lunana 26.08.04, 21:00 Od czasu do czasu rozmawiamy o ciekawostkach z Radia Maryja, więc dla zainteresowanych podaję link, można radyja słuchać także w necie i ja czasmi to robię ) Niektóre kawałki są wręcz świetne. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lunana Re: Radio Maryja 26.08.04, 21:01 lunana napisała: > Od czasu do czasu rozmawiamy o ciekawostkach z Radia Maryja, więc dla > zainteresowanych podaję link, można radyja słuchać także w necie i ja czasmi > to robię ) > > Niektóre kawałki są wręcz świetne. Zapomniałam wkleić link ) www.radiomaryja.pl/ Odpowiedz Link
18lipiec Re: Radio Maryja 26.08.04, 21:33 Ja też czasem słucham Radia Maryja. Dla śmiechu. Odpowiedz Link
majak_m Re: Radio Maryja 26.08.04, 23:02 A Ja to nawet mam super koszulkę: www.rockmetalshop.pl/photo/ffde48cf4ddedeb23620a83de5effa6d.jpg Odpowiedz Link
lunana Re: Radio Maryja 27.08.04, 02:35 Oczywiście radyjo ma swych wiernych fanów. A to jeden z nich: www.republika.pl/armfm/Na%20Antenie.htm Odpowiedz Link
ogolone_jajka Re: Radio Maryja 27.08.04, 23:25 > www.republika.pl/armfm/Na%20Antenie.htm Chyba wybiorę jeden z cytatów na motto tego forum!!! Może macie jakieś propozycje? Odpowiedz Link
lunana Re: Radio Maryja 28.08.04, 16:40 Do wyboru: o. Rydzyk w Rozmowach Niedokończonych: – Ludzie pokazują palcami, jakim ja samochodem jeżdżę. Że mercedesem klasy S. A niby czym mam jeździć? Na krowie mam jeździć? Głupoty takie gadają... mogę na krowie, ale gdzie ja bym tę krowę trzymał w Radiu Maryja? 2. o.Rydzyk: Ostatecznym celem homoseksualizmu jest walka z Kościołem i zniszczenie Kościoła. 17.o.Rydzyk Mowia niektorzy, ze Ojciec Swiety jest konserwatysta. Pewnio, ze jest, bo na tych biwakach rozmaitych jadal konserwy, bo je lubi... 24. Modlitwy na antenie RM: - Sluchamy, RM...w czyjej intencji modlitwa? - Ja bym chciała się pomodlić za wszystkich oszustów, kłamców i zlodzieji...no i oczywiście za ojca dyrektora. 25. telefon do RM: Człowiek, który nie modli sie i nie słucha RM, jest jak to bydle... Odpowiedz Link
miriam_73 Re: Radio Maryja 27.08.04, 14:51 Nie, dziękuję. Ale jako swoistą anegdotkę mogę przytoczyć co mi ostatnio mama opowiedziała: wracali do Polski z urlopu i za raz za granicą zaczęli szukać jakiegoś polskiego kanału. Oczywiście, najszybciej do znalezienia i z najmocniejszym sygnałem było Radyjko i akurat (a oni mieli przed sobą jeszcze 600 km do domu) leciało "wieczne odpoczywanie"... )) Odpowiedz Link