Dodaj do ulubionych

Admini gorożą zamknięciem forum

03.07.05, 20:13
Podobno dokazujecie to sobie podczas mojej nieobecności! Dziś przejrzę co tu powypisywaliście i być może trochę powycinam. Nie przesadzajcie w wypowiedziach, bo to forum to ostatnia ostoja normalności. Nie zniszczcie tego nieodpowiedzialnymi tekstami.
Obserwuj wątek
    • marecki997 Re: Admini gorożą zamknięciem forum 03.07.05, 22:31
      Eee, jak zamkną forum to zawsze możesz pod innym loginem i inną nazwą otworzyć nowe.
      • svistak Re: Admini gorożą zamknięciem forum 03.07.05, 22:54
        jajek, ogol forum i bedzie ok.
        pzdr.
        s.
        • ogolone_jajka Re: Admini gorożą zamknięciem forum 03.07.05, 22:56
          Czekam na info od adminów kto i w którym wątku złamał regulamin. Nie chce mi się przekopywać przez wszystkie wypowiedzi. Adminom chyba chodziło o obrażanie JP bis.
          • svistak Re: Admini gorożą zamknięciem forum 03.07.05, 23:28
            JP2 nie zyje wiec:
            1. jak sie mogl obrazic? (a kto umarl, ten nie zyje)
            2. jak zglosil ten fakt adminom? (SMSa im przyslal czy co? bo na forum nie ma
            takiej wiadomosci)
            3. poki nie ogloszono go(Go?) swietym nie dotyczy go (Go?) przepis o obrazie
            uczuc religijnych ( z powodu przedmiotu kultu), wiec NA JAKIEJ PODSTAWIE chca
            zamknac forum?
            4. B16 moglby sie poczuc urazony ze jest wciaz porownywany z JP2,a jest glowa
            (obcego?)panstwa, wiec tu bym uwazala...
            s.

----------
            smile
            TRZEBA DYPLOMATYCZNIE postepowac z jajkami!
            • 0golone_jajka Re: Admini gorożą zamknięciem forum 03.07.05, 23:32
              Admini de facto jeszcze nie chcą forum zamknąć, ale poinformowali mnie o łamaniu regulaminu forów Gazety. Niestety nie podali w których wątkach, tylko enigmatycznie stwierdzili, że ktoś obrażał osoby zmarłe czy coś takiego. Czekam na ich odpowiedź i wskazanie konkretnej wypowiedzi łamiącej regulamin.
              • svistak Re: Admini gorożą zamknięciem forum 03.07.05, 23:51
                jajek napisal:
                ktoś obrażał osoby zmarłe

ehhhh... (jedynieslusznawiarowpanstwowyznaniowe)...to o hitlerze mozna tylko
                dobrze pisac? a krytyka tworczosci np. mickiewicza, tez jest be?(mickiewicza,
                bo slowacki, jak wiadomo, wielkim poeta byl wink)
                s.

PS> A czego ty nie spisz, chlopie? zona wyjechala, czy co?poswawolilbys a nie
                tu wzdychasz platonicznie do papy!
                smile)))))
                • 0golone_jajka Re: Admini gorożą zamknięciem forum 04.07.05, 00:52
                  Dziecko mi płacze więc spać raczej nie można. Właśnie usnęło i żona poszła spać. Zaraz i ja to zrobię, bo kapkę późno już.
              • bloodysunday99 Re: Kato-admini grożą zamknięciem forum 04.07.05, 01:45
                0golone_jajka napisał:

> Admini de facto jeszcze nie chcą forum zamknąć, ale poinformowali mnie o łamani
                > u regulaminu forów Gazety. Niestety nie podali w których wątkach, tylko enigmat
                > ycznie stwierdzili, że ktoś obrażał osoby zmarłe czy coś takiego. Czekam na ich
                > odpowiedź i wskazanie konkretnej wypowiedzi łamiącej regulamin.

Hahaha! To ja sobie teraz pojde na "Wiadomosci" i "Kobieta" i napisze ze trup
                Wojtyly moze mnie pocalowac w d*pe, to zamkna im tez. Hahahah! (Chociaz nie
                moze, bo sie przekrecil, a trupy, jak wiadomo, tylko gnija) Jezeli sie tak
                wszyscy zabierzemy za obrazanie tego trupka, to pozamykamy wszystkie fora na GW
                w przeciagu tygodnia. Heheheh....!
                • dupekzoledny Re: Kato-admini grożą zamknięciem forum 04.07.05, 09:38
                  admini zdziebko w dalszym ciągu mają sraczkę.
                  cholera może to ja bo za niedościgłym wzorem urbanka napisałem cóś o piekniej
                  wiosce nioegowici i o tamtejszych katabasach.
        • goldenwomen Re: Admini gorożą zamknięciem forum 04.07.05, 20:38
          a to nie jest Hayde park? cenzura znów obowiązuje? PRL juz sie skonczyło kto
          jeszcze dalej tam tkwi?
    • philosophus Re: Admini gorożą zamknięciem forum 04.07.05, 15:28
      Nie plakac. Jak wyrzucic stad to ja was przygarnac. Zrobic lepsze forum.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka