Gość: Iza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.05.06, 16:27 Jaki balsam brązujący do ok. 15 zł polecacie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: gocha500 Re: Balsam brązujący IP: 193.151.48.* 22.05.06, 18:17 ja tez sie chetnie dowiem :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ulik Re: Balsam brązujący IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.05.06, 19:45 polecamy wyszukiwarkę! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciekawa1986 Re: Balsam brązujący IP: *.chello.pl 22.05.06, 22:39 ten johnson jest niezly ale trzeba uwazac aby dobrze rozsmarowac aby nie bylo plam poniewaz zawiera samoopalacz, kupilam za 10zl w promocji Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Iza Re: Balsam brązujący IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.05.06, 23:14 A jaką wyszukiwarke polecacie?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciekawa1986 Re: Balsam brązujący IP: *.chello.pl 22.05.06, 23:16 hehe chodzilo jej o wyszukiwarke na forum :) Odpowiedz Link Zgłoś
magdaksp Re: Balsam brązujący 22.05.06, 23:17 dax cosmetics wpiance daje piekny kolor Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Iza Re: Balsam brązujący IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.05.06, 00:07 Po to utworzyłam ten topic żeby nie przeszukiwać ałego forum, a zresztą pojawiło się wiele nowych produktów, także nie interesują mnie stare wypowiedzi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sylvia Re: Balsam brązujący IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.05.06, 06:43 A ja od zawsze polecam Spopt!!!!!Rewelacja!Juz po pierwszym zastosowaniu sliczna opalenizna bez smug!!!!!Ladnie pachnie a dodatkowo w serii sopot jest peeling brazujacy,krem do buzi,tonik...wiec mozna skompletowac fajny zestaw!!! kosztuje 9 zl:)wczoraj znow kupilam:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Żabaaa Re: Balsam brązujący IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.05.06, 08:48 Sopot byłby super gdyby nie brudził ubrań:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Łodzianka Re: Balsam brązujący IP: *.astral.lodz.pl 23.05.06, 08:59 ja uzywam Johnsnona, raz na tydzień na razie, ale jak się zrobi ciepło i będzie można wyjść w szortach, to będę stosować częściej. Pachnie samoopalaczem (nie każdy to lubi). Ostatnio mój chłopak powiedział mi, że bardzo ładnie pachnę :) Kwestia gustu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kreatywni Re: Balsam brązujący IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.05.06, 18:16 Dla mnie Sopot jest za bardzo intensywny. Nie polecałabym go do jasnej karnacji. I moim zdaniem czasem robia sie smugi no i bywa że brudzi ubrania. Polecam Jonson. Odpowiedz Link Zgłoś
mikams75 Re: Balsam brązujący 26.05.06, 11:46 a ja sie wlasnie wczoraj po raz pierwszy wysmarowalam "sopotem" (nogi) i nie mam nic! Ale sie cienko wysmarowalam, bo balam sie przedobrzyc. Dzisiaj powtorze i zobaczymy, czy taki intensywny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anielka Re: Balsam brązujący IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.05.06, 21:06 Ja wybrałam takie balsamy: SORAYA Balsam do ciała brązujący, Słońce Bielenda - BALSAM BRĄZUJĄCY,Pollena eva-Bursztyn-Energizujący balsam do ciała brązujący, SORAYA ZŁOCISTA PIELĘGNACJA KREM ROŚWIETLAJĄCO - BRĄZUJĄCY Z DROBINKAMI ZŁOTA, Dove - Summer Glow, Garnier - Intensywna Pielęgnacja - Skóra muśnięta słońcem, Kolastyna - Balsam brązująco-rozświetlający, Johnson & Johnson - Johnson's Holiday Skin. Znacie któryś z tych produktów, czy któryś jest szczególnie wart polecenia. Który wybrać przy zakupie??? Odpowiedz Link Zgłoś
ffrez-ja Re: Balsam brązujący 23.05.06, 10:06 ja johnsona nie polecam według mnie nie skóra nie wyglada na naturalnie opaloną, ale jest pomarańczowa, choc nakładałam bardzo mało. polecam garniera ( 19 zł) lub balsam brązujacy z kolastyny (ok. 8 zł) Odpowiedz Link Zgłoś
szelest_tafty Re: Balsam brązujący 23.05.06, 10:09 polecam Kolastynę, bo nie zawiera samoopalacza, tylko naturalne składniki, dające skórze cieplejszy odcień. Nie brudzi ubrań, nie zmywa się pod prysznicem, tylko na efekty trzeba czekać dłużej i stosować systematycznie. No ale jak się komuś sppieszy, to może stosować samoopalacz. A Kolastyna brązowa dodatkowo cudnie pachnie kokosem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Iza Re: Balsam brązujący IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.05.06, 17:41 Nie, nikt mnie już nie przekona do sopotu, miałam kiedś balsam brązujący, to jego efekty były takie jak po kiepskim samoopalaczu> :/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kropka Re: Balsam brązujący IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.05.06, 22:41 a co myslicie o nowym DOVE????? ten z reklamy;] warto sie pokusic? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ella Re: Balsam brązujący IP: *.frutimex.pl 24.05.06, 09:25 Polecam Dove! Stosuję od tygodnia, rewelacyjnie wygląda skóra, nie ma zacieków, nie brudzi ubrania, a skóra jest jedwabiście gładka. Mam ten do jaśniejszej skóry. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aki Re: Balsam brązujący IP: *.zamosc.cvx.ppp.tpnet.pl 24.05.06, 02:09 Sopot, sopot, sopot! Ewentualnie Soraya. Zero smug (używam od 2 lat), wystarczy raz na tydzień na wypilingowaną skórę. Kolor bardzo naturalny. Kolastyny nie próbowałam, bo nie znoszę zapachu kokosa. A Johnson dał na mojej skórze kolor zbyt marchewkowy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Meg Re: Balsam brązujący IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.05.06, 23:00 a nozwy garnier? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Meg Re: Balsam brązujący IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.05.06, 10:35 a nowy garnier? Odpowiedz Link Zgłoś
promoartes [...] 26.05.06, 11:49 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś