Dodaj do ulubionych

Zapalmy światła! Jest 21.37

08.04.05, 21:40
Niech widzą,że jest nas więcej!
Obserwuj wątek
    • freshka Re: Zapalmy światła! Jest 21.37 08.04.05, 21:41
      u mnie iluminacja
      ale w koncu mnie namierza i jutro chyba znajde cos na wycieraczce...smile
    • murowany Re: Zapalmy światła! Jest 21.37 08.04.05, 21:42
      0golone_jajka napisał:

> Niech widzą,że jest nas więcej!
      >

a ja wlasnie bylem zmuszany do wylaczenia lampy w pokoju!
      musialem cialem bronic kontaktu!
      • 0golone_jajka Re: Zapalmy światła! Jest 21.37 08.04.05, 21:42
        Kto cię zmuszał????
        • speer Re: Zapalmy światła! Jest 21.37 08.04.05, 21:48
          u mnie tez jasniej juz byc nie moze hehehe
    • watanabe.miharu Re: Zapalmy światła! Jest 21.37 08.04.05, 23:32
      A ja o wszystkim zapomniałam, bo oglądałam film...
      Ale miałam zapaloną lampkę, to się liczy? wink)
    • dokumentationdervertreibung Re: Zapalmy światła! Jest 21.37 09.04.05, 00:15
      właśnie widać było, że jest was garstka !
      • 0golone_jajka Re: Zapalmy światła! Jest 21.37 09.04.05, 00:18
        Na moim osiedlu, tak na oko światła były w 10-15% mieszkań. Należy jednak wziąć pod uwagę, że po minęciu żałoby, światłość wiekuista rozświetliła jakieś 50% okien. Najwyżej. Oznacza to, że 20-30% ludzi nie zgasiło świateł. Tak bardzo z grubsza licząc.
        • watanabe.miharu a jaesli niektorzy mieli zgaszone bo 09.04.05, 00:24
          Ale weźcie pod uwagę też tych, którzy jak ja, oglądali film (no przeciez ogląda
          się zwykle przy zgaszonym, co przeciez nie znaczy automatycznie, ze na cześc
          papywink albo siedzieli przy kompie, jak to zwykle wieczorem..
          Przeciez nie bede na siłę świecić w pokoju, jak oglądam film, i psuć sobie tym
          samym rozrywkę, tylko po to, by zrobić na złośc katolikom. Pewnie takich jak ja
          bylo wiecej wink
    • aribeth1 Re: Zapalmy światła! Jest 21.37 09.04.05, 14:28
      Suuuper akcja z tym gaszeniem świateł! Dzisiaj dla odmiany proponuję, abyśmy wszyscy o 21.37 stanęli na jednej nodze (koniecznie prawej) i chwycili się za nosy. W ten sposób dobitnie zamanifestujemy nasze poczucie jedności w żalu i pokażemy całemu światu, jak bardzo wielbimy JP2. Proponuję również wymyślić odpowiednie rytuały na każdy dzień tygodnia, wtedy będziemy się mogli jednoczyć do wolismile
      • 0golone_jajka Re: Zapalmy światła! Jest 21.37 09.04.05, 14:34
        Ja bym się chętnie z sąsiadką zjednoczył, tak abyśmy się stali jednym ciałem przez chwilę smile)))
        • aribeth1 Re: Zapalmy światła! Jest 21.37 09.04.05, 14:40
          No i fajnie, już mamy pomysł na akcję w niedzielę. Sąsiedzi łączcie się!
          • bloodysunday99 Re: Mam taki maly problem.... 09.04.05, 14:44
            aribeth1 napisała:

> No i fajnie, już mamy pomysł na akcję w niedzielę. Sąsiedzi łączcie się!

Kurna Waldus, to ja mam problem. Mam dwie sasiadki, jedna 12 lat, druga chyba
            60. I sasiada, ktory ma chyba 80. Za 12-letnia pojde siedziec, io wogole to mnie
            nie lubi bo gram Led Zeppelina zbyt glosno, a reszta nawet nie wchodzi w
            rachube. Jest dozwolone sie "autozaspokoic"?
            • 0golone_jajka Re: Mam taki maly problem.... 09.04.05, 14:51
              > Jest dozwolone sie "autozaspokoic"?

Jasne. "Modlitwa" w samotności też zbliża do boga smile)
              • aribeth1 Re: Mam taki maly problem.... 09.04.05, 14:59
                Rozumiem problem kolegi Krwawego, gdyż mam podobny - moje sąsiedztwo jest lekko geriatryczne i nie mam specjalnej ochoty się z nim jednoczyć. Nawet zgaszone światło by nie pomogłowink
                Równocześnie jednak postuluję, aby niedzielną akcję nieco przedłużyć, gdyż niektórym może nie wystarczyć 5 minut aby osiągnąć poczucie pełnego zjednoczeniasmile
                • bloodysunday99 Re: Mam taki maly problem.... 09.04.05, 15:18
                  aribeth1 napisała:

> Równocześnie jednak postuluję, aby niedzielną akcję nieco przedłużyć, gdyż
                  > niektórym może nie wystarczyć 5 minut aby osiągnąć poczucie pełnego zjednoczeniasmile

Mi tam wystarczy 15, pozniej zasypiam. Nie jestem jednak pewny czy moj starszy
                  syn sie zadowoli piecioma. Jemu i jego przyjaciolce potrzebne byloby chyba 60.
                  Byk z niego, nie to co tatus.
                  • aribeth1 Re: Mam taki maly problem.... 09.04.05, 15:24
                    Proponuję jeszcze, aby w każdym mieszkaniu podłączyć odpowiedni sprzęt nagłaśniający i puścić w świat transmisję z tego wydarzenia. Niech nas usłyszą!!!
    • xy2 zapaliliśmy 09.04.05, 15:28
      nie tylko światła
      • monhen Re: zapaliliśmy 09.04.05, 15:36
        bracia i siostry!
        a jak jestem w innej strefie czasowej to moge gasic i zapalac swiatla a takze
        jednoczyc sie w swoim czasie czy musze w polskim?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka