażu same peany, o Guinot cisza .... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: Rewelacyjny peeling enzymatyczny... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.11.04, 14:35 Jest ponoc rewelacyjny peeling enzymatyczny 'czysta cera' ale nie mialam szczescia jeszcze go dostac :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: Rewelacyjny peeling enzymatyczny... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.11.04, 14:35 Czy ten ban di mozna w aptece np zamowic ? Odpowiedz Link Zgłoś
naila Re: Rewelacyjny peeling enzymatyczny... 26.12.04, 00:04 Up, bandi nie mogę nigdzie dostać, a ysl za drogi (180,-) i próbka mnie nie zachwiciła (na szczęście :)). Guinota nie mogę dostać, bo u mnie w Białymstoku nie ma salonu ... chyba, że ja tylko nie znam ..? Poradźcie coś jeszcze... Odpowiedz Link Zgłoś
naila Re: Rewelacyjny peeling enzymatyczny... 30.12.04, 09:35 Jednak da się. Znalazłam stronę Guinota i znalazłam dwa salony kosmetyczne w moim mieście! Kupiłam już i zdążyłam użyć dwa razy. Rezultat bardzo pozytywny: perłowa, lekko złocona emulsja, jak się ją rozprowadza po twarzy, to jest taka gęsta na początku, potem podczas masowania zamienia się w śliską oliwkę. Jak się zmieni można już zmyć, a zmywa się bardzo ładnie zwykłą wodą. Efekt: miękka i bardzo gładka buzia. Ten peeling enzymatyczny jest polecany do bardzo wrażliwej cery i rzeczywiście nie podrażnia ani nie ściąga skóry. Mam ochotę stosować go 2 razy dziennie, taki jest przyjemny w użyciu, ale to chyba za często :( W każdym bądź razie: świetny produkt! Jak na razie ;), gdyby się zmieniło, to dam znać w tym wątku... Odpowiedz Link Zgłoś
kalooo A ten rewelacyjny Guinot... 30.12.04, 13:43 ..to jest ten Biologique czy Grain d'eclat? Bo się już pogubiłam..;( Odpowiedz Link Zgłoś
jumbala Re: A ten rewelacyjny Guinot... 02.01.05, 20:59 A jak jego cena jesli mozna spytac? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Margo Re: Rewelacyjny peeling enzymatyczny... IP: *.stnet.pl 26.12.04, 15:53 Kolastyny- enzymatyczny z bioolejem z pestek brzoskwinii, bardzo delikatny i skuteczny, skóra jest wyraźnie odświeżona. Ok. 12 zł. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grażyna Re: Rewelacyjny peeling enzymatyczny... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.12.04, 17:42 Enzymatyczny peeling liliowy Mary Cohr żel, który zamienia się w oliwkę. Podobny do Guinota, ale pięknie pachnie i jest suuuper wydajny. Odpowiedz Link Zgłoś
magdzie Re: Rewelacyjny peeling enzymatyczny... 26.12.04, 18:44 hmm dostane go w drogerii z kosmetykami selektywnymi, w salonach? z gory dzieki za odp. pare miesiecy temu uzywalam peelingu enzymatycznego z Erisa.jednak dzialania standardowe, bez pozytywnych niespodzianek. Odpowiedz Link Zgłoś
ashanti5 Re: Rewelacyjny peeling enzymatyczny... 30.12.04, 10:57 Bandi można kupic na ich firmowej stronie internetowej, albo w drogerii internetowej Salonik. Ewentualnie w drogerii Izis na Marszałkowskiej przy Placu Unii Lubelskiej. Ja jestem zadowolona z peelingu Sorai do cery wrażliwej. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kiwi Re: Rewelacyjny peeling enzymatyczny... IP: 217.8.163.* 30.12.04, 13:35 Bardzo dobry jest peeling enzymatyczny z serii Pharmaceris. Ostatnio uzywam też pelingu Vinoterapia i jestem bardzo zadowolona. Kosztuje parę złotych. Odpowiedz Link Zgłoś
naila Re: Rewelacyjny peeling enzymatyczny... 02.01.05, 20:09 Te inne sobie zapiszę na przyszłość, dzięki dziewczyny!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 5th Guinot/YSL IP: *.d1.club-internet.fr 02.01.05, 21:12 Peeling Guinot odkrylam w instytucie. Ladnie pachnie czekolada, przypomina mi troche Angel Th. Muglera. Kupilam, ale w domu nie bylam zachwycona rezultatem,totez pozostalam wierna YSL, jest delikatniejszy i mam po nim ladniejsza skore. Mam dobra nowine dla milosniczek prawdziwych peelingow (bo YSL i Guinot, to sa "gommage"), takich jakie do tej pory byly mozliwe do wykonania u dermatologow. Biotherm wypuscil na rynek specjalny peelingujacy krem i obiecuje cuda po miesiacu stosowania : "nowa" skora, zero zmarszczek itp. Osobiscie obawiam sie podraznien skory, ale raz kozie smierc. Sloiczek stoi mi w lazience, jeszcze firmowo opakowany i czeka. Odpowiedz Link Zgłoś
naila Re: Guinot/YSL 11.01.05, 11:53 I jak działa Biotherm po tych kilkunastu dniach??? Strasznie jestm ciekawa :) YSL próbowałam, dostałam próbkę na dwa razy, ale mnie jakoś nie zachwycił... więc szukałam dalej. Pozytywne zdanie o Guinot podtrzymuję. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka Re: Guinot/YSL IP: *.dot / *.dot-com.net.pl 11.01.05, 15:36 Jak się nazywa ten krem Biothermu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: beatka Re: Rewelacyjny peeling enzymatyczny... IP: *.wroclaw.mm.pl 11.01.05, 16:34 Dla mnie najlepszy peeling z esencja liliowa Mary Cohr. Opalizujacy zel zamienia sie w oliwke, bardzo delikatny, przecudnie pachnie. Skore po nim mam delikatna jak u mojego dziecka, nadaje sie tez na okolice oczu. Chyba sie od niego uzaleznilam. Cena 74 zl. Stosowalam tez na usta i od tej pory zadnych wysuszen. Odpowiedz Link Zgłoś
naila Re: Rewelacyjny peeling enzymatyczny... 11.01.05, 22:13 Więc chyba będzie następny w kolejce... Można je kupić gdzie indziej, niż na allegro?? Odpowiedz Link Zgłoś