26.06.02, 14:54
Szukam namiarów na dobry gabinet we Wrocławiu,
conti
Obserwuj wątek
    • conti WROCŁAWIANKI!!!!!! pedicure 27.06.02, 14:05
      nikt mi nic nie poleci?
      • Gość: Pia Re: WROCŁAWIANKI!!!!!! pedicure IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 28.06.02, 16:19
        Studio NATURA na osiedlu Kuźniki (ul. Sarbinowska 15, tel 357-55-36). Przemiły
        gabinet, bardzo dobry sprzęt i niezwykle fachowa właścicielka - pani Ela.
        Poleciłam ten gabinet juz wielu osobom i wszystkie były bardzo zadowolone. Ja
        robiłam tam swoje pierwsze pedicure i nie chcę tego robić nigdzie indziej. No i
        te ceny, w centrum takich cen się już nie spotyka.
        • muzaaa Re: WROCŁAWIANKI!!!!!! pedicure 28.06.02, 17:34
          Moglaby ktoras z Was dziewczyny opisac jak wyglada klasyczne pedicure? Ja
          ostatnio bylam pierwszy raz i jestem dosyc roczarowana. Mialam nadzieje, ze
          pedicurzystka bardziej zajmuje sie skora stop i pomoze usunac niedoskonalosci.
          Ja dostalam swietny masaz, ale moje stopy potraktowala tylko i wylacznie
          gladziutkim pumeksem.
          Czy z jakimis zgrubieniami na stopach powinno sie isc do lekarza?
          • Gość: Pia Re: WROCŁAWIANKI!!!!!! pedicure IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 01.07.02, 16:22
            Ja jakiegoś szczególnego masażu stóp nie doświadczam (jest masaż wodny dla
            rozmiękczenia skóry i końcowy przy wklepywaniu specjalnego kremu), ale mam
            usunięte wszystkie zrogowacenia skóry, łacznie ze starymi odciskami za pomocą
            specjalnej skrobaczki. Zabieg jest przeprowadzany bardzo fachowo, delikatnie i
            moje stopy są w efekcie miękkie i różowiutkie jak u niemowlaka. Na koniec mam
            odgarniane i wycinane skórki wokół paznokci, same paznokcie są spiłowane na
            ładny kształt i na koniec malowanie (kolory do wyboru).

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka