Gość: ania IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.01.06, 20:54 Jak się mają te dwa kremy do siebie? Tzn. teraz używam nawilżającego Iwostinu i jest dobry. Ale ciekawi mnie jak sprawuje się Neutrogena:) Aha, mam 22 lata. Cera- mieszana. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
maggi9 Re: Neutrogena z soją a Iwostin 25.01.06, 21:08 Nie miałam iwostinu ale miałam neutrogene.Mam cere normalną.Neutrogena była bardzo dobra na zime.W lecie była ciut za gęsta i ciężka ale na zime idealna.Dobrze się wchłaniała no ale niestety troche cera się swieciła po niej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: Neutrogena z soją a Iwostin IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.01.06, 21:37 A czy któaś z Was miała jeden i drugi krem i może porównać??? Chodzi o to, że na wiosnę kupię cos z filtrem, tylko nie wiem, czy wybrać Iwostin czy Neutrogenę. Miałam kiedyś tę zimową, tzn. krem ochronny i był super:) Niestety już nie mogę go nigdzie dostać:( Jednak był to krem typowo ochronny, tłusty i nie nadawał się dostosowania w dużych ilościach, a nie wiem, jaka jest ta wersja z soją. Odpowiedz Link Zgłoś
maggi9 Re: Neutrogena z soją a Iwostin 25.01.06, 21:39 Jak masz cere mieszaną to imho ta neutrogena może być za ciężka ale może poproś o próbki w aptece to sama się dowiesz:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Neutrogena z soją a Iwostin IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.01.06, 22:29 kiedys mialam krem neutrogena z soja (biale opakowanie) musze przyznac ze nie bylam zadowolona z tego kremu :( (choc bardzo lubie kosmetyki neutrogeny) szczypala mnie twarz po nalozeniu mazidla :( teraz mam kremik Iwostinu na noc i intensywnie nawilzajacy i sa super!! :) ten na noc ma nieco ciezsza konsystencje a nawilzajacy jest leciutki i ladnie pachnie :) wogole cera jest zupelnie inna :) chyba w koncu znalazlam odpowiedni krem dla siebie :) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś