katija1 10.03.05, 11:19 który nr podkładu Unifiance (cera sucha) jest najjaśniejszy? w aptekach zawsze mają próbki 23, dla mnie za ciemny...który jest najjaśniejszy? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Prosia Re: LRP Unifiance - kolory podkładu IP: *.telnet / *.telnet.krakow.pl 10.03.05, 11:38 Najjaśniejszy jest nr 21. Faktycznie jest jasny, ale dla mnie i tak za ciemny i leży sobie w szufladzie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sevika Re: LRP Unifiance - kolory podkładu IP: *.241.81.adsl.skynet.be 10.03.05, 12:01 faktycznie powinni wzbogacic game kolorystyczna bo ten jasny jest tez dla mnie za ciemny troszke ale pomimo to uzywam bo dla mnie jest najlepszy z tych ktorych do tej poru uzywalam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Prosia Re: LRP Unifiance - kolory podkładu IP: *.telnet / *.telnet.krakow.pl 10.03.05, 13:04 Chętnie rozstanę się z tym podkładem, bo go nie używam. Napisz do mnie na prosia@gazeta.pl. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lilu Re: LRP Unifiance - kolory podkładu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.03.05, 12:04 Mam bardzo jasną cerę ale to 21 nieźle się z nią komponuje. Nie wiem, jak może być za ciemny. Może odcień nie ten? Odpowiedz Link Zgłoś