mydickisbig 19.09.04, 21:25 więcej mnie nie zobaczycie i pocałujcie się w DUPĘ razem z waszym urbanem i innymi dyduchami na pohybel esel.de - sd.pl - upa faszystom spod znaku trybuny, faktow i mitow, nie - wieczna wzgarda Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bez_senna Re: Spadam 19.09.04, 21:57 > więcej mnie nie zobaczycie Już zaczynam się cieszyć, ale jaką mamy pewność, że mówisz prawdę? Odpowiedz Link
ogolone_jajka Re: Spadam 19.09.04, 22:01 A spadaj, bo tylko śmiecisz tu brakiem rozumu i kultury. Odpowiedz Link
tom1111 NIE MOGE -CO ZA GOŚĆ 20.09.04, 14:34 próbowałem się pocałować w dupe ale niesięgam obiecuje ci wielkichuju że będę ćwiczył hihihiheheihiehiahahahahahah Odpowiedz Link
chuj_jarugi Re: Spadam 25.09.04, 01:14 żeby było jasne: 1) jesteście ŻAŁOŚNI, durne psy czytelniki urbana i faktów-mitów 2) Kubuś idź do psychiatry 3) jesteś naiwny jak dziecko z podstawówki. Kiedy pisałem przeciwko zdebilałym atejcom jako mydickisbig - wrzeszczałeś żem fanatyczny "katol", kiedy zacząłem cię parodiować jako ogoione_jajka - byłes zachwycony że masz "wielbiciela", zacząłeś mnie bronić nawet jak zacząłem jawnie prowokować (wychwalanie komunistycznej Albanii i Czechosłowacji) 4) widzę że NAPRAWDĘ nic tu po mnie - banda skretyniałych maniaków broniących Urbana, głosujących na złodziejską bandę esel.de (jeśli nie zakumałeś tak pisanego skrótu - jestes zwyczajnie głupi). i jeszcze jedno - nie pierdol tyle o chamstwie katolików, zacznij od swojego urbana i innych kutasów. a ja osobiście jestem niespecjalnie religijny i KIEDYŚ miałem dla ateistów sporo szacunku, ale po tylu wypowiedziach takich jak ty co wyczytałem na forum gazety = wywietrzał mi ten szacunek już dawno. urbanoidalnych eseldowców można tylko izolować - nie warto z nimi gadać. możesz zabanować nicki "mydickisbig" i "ogoione_jajka", bo to wszystko ciągle tylko ja. a mi się ta zabawa znudziła aha, wkurwiłeś się na FUCK HIM ALL - sorry, nie mam pojęcia o gramatyce angielskiej, chciałem powiedzieć "PIERDOLIĆ ICH WSZYSTKICH" czy coś takiego. Odpowiedz Link
ogolone_jajka Re: Spadam 25.09.04, 10:55 > wywietrzał mi ten szacunek już dawno. Razem z rozumem hehehe. Albo nie. Rozum ci nie wywyietrzał. Nie miało co wietrzeć hihi. > aha, wkurwiłeś się na FUCK HIM ALL - sorry, nie mam pojęcia o gramatyce > angielskiej Primo, wcale się nie "wkurwiłem", jedynie rozbawiłem twoja ignorancją, żeby nie powiedzieć debilstwem i downowatością. Secundo, cieszę się, że się do powyższych przyznajesz ) Odpowiedz Link
bez_senna Re: Spadam 25.09.04, 13:44 No to się wydało, kto jest kto. Chociaż mnie to jakoś wcale nie zdziwiło. Teraz już rozumiem, co chrześcijanie mają na myśli mówiąc o bogu ,,jeden w trzech osobach'' A swoją drogą, skoro tak Ci strasznie nie pasuje to forum i tak na nie plujesz ciągle, to czemu tu wracasz i wracasz??? Nie masz żadnej pożyteczniejszej roboty? Ehh, bez idiotów i prostaków byłoby na świecie nudno. Odpowiedz Link
ogolone_jajka Re: Spadam 25.09.04, 19:04 >Ehh, bez idiotów i prostaków byłoby na świecie nudno. Popieram w 100%!!! Z czego byśmy wtedy polewali?? Odpowiedz Link
ataner37 Re: Spadam 25.09.04, 14:34 "1) jesteście ŻAŁOŚNI, durne psy czytelniki urbana i faktów-mitów" "4) widzę że NAPRAWDĘ nic tu po mnie - banda skretyniałych maniaków broniących Urbana, głosujących na złodziejską bandę esel.de (jeśli nie zakumałeś tak pisanego skrótu - jestes zwyczajnie głupi)". Żeby była jasność - ja nie jestem za "esel.de" i Urbanem. Pzdr. Odpowiedz Link