dupekzoledny 28.08.05, 18:48 na tej szopce w krakowie. jakis ingres czy jakos tak. jako prezydent nie ma prawa uvzestniczyc w takich cyrkach. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tingel-tangel Re: co stolzman robił 28.08.05, 19:45 Chyba chodziło mu o Stirlitza, ale to już dawno temu było. Odpowiedz Link
dupekzoledny Re: co stolzman robił 28.08.05, 19:50 o tym faciu kierrdyś mówiło się kwaśniewski,ale od czasu gdy bez mydła włązi w żopę czarnym łobuzom jakos po mojemu,jako neoficie przypisuję mu nazwisko pierworodne. Odpowiedz Link
0golone_jajka Re: co stolzman robił 28.08.05, 20:21 Fakt, nie wiadomo po co tam Kwachu się pokazał? Przecież nie zrobi jak Łukaszenka i trzeciej prezydentury sobie nie załatwi, nawet przy pomocy wszechmogącego kleru, któremu zawsze w tyłek właził, a teraz to ledwie mu stopy wystają. Odpowiedz Link
wanda43 Re: co stolzman robił 28.08.05, 20:25 Nie tylko on.Wszystkim tym niby politykom sie wydaje,ze majac poparcie czarnej stonki,maja wszystko. Odpowiedz Link
0golone_jajka Re: co stolzman robił 28.08.05, 20:34 Trochę racji mają - w końcu wiele baranów (pardon, owieczek) będzie na nich głosować. No ale o co to robić po zakończeniu kariery?? Odpowiedz Link
dupekzoledny Re: co stolzman robił 28.08.05, 21:44 trochę chodzi mi o to czy konstytucyjnie prezydent przepraszam za wyrażenie- najjaśniejszej rz-plitej m prawo uczestniczyć w tego typu imp[rezach. chodzi o stosunek państwa do koscioła. u ta pięknjola przy[adająca niegdyś na kolanach do łapek wopjtyły.ODRAŻAJĄCE ale i niekonstytucyjme. na prywatnej audiencji mogłą go całowac we wszystkie części ciało ale jao przepraszam za wyrażenie firstlady- WYKLUCZONE. Odpowiedz Link
wielkie_jol Re: co stolzman robił 30.08.05, 08:33 stary on wcale nie wygląda na pochodzącego od żydów. Zupełnie niepodobny. pasuje mi za to na jakiegoś pyzatego, rumianego polskiego chłopa albo szlachcica zagrodowego. Przecież rasa samicka ma Odpowiedz Link
wielkie_jol Re: co stolzman robił 30.08.05, 08:33 rasa samicka ma takie dość charakterystyczne cechy, choćby ciemniejszą karnację i czarne włosy. Giertych czy macierewicz na żyda bardziej pasują. Odpowiedz Link