Dodaj do ulubionych

Balsam brązujący

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.05.06, 16:27
Jaki balsam brązujący do ok. 15 zł polecacie?
Obserwuj wątek
    • Gość: gocha500 Re: Balsam brązujący IP: 193.151.48.* 22.05.06, 18:17
      ja tez sie chetnie dowiem :)
      • Gość: Ulik Re: Balsam brązujący IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.05.06, 19:45
        polecamy wyszukiwarkę!
        • Gość: ciekawa1986 Re: Balsam brązujący IP: *.chello.pl 22.05.06, 22:39
          ten johnson jest niezly ale trzeba uwazac aby dobrze rozsmarowac aby nie bylo
          plam poniewaz zawiera samoopalacz, kupilam za 10zl w promocji
          • Gość: Iza Re: Balsam brązujący IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.05.06, 23:14
            A jaką wyszukiwarke polecacie??
            • Gość: ciekawa1986 Re: Balsam brązujący IP: *.chello.pl 22.05.06, 23:16
              hehe chodzilo jej o wyszukiwarke na forum :)
              • magdaksp Re: Balsam brązujący 22.05.06, 23:17
                dax cosmetics wpiance daje piekny kolor
                • Gość: Iza Re: Balsam brązujący IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.05.06, 00:07
                  Po to utworzyłam ten topic żeby nie przeszukiwać ałego forum, a zresztą
                  pojawiło się wiele nowych produktów, także nie interesują mnie stare wypowiedzi.
                  • Gość: Sylvia Re: Balsam brązujący IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.05.06, 06:43
                    A ja od zawsze polecam Spopt!!!!!Rewelacja!Juz po pierwszym zastosowaniu
                    sliczna opalenizna bez smug!!!!!Ladnie pachnie a dodatkowo w serii sopot jest
                    peeling brazujacy,krem do buzi,tonik...wiec mozna skompletowac fajny zestaw!!!
                    kosztuje 9 zl:)wczoraj znow kupilam:)
                    • Gość: Żabaaa Re: Balsam brązujący IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.05.06, 08:48
                      Sopot byłby super gdyby nie brudził ubrań:(
                      • Gość: Łodzianka Re: Balsam brązujący IP: *.astral.lodz.pl 23.05.06, 08:59
                        ja uzywam Johnsnona, raz na tydzień na razie, ale jak się zrobi ciepło i będzie
                        można wyjść w szortach, to będę stosować częściej.

Pachnie samoopalaczem (nie każdy to lubi). Ostatnio mój chłopak powiedział mi,
                        że bardzo ładnie pachnę :) Kwestia gustu
                      • Gość: kreatywni Re: Balsam brązujący IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.05.06, 18:16
                        Dla mnie Sopot jest za bardzo intensywny. Nie polecałabym go do jasnej
                        karnacji. I moim zdaniem czasem robia sie smugi no i bywa że brudzi ubrania.
                        Polecam Jonson.
                        • mikams75 Re: Balsam brązujący 26.05.06, 11:46
                          a ja sie wlasnie wczoraj po raz pierwszy wysmarowalam "sopotem" (nogi) i nie mam
                          nic! Ale sie cienko wysmarowalam, bo balam sie przedobrzyc. Dzisiaj powtorze i
                          zobaczymy, czy taki intensywny.
                  • Gość: Anielka Re: Balsam brązujący IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.05.06, 21:06
                    Ja wybrałam takie balsamy: SORAYA Balsam do ciała brązujący, Słońce Bielenda -
                    BALSAM BRĄZUJĄCY,Pollena eva-Bursztyn-Energizujący balsam do ciała brązujący,
                    SORAYA ZŁOCISTA PIELĘGNACJA KREM ROŚWIETLAJĄCO - BRĄZUJĄCY Z DROBINKAMI ZŁOTA,
                    Dove - Summer Glow, Garnier - Intensywna Pielęgnacja - Skóra muśnięta słońcem,
                    Kolastyna - Balsam brązująco-rozświetlający, Johnson & Johnson - Johnson's
                    Holiday Skin. Znacie któryś z tych produktów, czy któryś jest szczególnie wart
                    polecenia. Który wybrać przy zakupie???
    • ffrez-ja Re: Balsam brązujący 23.05.06, 10:06
      ja johnsona nie polecam
      według mnie nie skóra nie wyglada na naturalnie opaloną, ale jest pomarańczowa,
      choc nakładałam bardzo mało.
      polecam garniera ( 19 zł) lub balsam brązujacy z kolastyny (ok. 8 zł)
      • szelest_tafty Re: Balsam brązujący 23.05.06, 10:09
        polecam Kolastynę, bo nie zawiera samoopalacza, tylko naturalne składniki,
        dające skórze cieplejszy odcień. Nie brudzi ubrań, nie zmywa się pod prysznicem,
        tylko na efekty trzeba czekać dłużej i stosować systematycznie. No ale jak się
        komuś sppieszy, to może stosować samoopalacz. A Kolastyna brązowa dodatkowo
        cudnie pachnie kokosem.
        • Gość: Iza Re: Balsam brązujący IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.05.06, 17:41
          Nie, nikt mnie już nie przekona do sopotu, miałam kiedś balsam brązujący, to
          jego efekty były takie jak po kiepskim samoopalaczu> :/
          • Gość: kropka Re: Balsam brązujący IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.05.06, 22:41
            a co myslicie o nowym DOVE????? ten z reklamy;] warto sie pokusic?
            • Gość: Ella Re: Balsam brązujący IP: *.frutimex.pl 24.05.06, 09:25
              Polecam Dove! Stosuję od tygodnia, rewelacyjnie wygląda skóra, nie ma zacieków,
              nie brudzi ubrania, a skóra jest jedwabiście gładka.
              Mam ten do jaśniejszej skóry.
              Pozdrawiam.
    • Gość: aki Re: Balsam brązujący IP: *.zamosc.cvx.ppp.tpnet.pl 24.05.06, 02:09
      Sopot, sopot, sopot! Ewentualnie Soraya. Zero smug (używam od 2 lat), wystarczy
      raz na tydzień na wypilingowaną skórę. Kolor bardzo naturalny.

Kolastyny nie próbowałam, bo nie znoszę zapachu kokosa. A Johnson dał na mojej
      skórze kolor zbyt marchewkowy.
      • Gość: Meg Re: Balsam brązujący IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.05.06, 23:00
        a nozwy garnier?
        • Gość: Meg Re: Balsam brązujący IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.05.06, 10:35
          a nowy garnier?
    • promoartes [...] 26.05.06, 11:49
      Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka