kathy83 Re: JUZ OTWARTE! :))) 08.04.05, 18:14 Wreszcie Witamy z powrotem Nasza oaza normalności przywrócona! Odpowiedz Link
murowany opary absurdu 08.04.05, 18:24 Ludzie, przeciez to co sie dzieje to jest zalosne!!! Jak rano zobaczylem strone glowna forum gazety.pl to zamarlem - poczulem sie jak 20 lat temu gdy odwolywano lekce i wyganiano dzieci ze szkoly prosto na pochod pierwszomajowy!!! Oczywiscie gazeta.pl to jest prywatny kapital, moze robic co chce ale jest to najwyrazniej sprzeczne z tym co od 16 latu glosi (a w tej sytuacji raczej glosila). Odkad Michnik jest chory i usunal sie na bok to tu dzieja sie dantejskie sceny. Brakowalo jeszcze aby firmy telekomunikacje zrzucily sie na akcje sms'ow wysylanych o 7 rano do wszystkich abonentow "Dzis uroczystosc zalobna, powstrzym sie o dzwonienia a najlepiej wylacz telefon aby cie nie kusil". Jestem zawiedziony i zdegustowany. Odpowiedz Link
przenikliwa Re: opary absurdu 08.04.05, 18:29 I szkoda, ze nie poinformowali wczoraj o swoim genialnym pomysle. Poza tym, jesli juz chcieli miec wolny dzien, to mogli zablokowac jedynie pisanie. Nie rozumiem, czemu nie mozna bylo czytac starych watkow? Zeby nic nie odrywalo od TV??? P.S. Michnik jest chory? Odpowiedz Link
murowany Re: opary absurdu 08.04.05, 18:35 > P.S. Michnik jest chory? Moze mam nieaktualne dane ale pare miesiecy temu byl ten problem. Odpowiedz Link
0golone_jajka Re: JUZ OTWARTE! :))) 08.04.05, 19:58 Ja tak czułem, że zamkną fora! Nawet gdzieś o tym napisałem. Ale sądziłem że zamkną tylko fora "nieprawomyślne" a tu taka niespodzianka! Wszystko "na wszelki wypadek" zamkli. Żeby, broń boże, nikt nie powiedział złego słowa na papę i jego podwładnych. Co za kpina z wolności! Odpowiedz Link
watanabe.miharu Re: JUZ OTWARTE! :))) 08.04.05, 20:03 Co ta Gazeta wyrabia?? Chyba ich całkiem pogięło! Zamknęli wszystko, bo przeciez oni wiedzą lepiej ode mnie, co dla mnie dobre. Po co mam pisać na forum, powinnam siedzieć i wlepiac gały w tv. A figa, poszłam sobie z psem na spacer ale i tak wkurza mnie to cenzorstwo.. Dobrze, że chociaz poczta na gazecie dzialała, hmm.. pewnie po to, by spamerzy mogli wysyłać łańcuszki Odpowiedz Link