Dodaj do ulubionych

opalenizna

IP: *.star.net.pl / *.star.net.pl 23.10.05, 11:25
dziewczyny jak w naturalny sposob zachowac opalenizne?myslalam nad balsamem lekko brazyjacym ale nie ma ladnego zapachu.ladnie pachnie ziaji z maslem kakaowym ale nie wiem czy pozwala zachowac brazowy odcien skóry?a moze łykanie tabletek z karotenem?bo na solarium napewno sie nie wybiore i samopolacza tez nie uzyje.a sok z marchwi? :)))
Obserwuj wątek
    • mopsik12 Re: opalenizna 23.10.05, 11:30
      Sok z marchwi jak najbardziej i Beta-Karoten,ale uważaj,żebyś nie była zbyt
      pomarańczowa...Jeszcze soki z dodatkiem dynii.

Pozdrawiam
    • Gość: :)) Re: opalenizna IP: *.star.net.pl / *.star.net.pl 23.10.05, 11:32
      no wlasnie pomarańczowa :/
      • mopsik12 Re: opalenizna 23.10.05, 11:35
        Po prostu nie przesadzaj...Można tego uniknąć...Jeśli się obawiasz,to jest
        SOLARIN,naprawdę swietny...
        • Gość: :)) Re: opalenizna IP: *.star.net.pl / *.star.net.pl 23.10.05, 11:57
          hm.. a moze poprostu balsam lekko brazujacy? wiem o tym z kolastyny ale nie ma ladnego zapachu.slicznie pachnie ten ziaji.ale na pewno nie brazuje.jedynie moze zachowac opalenizne.a ten solarin to co to?tabletki?
          • mopsik12 Re: opalenizna 23.10.05, 12:08
            Tak,Solarin to tabletki...
            Uważaj na balsam Ziaji"SOPOT"..Dzieła nie jak balsam brązujący,ale samoopalacz..
            Ja mam lekko brązującą "BIELENDĘ" i jestem zadowolona...
            • Gość: :)) Re: opalenizna IP: *.star.net.pl / *.star.net.pl 23.10.05, 12:20
              sopot mam w domu.uzywalam i nie skonczylam bo po 1 nie brazuje a dziala jak samoopalacz wlasnie a po 2 nie moge tego zapachu ;/ jest brzydki :| a ile te tabletki kosztuja? ;)
              • mopsik12 Re: opalenizna 23.10.05, 12:28
                Coś ok.40 złotych,dostępne tylko w aptece oczywiście:-)
                • Gość: gocha Re: opalenizna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.10.05, 12:31
                  A czy tet tabletki nadają skórze ładny odcień?? Pytam ponieważ jestem strasznie
                  blada (aż sina jak to mówi moja mama)...i może to by było rozwiązanie....nie
                  było by żadnych smug tak jak po samoopalaczu czy balsamie.
                  • mopsik12 Re: opalenizna 23.10.05, 12:33
                    Absolutnie nie,ale powiem szczerze,ze nie uzywałam ich na bladą skórę...zawsze
                    było to po opalaniu w celu podtrzymania...
                • Gość: :)) Re: opalenizna IP: *.star.net.pl / *.star.net.pl 23.10.05, 12:32
                  ojoj no to narazie funduszy nie mam :/ mam teraz capivit sun system.ale efektow jeszcze nie widac.albo ja ich nie dostrzegam :) dzieki za rade :) pozdrawiam i zycze udanego dzionka :))
                  • mopsik12 Re: opalenizna 23.10.05, 12:34
                    Efekty będą napewno...;-))
                    Pozdrawiam
                    • Gość: malenka Re: opalenizna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.10.05, 12:40
                      a balsam jaohnson&johnson brązujący?? uzywał ktoś?? bo chce sobie kupic ale
                      zastanawiam sie czy warto
                      • lisowa2 Re: opalenizna 23.10.05, 13:46

ja uzywalam johnson & johnson brazujacy .....iiiiiii....jest do niczego, przynajmniej dla mnie, dziala jak samoopalacz. Z zalozenia efekt delikatnej opalenizny mial sie pojawiac po paru dniach od stosowania, ...heh u mnie zadzial nastepnego dnia po nasmarowaniu ciala ( posmarowalam cienka warstwa)
                        pozostawial smugi, choc skroa wczesniej byla 'potraktowana peelingiem':)
                        tak wiec nie polecam, bo i smierdzi jak samopalacz jak i dziala jak samopalacz.
                        Ale moze inne sa zadowolone z niego

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka