Dodaj do ulubionych

"perfumeria" Nicole

IP: 195.94.222.* 17.11.03, 13:40
Powstały stoiska tej firmy w niektórych centrach hadlowych. Zapachy do złudzenia przypominające modne oryginały, a ceny
wielokrotnie niższe. Skusiłam się na zapach a'la La Costa i wkrótce pożałowałam. Nie spodziewałam się, że za taką cenę będą
supertrwałe, ale one ulatniają się po 15 minutach!! Nie warto!!
Obserwuj wątek
    • bozena35 Re: "perfumeria" Nicole 17.11.03, 15:58
      A jak nosiłam na nadgarstku Angel. I zapach nie zniknał po 15 min, ale po 3-4
      godz. Nie oczekiwałam, że będzie utrzymywał się dłużej. Ale za te pieniądze,
      warto.
      • Gość: gogo Re: 'perfumeria' Nicole IP: *.mtnet.com.pl 17.11.03, 19:54
        wachalam Angel i Allure do nich i mialam na papierku i utrzymywal sie jeszcze
        2 giego dnia! ale nie zdazylam kupic przed odjazdem :(( a u siebie mam tylko
        ta rozlewnie Refan- ta do kitu :(
    • Gość: martens Re: 'perfumeria' Nicole IP: 62.29.232.* 17.11.03, 20:06
      No sorki, ale czego się spodziewałaś? Ze będzie jak oryginał, za tą cenę?
      • Gość: pixi Re: 'perfumeria' Nicole IP: 195.94.222.* 19.11.03, 08:52
        Chyba nie przeczytałaś dokładnie mojego listu. Spróbuj jeszcze raz, wolniutko, może dotrze...
        • Gość: martens Re: 'perfumeria' Nicole-pixi IP: 62.29.232.* 20.11.03, 19:36
          Hany, a może ty nie przeczytałaś mojego, może mój post wcale nie był do cię
          aby... Poza twoim było jeszcze kilka do których mogłam się odnieść, nieprawdaż?
          Dotarło?
    • Gość: maja Re: 'perfumeria' Nicole IP: 62.233.204.* 19.11.03, 11:44
      zgadzam sie z toba, te perfumki za male pieniadze, to kompletny
      bubel, chyba lepiej kupic dezodorant niz te podroby , pozdrawiam
      • Gość: Sandra Re: 'perfumeria' Nicole IP: *.gdansk.sdi.tpnet.pl 20.11.03, 19:53
        Tak, ja postanowilam ze albo bede pachniec tylko dobrym dezodorantem ,albo
        tylko markowymi perfumami.
        Na szczescie jestem obecnie szczesliwa posiadaczka 3 oryfinalnych ulubionych
        flakonikow:)
    • mysia25 Re: 'perfumeria' Nicole 21.11.03, 17:55
      nie uważam żeby warto było wydawać na to kasę. poza tym wkurzają mnie panny,
      które tam pracuja i usilnie namawiają kogoś do skropienia się. wiem, taka ich
      praca, ale kiedyś naprawdę się zdenerwowałam, gdy pracownica Nicole popsikała
      mnie bez mojej zgody! śmierdziałam później przez pół dnia, więc wnosze z tego,
      że trzymają się długo ;)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka