Dodaj do ulubionych

Fryzjer do domu/Warszawa

29.06.07, 10:36
Mam ogromna prosbe: szukam fryzjerski ktora pracuje w domu u klientow i
moglaby mnie uczesac o nieludzkiej porze bo w niedziele o 8:00. Termin jest "z
kosmosu" i wszystkie salony o tej porze sa zamkniete.

Bede bardzo wdzieczna za jakies sugestie jesli znacie kogos takiego.

Monika.
Obserwuj wątek
    • Gość: :-) Re: Fryzjer do domu/Warszawa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.06.08, 19:37
      fryzjerdomowy.pl.tl
    • kakaka650 Re: Fryzjer do domu/Warszawa 22.01.09, 14:10
      jest tylko jedna odpowiedz: pogotowie kosmetyczne z Warszawy...dostepni o kazdej
      porze i dojezdzaja do domu...polecam...wpisz w wyszukiwarke "pogotowie
      kosmetyczne" to napewno znajdziesz" bo ja nie mam uprawnien zeby reklamowac
      firme :D jestem tylko Klientka...ale szczerze polecam...ewentualnie kontakt do
      mnie na kakaka650@wp.pl
      • Gość: Ewa Re: Fryzjer do domu/Warszawa IP: *.centertel.pl 25.03.09, 13:33
        No tak faktycznie koleżanka nie ma nic wspolnego z pogotowiem
        kosmetyvznum... na dole strony tego pogotowia znalazlam
        "Logo, zdjęcia oraz projekt strony są chronione prawami autorskimi.
        Kopiowanie będzie karane. Administrator: kakaka650@wp.pl"
        Pozdrawiam

• Gość: ZamowFryzjera.pl Re: Fryzjer do domu/Warszawa IP: *.skynet.net.pl 21.01.10, 12:24
          Denerwujesz się kiedy chcesz poprawić sobie humor a w salonach jest duża kolejka bądź długi termin oczekiwania?
          Zamów fryzjera do domu, proponuję usługi fryzjerskie z dojazdem do klienta.
          Tanio i profesjonalnie. Sprawdź nas.

Nasza Oferta
          tel: 798-454-730
          • Gość: ja Re: Fryzjer do domu/Warszawa IP: *.dynamic.chello.pl 21.10.16, 23:33
            polecam dodać swoją ofertę na mobilnyfryzjer.pl
    • Gość: Iwona Re: Fryzjer do domu/Warszawa IP: *.piaseczno.robbo.pl 24.03.10, 00:05
      506-989-767
    • Gość: Monika Re: Fryzjer do domu/Warszawa IP: *.play-internet.pl 24.02.11, 21:46
      Polecam Pania Asie dojezdza do domu jej strona to www.fryzjerdomowy.com.pl
      • Gość: Dorota Re: Fryzjer do domu/Warszawa IP: *.dynamic.chello.pl 06.04.11, 11:12
        Witam, gorąco polecam Panią Justynę. Jest po prostu rewelacyjna, miła i przede wszystkim profesjonalna oraz niedroga :). Można ją znaleźć na www.zamowfryzjera.pl
    • Gość: Sylwia Re: Fryzjer do domu/Warszawa IP: *.play-internet.pl 26.04.11, 11:38
      Fryzjerka dojazdza do domu 600159078 znam osobiscie i polecam
    • Gość: Kasia Re: Fryzjer do domu/Warszawa IP: *.home.aster.pl 13.07.12, 06:58
      Kilka lat szukałam dobrego fryzjera, trafiałam na samych "artystów",którzy niestety nie potrafili dobrze zrobić włosów. Naszczęście się udało i dotego nie muszę nigdzie chodzić bo przyjeżdża do domu. Nie tylko świetnie strzyże , ale też potrafi genialnie doradzić i co najważniejsze włosy układaję się super. Polecam! Nazywa się Mariusz Kawka Nr. tel.502910868

• fra.ncja Re: Fryzjer do domu/Warszawa 12.12.12, 14:43
      Nie chodze już do salonu od 3ech lat. Przyjeżdza do mnie P. Aneta. Wie co robic z włosami, jak uczesała mi kokato na drugi dzień jeszcze był. Strzyże, farbuje, czesze. jestem bardzo zadowolona - 513677939
      ostatnio zaprosiła mnie na swoją stronę :
      www.facebook.com/pages/Artplaneta-fryzjer-w-domu/278767582189686, tam jest również blog.

Pozdrawiam
      • Gość: nina Re: Fryzjer do domu/Warszawa IP: *.com.pl 22.03.13, 12:40
        Fryzjer Kawka, strzyże ok., dokladnie, ale farba ktora mi połozył zeszla po dwoch tygodniach, a miala być rewelacja, ja nie polecam.
        • 5agnella Re: Fryzjer do domu/Warszawa 15.04.15, 15:19
          Fryzjerka, która dojeżdża do domu w Warszawie i okolicach - Pani Ania - profesjonalnie dobierze fryzurę, ostrzyże, ufarbuje, wymodeluje - jest przemiła, dokładna i w pełni profesjonalna! Polecam szczerze - tel. 600 215 675 :)
          • Gość: mela Re: Fryzjer do domu/Warszawa IP: *.dynamic.chello.pl 22.04.15, 21:09
            Dołączam się do opinii!! Gorąco polecam! Pani Ania (tel.600 215 675) to absolutna profesjonalistka, wspaniale doradza..przemiła - 100% zadowolenia:) Polecam:)
            • Gość: sabi Re: Fryzjer do domu/Warszawa IP: *.static.ip.netia.com.pl 23.04.15, 10:34
              Również gorąco polecam, pełen profesjonalizm, indywidualne podejście do klienta. Każdy kto skorzysta z jej usług będzie zadowolony:) telefon do Pani Ani 600 215 675
              • marta728 Re: Fryzjer do domu/Warszawa 20.05.15, 11:49
                Pani Ania świetnie obcina, modeluje i farbuje włosy! Ado tego robimy fantastyczny masaż głowy! Jestem zawsze zadowolona! Gorąco polecam!
                • Gość: ja Re: Fryzjer do domu/Warszawa IP: *.centertel.pl 22.05.15, 21:48
                  Fantastyczna.. profesjonalna i miła.. polecam Panią Anię
                • Gość: klientka Re: Fryzjer do domu/Warszawa IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 22.06.15, 20:03
                  Zupełnie nie rozumiem tych zachwytów panią Ania, która faktycznie jest miła i niedroga, natomiast kompletnie nie potrafi czesac! Nie słuchala sugestii, tylko robila po swojemu, co doprowadziło niestety do tego, że po Jej wyjściu wsadzilam głowę pod kran i na imprezę poszłam w rozpuszczonych włosach! Wyrzucone 90 zł! Odradzam osobom, które pragną uzyskać fryzurę elegancka, z klasa, fryzurę nowoczesną, która podkreśli urodę. Po tak wychwalanej fryzjerce spodziewałam sie czegoś więcej...
              • Gość: Kasia Krauze Re: Fryzjer do domu/Warszawa IP: *.nycmny.fios.verizon.net 28.09.15, 14:40
                Zamowilismy do domu fryzjerke poniewaz ojciec jest inwalida wojennym I od 2 lat nie wychodzi z domu. Pani Ania nie tylko jest doskonalym I bardzo cierpliwym fachowcem ale rowniez czulym I szlachetnym czlowiekiem. Ostrzygla tate profesjonalnie I dzieki milej I sympatycznej rozmowie dodala mu checi do zycia. Bardzo serdecznie polecamy.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka