Dodaj do ulubionych

Angel Schlesser?

IP: *.devs.futuro.pl / *.devs.futuro.pl 12.03.05, 18:35
Niewiem czy poprawnie napisałam.

CZy to mógłby być zapach na dzień? Planuje sobie kupic jakis nowy zapach na
wiosnę (słyszałam tyle róznych opini). Na razie używam Jungle. Lubię takie
korzenne zapachy, a słyszałam że Angel też jest korzenny (nie wąchałąm go na
razie. W Douglasie go nie ma, podobnie zresztą jak w Sephorze).

Czy on jest słodki ( bo jeśli tak to odpada)? Czy jest podobny w zapachu do
Jungle? Jak ten zapach odbieracie?
Obserwuj wątek
    • Gość: imoe Re: Angel Schlesser? IP: *.aster.pl 12.03.05, 18:58
      dla mnie on taki cytrusowo-gorzkawy jest. do jungle nie podobny, lżejszy
      zdecydowanie.
      • renia30 Re: Angel Schlesser? 12.03.05, 19:05
        Cytrusowy, nieco "męski", wyczuwalne są przyprawy ale w niewielkim stopniu,
        zapach raczej lekki, do Jungle wcale nie jest podobny, zupełnie inna bajka.
        Koniecznie przetestuj.
    • Gość: keira Re: Angel Schlesser? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.03.05, 19:07
      moim zdaniem jest taki lekko pudrowy. Moj M stwierdzil, ze pachnie po prostu
      jak mydlo ;)
      • Gość: keira Re: Angel Schlesser? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.03.05, 19:08
        aha chodzilo mi o angel schlesser femme nie o angel schlesser essential
        • Gość: kasia Re: Angel Schlesser? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.03.05, 22:43
          Może zapytaj na forum perfumy, tam są znawcy :)
    • Gość: NADOBNA Re: Angel Schlesser? IP: *.aster.pl / *.aster.pl 16.03.05, 15:14
      Fajny zapach na dluzsza mete moze byc meczacy.ale klasyk wsrod perfum.pachnie
      glebokim pieprzem i wanilia.inny niz jjungle,ale w tym stylu.jesli uzywasz
      jungle na dzien to angela tez mozesz.
    • Gość: monia76 Re: Angel Schlesser? IP: *.u.mcnet.pl 16.03.05, 15:15
      naleze do przeciwnikow tego zapachu. na kilometr wyczuwam slodka i pudrowa
      nute, na ktora mam uczulenie. zdecydowanie powachaj zanim kupisz!!
    • Gość: evelinne Re: Angel Schlesser? IP: *.aster.pl / *.aster.pl 16.03.05, 15:17
      jest bardzo słodki i troche pieprzowy
      • Gość: asiek_asiekowaty Re: Angel Schlesser? IP: *.wola-duchocka.sdi.tpnet.pl 16.03.05, 15:34
        Nie mogę uwierzyc, że ma tyle zwolenniczek. Jest obrzydliwie słodki, mdły.
        Naprawdę to ostatni zapach, jaki bym kupiła. Koleżanka po przeczytaniu
        pozytywnych opinii zamówiła go w ciemno, po czym zwróciła, bo stwierdziła, że
        ejst okropny (na Wizażu ktos napisał, że pachnie śmiercią? i kumpela to
        popiera). Na pewno to nie ejst zapach uniwersalny - albo ktoś go kocha, albo
        nie znosi, dlatego musisz go powąchać.
        • Gość: keira Re: Angel Schlesser? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.03.05, 15:40
          no coz jednym smierdza wszystkie diory, smierdziele escady (rockin rio i ska),
          a innym angel. ten przynajmniej nie jest oklepany :) no i dla 15latki na pewno
          sie nie nadaje :)
    • Gość: keira NIE Angel Schlesser tylko ANGEL Thierry Mugler IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.03.05, 15:37
      juz wiem, dopiero teraz skumalam, ze tutaj wszystkie Panie, lacznie z
      zalozycielka watku, nie widza roznicy miedzy perfumami Thierry Mugler - ANGEL,
      a perfumami Angel Schlesser femme...???
      wiec jest to taka 'subtelna' roznica... Angel (thierry mugler) jest i owszem
      slodki, ale nie jak waniliowe cukierki, jest taki lekko korzenny, bardzo bardzo
      charakterystyczny zapach, ktory nie nadaje sie dla szarej myszki, jest
      niesamowicie charakterystyczny, bardzo seksowny, zmyslowo. i albo sie go kocha,
      albo nie :)
      a perfumy Angel Schlesser femme - sa jak mydlo, pudrowe delikatne, moim zdaniem
      nic nadzwyczajnego, zapach bardzo nieinwazyjny. mozna powiedziec pospolity
      • Gość: asiek_asiekowaty Re: NIE Angel Schlesser tylko ANGEL Thierry Mugle IP: *.wola-duchocka.sdi.tpnet.pl 16.03.05, 16:15
        Hmmm sprawdziłam na Wizażu. Niestety sama sie pomyliłam, ten wstrętny wg. mnie
        jest:
        www.wizaz.pl/produkty/baza/censura.php?tsid=1&csid=ba7b7f0f5c9b8d835197d7098fa00cbf&cmd=details&itemid=172
        a okazuje się, że pytanie było o którys z tych:
        www.wizaz.pl/produkty/baza/censura.php?tsid=1&csid=ba7b7f0f5c9b8d835197d7098fa00cbf&cmd=details&itemid=9533
        www.wizaz.pl/produkty/baza/censura.php?tsid=1&csid=ba7b7f0f5c9b8d835197d7098fa00cbf&cmd=details&itemid=4183
        Przepraszam za wprowadzenie w błąd. ;)
      • Gość: NADOBNA Re: NIE Angel Schlesser tylko ANGEL Thierry Mugle IP: *.aster.pl / *.aster.pl 16.03.05, 18:35
        Racja!:)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka