bloodysunday99 24.09.05, 10:56 Czy polacy to naprawde w wiekszosci faszysci? Piszac o homoseksualistach piszecie zawsze "pedaly", jesli cos jest nie tak w polityce, to od razu spisek zydowski. Zalosne. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
q02121974 Re: Polak = faszysta 24.09.05, 11:00 dziwi Cie to jeszcze? bo mnie juz dawno przestało Odpowiedz Link
bloodysunday99 Re: Polak = faszysta 24.09.05, 11:07 q02121974 napisała: > dziwi Cie to jeszcze? > bo mnie juz dawno przestało Myslalem jednak ze ta biedna polska sie posuwa (minimalnie, ale) do przodu, a nie do tylu. To mnie jednak troszke dziwi... Odpowiedz Link
q02121974 Re: Polak = faszysta 24.09.05, 18:10 statystyczny polak nie jest rasistą, on rasistów tak samo nienawidzi jak murzynów, żydów, cyganów, ateistów i szczęśliwych Odpowiedz Link
deltalima Re: Polak = faszysta 24.09.05, 18:19 odpowiem ci tak: znam bardzo wiele osób ze środowiska gejowskiego; mogę powiedzieć, że obracam się w tym towarzystwie mimo żem fanatyczny heteryk. geje sami o sobie (i do siebie) mówią 'pedał', pedryl', 'lesba'. nie jest to dla nich obraźliwe. Odpowiedz Link
bloodysunday99 Re: Polak = faszysta 26.09.05, 00:56 deltalima napisał: > odpowiem ci tak: znam bardzo wiele osób ze środowiska gejowskiego; mogę > powiedzieć, że obracam się w tym towarzystwie mimo żem fanatyczny heteryk. geje > > sami o sobie (i do siebie) mówią 'pedał', pedryl', 'lesba'. nie jest to dla > nich obraźliwe. No to ja Ci tez odpowiem: Moj synek (13) lubi chlopcow, i wiem z pewnoscia ze takie slowka go upokarzaja. Znamy tez dwoch gejow po piecdziesiatce z ktorymi sobie mozna niezle pozartowac, i do ktorych jak najbardziej mozna beknac ze sa "starymi cipami" i bedzie tylko jeszcze smieszniej niz bylo. Pedryl, pedal, itp. sa to slowa ponizajace, a biorac pod uwage to ze nikt z nas nie wybieral swojej orientacji seksualnej, uwazam ze uzywanie takich slow powszechnie jest swinstwem. Odpowiedz Link
vitmik Re: Polak = faszysta 26.09.05, 08:58 to ze ktos mowi per "pedał " czy "pedryl" nie oznacza od razu ze jest faszysta. i odwrotnie tez to dziala Odpowiedz Link