ghost25 05.10.05, 09:41 Gdybyście mieli wybierać prezydenta nie patrząc na jego program tylko na jego żonę - to,którego wybralibyście ? Wczoraj w TVN wypowiadały się żony; Borowskiego i Korwina-Mikke. Jeżeli chodzi o mnie stawiam na Borowską. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nick_penis Re: First lady 05.10.05, 09:43 Według kryterium żony (plus może narzeczonej/konkubiny) głosowałbym zdecydowanie na Radosława Majdana Odpowiedz Link
nick_penis Re: First lady 05.10.05, 09:46 Kurde, niestety nie startuje, ale jego kobieta ma wymiary godne żony nawet prezydenta USA. Odpowiedz Link
0golone_jajka Re: First lady 05.10.05, 09:51 Eeee, jakieś takie sztuczne dziwne cycki ma. W ubraniu wyglądają b. dobrze, ale bez nienaturalnie. Odpowiedz Link
nick_penis Re: First lady 05.10.05, 09:54 Takie czasy, Panie Kolego: Wszystko sztuczne: cycki, uśmiechy. Nawet papież sztuczny, bo nie z Polski. Czas umierać. Odpowiedz Link
ghost25 Re: First lady 05.10.05, 10:03 nick_penis napisała: > Takie czasy, Panie Kolego: Wszystko sztuczne: cycki, uśmiechy. Nawet papież > sztuczny, bo nie z Polski. Czas umierać. Chyba żartujesz.Na śląsku gdzie mieszkam autochtoni,mówią on jest nasz- tu funkcjonuje pojęcie Heimat-(strony rodzinne;ojczyzna,kraj rodzinny) i Vaterland (ojczyzna,kraj ojców) hahahaha. Odpowiedz Link
bloodysunday99 Re: First kaczor 05.10.05, 09:45 Troszke zbocze od tematu, nie rozumiem sie za bardzo na polskich wyborach, czy moze ktos mi opisac tak szybciutko kiedy bedziecie mieli nowego prezydenta? Nobo jest tak ciekawie czy bedzie kaczoryzm? Odpowiedz Link
ghost25 Re: First kaczor 05.10.05, 09:52 bloodysunday99 napisała: > Troszke zbocze od tematu, nie rozumiem sie za bardzo na polskich wyborach, czy > moze ktos mi opisac tak szybciutko kiedy bedziecie mieli nowego prezydenta? > > Nobo jest tak ciekawie czy bedzie kaczoryzm? > Wybory będą teraz w niedzielę.Jak wygra Kaczor to trzymam cię za słowo "ateiści wszystkich krajów łączcie się" Liczę,że dasz mi choćby numer telefonu. Odpowiedz Link
bloodysunday99 Re: First kaczor 05.10.05, 09:55 ghost25 napisał: > Wybory będą teraz w niedzielę.Jak wygra Kaczor to trzymam cię za słowo > "ateiści wszystkich krajów łączcie się" Liczę,że dasz mi choćby numer > telefonu. Mozemy sie umowic ze zasponsoruje bilet na samolot z Warszawy do Malmö w jedna strone do wylosowania miedzy tymi najbardziej zapalonymi ateistami. Tylko trzeba bedzie wymyslic jakis konkurs, zeby wszyscy mieli rowne szanse!!!!!! 8D Odpowiedz Link
bloodysunday99 Re: First kaczor 05.10.05, 10:02 Aha, w niedziele zaprosilem kilku przyjaciol domu na obiad i kolacje, bedzie ciekawy temat do obrobienia. Wczoraj juz kilku do mnie pisalo, bo wyczytali w jednej z dunskich gazet ze glowny kandydat na premiera bredzil cos o tym ze bedzie robil wszystko co mozliwe zeby geje "nie zarazili" polskiej mlodziezy swoja "choroba". Za to u nas by wylecial na zbity pysk z parlamentu, i by mu jeszcze przykleili mandat do rozanca. No ale coz. Toz to tylko biedna polska. Odpowiedz Link
ghost25 Re: First kaczor 05.10.05, 10:09 W cywilizowanym pozbawionym niewolnictwa kraju ten facet ze swoimi poglądami mógłby jedynie wylądować u czubków.Tam jest jego miejsce. Ale wracajmy do tematu która na "first lady" Odpowiedz Link
tingel-tangel Re: First lady 05.10.05, 10:08 Tylko Henryka Bochniarz - najmądrzejszy kandydat, bo jedyny, który nie ma żony. Odpowiedz Link
bloodysunday99 Re: First lady 05.10.05, 10:12 Hahaha, ja tam glosuje na kotke Kaczynskiego! To bedzie najlepsza first lady! Odpowiedz Link
nick_penis Re: First lady 05.10.05, 10:16 Chyba mylisz bliźniaków. Ten kandydat na prezydenta ma żonę, kotkę ma zdaje się ten drugi. W Polsce kandydat bez żony nie miałby szans, bo to zapewne dziwkarz, impotent, onanista albo gej nie daj Boże. Odpowiedz Link
bloodysunday99 Re: First lady 05.10.05, 10:26 nick_penis napisała: > Chyba mylisz bliźniaków. Ten kandydat na prezydenta ma żonę, kotkę ma zdaje się > > ten drugi. W Polsce kandydat bez żony nie miałby szans, bo to zapewne dziwkarz, > > impotent, onanista albo gej nie daj Boże. Haha, moj blad, sorki! Haha! 8D Odpowiedz Link
honna Re: First lady 05.10.05, 15:04 ogladalam wszystkie na zywca podczas nagrywania niedzielnego programu dla tvn- jedynie borowska zasluguje na uwage- wyluzowana, spokojna, inteligentna kobieta. i zdziwilibyscie sie moze- zona kalinowskiego tez jest ok. za to tuskowa- tragedia- straszliwie spieta, recytuje wszystko jak z kartki. zmacilo to powaznie moj zamiar glosowania na tuska. Odpowiedz Link
ghost25 Re: First lady 05.10.05, 10:17 Bloody,kotkę ma i ją kocha ten starszy o jakieś dwie czy trzy minuty on nie startuje na prezydenta.Ten co startuje ma taką wysuszoną szkapę. Odpowiedz Link
tingel-tangel Re: First lady 05.10.05, 10:21 Żona Lecha Kaczyńskiego Przypomina mi trochę tytułowego bohatera filmu "Przygody wesołego diabła". Odpowiedz Link
tingel-tangel Re: First lady 05.10.05, 10:23 Nie, przepraszam. Tytuł filmu - "Bliskie spotkania z wesołym diabłem" www.filmweb.pl/Bliskie,spotkania,z,weso%B3ym,diab%B3em,%281988%29,o,filmie,Film,id=4241 serwisy.gazeta.pl/metro/1,50145,2949937.html Odpowiedz Link
ac78f92aa421c5e2b9 Re: First lady 05.10.05, 15:35 tingel-tangel napisał: > Nie, przepraszam. Tytuł filmu - "Bliskie spotkania z wesołym diabłem" Kaczyński ma intymne spotkania z wesołym diabłem. Odpowiedz Link
wanda43 Re: First lady 05.10.05, 20:08 no to ja wybrałabym Bochniarzową.Ma calkiem,całkiem małżonka )) Odpowiedz Link
ghost25 Re: First lady 05.10.05, 23:44 wanda43 napisała: > no to ja wybrałabym Bochniarzową.Ma calkiem,całkiem małżonka )) Wanda,to logiczne,że bardziej ci się "chłopy" podobają,ale (myślę,że nie ten kurdupel),ale pytanie jest o first lady. Odpowiedz Link
bloodysunday99 Re: First lady 05.10.05, 23:54 Ghost, no wiesz co? Hehe, mysle ze Wanda jest usprawiedliwiona. Hehe! Odpowiedz Link