Gość: Ana-Lucis IP: *.loonar.pl 25.05.06, 12:22 Zawsze miala czystą buzie. Zadnych krost. Az tu nagle zaczelo się i mam tak jakby kaszke na czole. Jak temyu zapobiec? Czy mycie buzi płatkami owsianymi jest wskazane? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
merda Re: Kaszka 25.05.06, 12:36 Walcze z kaszka od kilku lat.Mam wrazenie,ze nigdy sie jej nie pozbede,raz jest lepiej raz gorzej,ale nie znam sposobu,aby sie jej calkowicie pozbyc.Jednakze stan skory poprawia nieco spyrytus przepisany przez dermatolog. p.s Jak sie myje twarz platkami? Nabiera sie platki na reka ,na wacik ,nawilza woda,mlekiem? Byc moze zadaje glupie pytania,ale naprawde nie mam zielonego pojecia jak to sie robi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: .. Re: Kaszka IP: *.loonar.pl 25.05.06, 12:40 Ja gdzieś wyczytałam, ze zalewa się płatki wrzatkiem czeka az ostygnie i taka papką nie myje buzie. Cos takiego. Może znawczyni sie wypowiedzą ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hanka Re: Kaszka IP: *.aster.pl 25.05.06, 12:46 Możesz jak .. zalać wrzątkiem płatki, poczekać, aż namiękną i umyć twarz. Możesz je zmielić, zalać wrzątkiem itd. Płatki raczej zbędne, choć jeśli będzie to dla ciebie ułatwienie, nie ma zakazu. Odpowiedz Link Zgłoś