17.12.14, 10:36
Do dyskusji na forum.
W każdym domu jest mnóstwo niepotrzebnych starych poglądów.
Można się ich pozbyć tu na forum, do czego zachęcam - kociak40.
Obserwuj wątek
    • kolter Propozycja .. 17.12.14, 11:16
      kociak40 napisał:

> Do dyskusji na forum.
      > W każdym domu jest mnóstwo niepotrzebnych starych poglądów.
      > Można się ich pozbyć tu na forum, do czego zachęcam - kociak40.

Forum stricte religijne, proponuje zblokować nicki nastawione w stu % na trolling ,nie wnoszące w ani jednym poście nic do merytorycznej dyskusji o religii .
      Zacznij od kota mrau i tanichrad....
      • kociak40 Re: Propozycja .. 17.12.14, 11:32
        "Zacznij od kota mrau i tanichrad...." - Kolter

Kot mrau jest zblokowany. Jak wchodzę na forum, to ewentualnie jego wpisy usuwam nie czytając. Taniarada nie używa wulgaryzmów więc nie widzę jeszcze powodu. Mogę tylko dać ostrzeżenie aby dyskutował, a nie robił osobistych wycieczek w tak uporczywy sposób.
        • kolter Re: Propozycja .. 17.12.14, 11:39
          kociak40 napisał:

> "Zacznij od kota mrau i tanichrad...." - Kolter
          >
          > Kot mrau jest zblokowany. Jak wchodzę na forum, to ewentualnie jego wpisy usuwam nie czytając.

Jego duch nieustanie tu pod innymi nickami krąży .

Taniarada nie używa wulgaryzmów więc nie widzę jeszcze powodu.
          > Mogę tylko dać ostrzeżenie aby dyskutował, a nie robił osobistych wycieczek w tak uporczywy sposób.

On tylko na to jest nastawiony, na naiwne niemerytoryczne wstawki w obronie Krk oraz prezesa Kwaczyńskiego.
          • kociak40 Re: Propozycja .. 17.12.14, 12:04
            "Jego duch nieustanie tu pod innymi nickami krąży ." - Kolter

Jeżeli zmienia nicki, to ja nie mogę tego od razu poznać, bo nie biorę udziału na innych forach.
            Ostatnio wskazałeś 6daniel33333 i usunąłem go. Masz lepsze rozeznanie.
            Jeżeli moje krótkie wstawki są denerwujące, to mogę wycofać się z tego forum, bo w sprawach religijnych jestem laikiem. Jeżeli trzy osoby wypowiedzą się, że mam przestać pisać, to pożegnam się z forum.
            • taniarada Re: Propozycja .. kociak 17.12.14, 12:34
              Już powinneś usunąć koltera ,bo robi prywatne wycieczki pod moim adresem.Kolterku mój nick jest zastrzeżony i nie ma w nich jakiś rm i innych zaimków.Od 5 lat ten sam i jeden .Zapisz sobie w notesiku.Wogóle po co bym miał go zmieniać.Jak ty tak tęsknie za nim wyglądasz .Zwłaszcza na FK ,gdzie na postach o księdzu Lemańskim dostałeś niezłe baty.Ogólnie to ty krążaszsz po wszystkich forach ,obrażająć ludzi i wklejając swoje <mondrości .Nie wspomnę już o moderacji ,bo tam pracujesz za ciecia .A nie powinno tam cię być .Administracja GW jest szczególnie dla ciebie łaskawa.Nie pozdrawiam serdecznie.Nie rób drugiemu, co tobie niemiłe. Wybacz kociak 40.
              • kolter Re: Propozycja .. kociak 17.12.14, 14:06
                taniarada napisał(a):

> Już powinneś usunąć koltera ,bo robi prywatne wycieczki pod moim adresem.

Mogłeś nie wyskakiwać z tej swojej wiochy i szukać ze mną zatargaczki

Kolterku mój nick jest zastrzeżony i nie ma w nich jakiś rm i innych zaimków.Od 5 lat
                > ten sam i jeden .Zapisz sobie w notesiku.

Synku nick Kolter jest na tym forum od ponad 9 lat ....

>Wogóle po co bym miał go zmieniać.Jak ty tak tęsknie za nim wyglądasz .

Ja go nie zmieniam ja tylko dodatki zmieniam kiedy takie konfidenckie jak ty gamonie z pyskiem na do moderacji latają

właszcza na FK ,gdzie na postach o księdzu
                > Lemańskim dostałeś niezłe baty.

Opowiedz o tym ?? powtarzasz ten banał od wczoraj , a jakies konkrety ??

Ogólnie to ty krążaszsz po wszystkich forach ,ob
                > rażająć ludzi i wklejając swoje <mondrości .

No poparz napisał facet który wali swoje infantylne teksty na co najmniej 5-6 różnych forach ,szukając zaczepki jak kundelek który musi wszystko obsikać.

> Nie wspomnę już o moderacji ,bo tam pracujesz za ciecia .

Nie mylę się nazywając ciebie idiotą

A nie powinno tam cię być .Administracja GW jest szczególnie dla ciebie łaskawa.Nie pozdrawiam serdecznie.Nie rób drugiemu, co tobie
                > niemiłe. Wybacz kociak 40.

No tak typowa dla PISiorka mania prześladowcza ,a dopiero co pisałeś ze zmieniam nicki , rozumku nie stało dlaczego ??
        • sclavus Re: Propozycja .. 17.12.14, 14:41
          Nie zauważyłeś, że to ignorant i nie ma nic do powiedzenia oprócz bełkotu???
          Ja zauważyłem i powiedziałem/napisałem mu to wprost ... - niestety, tego też nie zrozumiał!
          • kociak40 Re: Propozycja .. 17.12.14, 15:11
            "Nie zauważyłeś, że to ignorant " - sclavus

Każdy ma swojego konika z tym, że jeden mustanga, a drugi kucyka.
            • sclavus Re: Propozycja .. 17.12.14, 15:44
              ... gdybym chciał - literalnie - odnieść twój post do siebie, to musiałbym myśleć, że przydzielasz mi mustanga, czy konika??? wink
          • kolter Re: Propozycja .. 17.12.14, 15:13
            sclavus napisał:

> Nie zauważyłeś, że to ignorant i nie ma nic do powiedzenia oprócz bełkotu???
            > Ja zauważyłem i powiedziałem/napisałem mu to wprost ... - niestety, tego też nie zrozumiał!

Nie zauważyłeś przez te wszystkie lata ze troll któremu odpuszczasz uznaje ze wygrał z tobą i nadal pyszczy i szuka zadymy ?? Ja nie stosuje zasady nadstawiania policzka ,byłem kiedys taki ale szybko zauważyłem ze troll moje milczenie uznaje za swój triumf .Dziś nie daje debilom takiej satysfakcji , obnażam ich idiotyzm celnie ich atakując !!
    • pocoo Re: Zachęta 17.12.14, 11:16
      kociak40 napisał:

> Do dyskusji na forum.
      > W każdym domu jest mnóstwo niepotrzebnych starych poglądów.

Niepotrzebne ,stare,wyrzuciłam dawno.A tak szczerze,to w domu nigdy nie "biję się z gównem"(w mojej ocenie).Smród omijam z daleka.

• kociak40 Re: Zachęta 17.12.14, 11:24
        "Niepotrzebne ,stare, wyrzuciłam dawno."

Plotka jest jak bumerang - wraca z powrotem.
        • pocoo Re: Zachęta 17.12.14, 12:49
          kociak40 napisał:

> "Niepotrzebne ,stare, wyrzuciłam dawno."
          >
          > Plotka jest jak bumerang - wraca z powrotem.

Nie rzucam bumerangiem.
          • kociak40 Re: Zachęta 17.12.14, 14:53
            pocoo napisała:

> Nie rzucam bumerangiem.

Stara żona, czek bez pokrycia - też zawsze wracają.
            • pocoo Re: Zachęta 17.12.14, 23:43
              kociak40 napisał:

> Stara żona, czek bez pokrycia - też zawsze wracają.

Nie mam starej żony ani żadnej innej.Czeku bez pokrycia też nie.Mam jeszcze męża i cholernik zawsze wraca kiedy chce.
        • taniarada Re: Zachęta 17.12.14, 13:08
          Poglądy polityczne PIS kontra PO.Nic się innego nie liczy.Radio Wkręt i Radio POlewka.Kto jest ważniejszy wkręt ,czy polewka.Ludzie się kłócą ,ubliżąją .Honor tracą .Na co to komu.Jak Pan Bóg chce kogoś pokarać, to mu rozum odbiera.Ostatnio czytałem wywiad Maryli Rodowicz .Szczególnie bliscy są jej politycy lewicy .Czy przyjęłaby zaproszenie od lidera PiS?
          Poszłabym, choć przeszkadzają mi jego poglądy. Szkoda, że jest taki homofobiczny. Że działa przeciwko Polsce. Skłócanie narodu jest nie do przyjęcia. Szkoda, bo gdyby nie poglądy, mogłabym go przytulić.Łapy opadają.Celowo nie piszę o religii ,kościele itp .Nie chcę cytatów wklejanej biblii.Cały wywiad Rodowicz:wpolityce.pl/gwiazdy/226085-rodowicz-w-roli-lewicowej-wyroczni-w-kosciele-jest-za-duzo-zakazow
    • kociak40 Re: Zachęta 17.12.14, 14:44
      Dałem zachętę do wszelkiej dyskusji aby pojawili się nowi dyskutanci.
      Stare towarzystwo jest już zbyt skostniałe, żeby je strawić.
      • sclavus Re: Zachęta 17.12.14, 14:49
        noooo, .... wypraszam sobie wink
        Te głupie 70 na karku... ani mi się Parkinson nie przyplątał ani Alzheimer a ty o "skostnieliźnie"
        ... tak sobie myślę, że jeszcze ze 20 w ten sposób pociągnę smile
        • kociak40 Re: Zachęta 17.12.14, 14:57
          To bardzo dobrze. Trzeba tylko uważać jeszcze na sklerozę, aby nie zakochać się bez pamięci.
          • sclavus Re: Zachęta 17.12.14, 15:10
            nie będę uważał - już jestem (od dawna) zakochany bez pamięci!!! wink
            • kociak40 Re: Zachęta 17.12.14, 15:17
              "już jestem (od dawna) zakochany bez pamięci!!! "

Robić na jedno kopyto, nawet szewc nie chce.
              • sclavus Re: Zachęta 17.12.14, 15:42
                A ja - na to kopyto - chcę, chcę ... jak najdłużej!!!
                Takie ci to kopyto!!! smile
                • pocoo Re: Zachęta 17.12.14, 23:47
                  sclavus napisał:

> A ja - na to kopyto - chcę, chcę ... jak najdłużej!!!
                  > Takie ci to kopyto!!! smile

Szczęściarz z Ciebie.
            • marina0321 Re: Zachęta 17.12.14, 21:57
              sclavus napisał:

> nie będę uważał - już jestem (od dawna) zakochany bez pamięci!!! wink

Ja też. Wczoraj się zakochałam, a dzisiaj nie pamiętam, w kim...hi,hi.
              • sclavus Re: Zachęta 17.12.14, 23:06
                smile
                ... kudy mi z moją wiecznością (45 lat!) do twojej szybkości świetlnej (kiedyś też taki byłem big_grin)
              • kociak40 Re: Zachęta 18.12.14, 23:16
                marina0321 napisał(a):

> Ja też. Wczoraj się zakochałam, a dzisiaj nie pamiętam, w kim...hi,hi.

Najgorsze jest jak przy sklerozie wystąpi biegunka. Biegnie się, ale nie wiadomo gdzie i po co?
      • pocoo Re: Zachęta 17.12.14, 23:53
        kociak40 napisał:

> Dałem zachętę do wszelkiej dyskusji aby pojawili się nowi dyskutanci.
        > Stare towarzystwo jest już zbyt skostniałe, żeby je strawić.

No nie,aż tak źle?
        Ja wiem,ze faceci lubią przypływ świeżej ,młodej krwi.
        Ale na religijnym forum?
        • kociak40 Re: Zachęta 18.12.14, 20:56
          Chodzi o nowe problemy religijne, które wyfruwają z kapuścianych głów.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka