Gość: tes IP: *.aster.pl / *.aster.pl 05.12.03, 01:19 na którym palcu 'powinno się' go nosić???? z góry dziękuję :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Woman Re: pierścionek zaręczynowy IP: *.aster.pl / *.acn.pl 05.12.03, 09:05 Na serdecznym prawej ręki (do czasu założenia obrączki). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ola s. Re: pierścionek zaręczynowy IP: *.katowice.sdi.tpnet.pl 05.12.03, 09:06 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=211&w=4163361&a=4163361 cale rozwazania :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tes Re: pierścionek zaręczynowy IP: *.aster.pl / *.acn.pl 05.12.03, 10:35 dziękuję bardzo :) Odpowiedz Link Zgłoś
kajoa Re: pierścionek zaręczynowy 05.12.03, 10:47 na serdecznym, ale lewej dłoni. Teraz noszę go razem z obrączką, na serdecznym palcu prawej ręki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: go Re: pierścionek zaręczynowy IP: 195.205.251.* 05.12.03, 15:10 a ja trochę z innej bajki-czy ktoś wie gdzie kupic pierścionek z jednym brylantem, ale na CIENKIEJ obraczce? w Kruku sa ładne, właśnie w kolekcji zaręczynowej, ale niestety na grubej obraczce, średnio mi sie ten pomysł poodba... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marghot Re: pierścionek zaręczynowy IP: a2fw.a* / 62.148.83.* 05.12.03, 15:19 moze w jakis mniejszych sklepach jubilerskich lub u wytworcow. moj maz nabyl dla mnie taki, o ktorym piszesz :)))czyli sa do dostania Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: go Re: pierścionek zaręczynowy IP: 195.205.251.* 05.12.03, 15:23 szkoda, ze nie wiesz gdzie go kupił!!! :) Odpowiedz Link Zgłoś
izalil Re: pierścionek zaręczynowy 05.12.03, 23:04 ja mam pierścionek z jednym brylantem 0,1 karata w białym złocie i jest na cienkiej obrączce ok. 1-1,5 mmm i jest kupiony właśnie u kruka z kolekcji zaręczynowej - nr 63 na stonie www - koszt: 1090 zł jest również opcja - żółte złoto - cena ta sama pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: go do Izalil IP: 195.205.251.* 08.12.03, 08:14 dzięki za informację! wiesz co, ja tych pierścionków nie widziałam w sklepie "na żywo", tylko na stronie i właśnie one tak wygladają, jakby miały grubą obrączkę...hmmmm...widocznie to tak tylko wygląda, jeśli mówisz, ze twój jest na cienkiej. w takim razie musze się wybrać do sklepu! dzięki, gdybys tego nie napisała, to bym juz się przestała interesować tymi pierścionkami od Kruka, a tak jeszcze jest nadzieja, ze cos znajdę... :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magda Re: pierścionek zaręczynowy IP: *.ras10.ilchi.alerondial.net 05.12.03, 22:23 Przeczytalam ten temat i wypowiedzi z tematu do ktorego byl podany link. Wyglada na to, ze kazdy nosi jak chce i ... tak jest dobrze. Ja nosze i pierscionek, i obraczke na palcu serdecznym lewej dloni, bo tak mi jest najwygodniej.:)))))) I mam gdzies gdzie "powinno" sie nosic obraczke, bo jest moja i nikomu nic do tego!!! Najwazniejsze, ze mezusia mam wspanialego (juz 3 i pol roku). Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mała Re: pierścionek zaręczynowy IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 05.12.03, 22:42 Ja noszę na prawej dłoni, na środkowym palcu. Jest mi niewygodnie na serdecznym i mam brzydkie dłonie, żeby tak nosić. Ważne jest, że noszę. Liczy się uczucue, a nie to jak się powinno coś robić. Bo chyba nikt nie pyta co powinno się robić i jak w noc poślubną? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Arabella Re: pierścionek zaręczynowy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.12.03, 22:57 proponuje na kciuku:) Odpowiedz Link Zgłoś