Dodaj do ulubionych

Pag -Simuni, czy ktoś był??

IP: *.zarzad.rudzka.com.pl 22.07.05, 13:19
Zbieram informacje o kampingu Simuni na wyspie Pag. Jeśli ktos był to
chciałabym wiedzieć czy sie Wam podobało.
Obserwuj wątek
    • Gość: afilipinka Re: Pag -Simuni, czy ktoś był?? IP: 213.155.184.* 22.07.05, 18:26
      Bylismy trzy lata temu z selectcampem. camping bardzo nam sie podobal, w miare
      kameralny, czesc sanitarna ok. wtedy nie bylo basenu, podobno mial byc
      wybudowany, nie wiem czy juz jest; plac zabaw dla dzieci niestety (przynajmniej
      wtedy) beznadziejny : betony i polamane metalowe hustawki. Morze czyste ale ,
      bylismy w czerwcu, zimne (podobno takie tam prady), nam to nie przeszkadzalo
      ale syn znajomych uciekal z wody. Sklep jest na terenie campingu i ceny byly
      takie same jak w miejscowosci, wino bylo w zwrotnych butelkach :)
      • Gość: beti Re: Pag -Simuni, czy ktoś był?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.05, 18:40
        Byłam tam również 3 lata temu.Niewielki, ale urokliwy camping.
      • Gość: gosiath Re: Pag -Simuni, czy ktoś był?? IP: *.zarzad.rudzka.com.pl 28.07.05, 11:36
        Czy plaża jest tam żwirkowa??
    • Gość: grt Re: Pag -Simuni, czy ktoś był?? IP: 80.50.21.* 23.07.05, 11:08
      słuchaj gosia weź się za robotę a nie męcz ludzi ...
      • Gość: gosiath Re: Pag -Simuni, czy ktoś był?? IP: *.zarzad.rudzka.com.pl 25.07.05, 08:07
        Oczywiście zebrałam sobie wszystkie materiały na temat tego kampingu i okolicy
        ale nigdy z opisów nie mozna sie dowiedzić pewnych detali, które mogą mieć duże
        znaczenie. np. informacja którą podała koleżanka o prądach. Takie wiadomości ma
        tylko ten co był w danym miejscu. Pozatym sama odpowiadam na podobne pytania
        gdyż byłam już na wielu kampingach i własnie dysponuje takimi detalami.
    • Gość: barkajay Re: Pag -Simuni, czy ktoś był?? IP: *.chello.pl 27.07.05, 20:24
      ja bylem 2 lata temu wtedy kemping byl okej (jesli to kemping obok miasta
      Novalija)- fajne miejsce - mysmy wybrali plaze skalista, ale jest tez taka
      zwirowa, camping w lesie piniowym, cykady, sanitariaty okej, sklep na terenie
      kempingu, bodaj korty, blisko do miasta a miescie pyszna pizzeria - wtedy z
      parasolami Stella Artois. pozdrawiam
    • Gość: Artur Re: Pag -Simuni, czy ktoś był?? IP: 80.48.248.* 27.07.05, 22:05
      Byłem 2 i 3 lata temu. Cała wyspa jest piękna - POLECAM.
      Mogę przesłać parę zdjęć na priv :)
      • Gość: gosiath Re: Pag -Simuni, czy ktoś był?? IP: *.zarzad.rudzka.com.pl 28.07.05, 08:10
        Dzięki wszystkim za informacje. Zdjęcia chętnie zobaczę. A może ktoś robił
        sobie jakieś wycieczki z wyspy??. sstrak@bielszowice.rudzka.com.pl

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka